هیچ نویسنده ای را نمی شناسم که مهیج باشد. شنیده ام که نویسنده های دیگر هم همین را می گویند و اصلا فکر نمی کنم از سر حسادت یا بدگمانی این را به زبان آورده باشند. می دانم نویسنده های فرانسوی معمولا چنین حسی ندارند و با همدیگر دربارۀ آثارشان بحث می کنند. از نظر من هیچ کاری خطرناک تر و بدتر از این نیست که با نویسندۀ دیگری دربارۀ کارم حرف بزنم. حس می کنم پیش چشم دیگری عریانم. این رویکرد نویسنده های انگلوساکسون و آمریکایی است که نویسنده باید کارش را پیش خودش نگه دارد و از قرار معلوم من هم این طوری ام.
این تکنیک که با نام «آینه داری» نیز شناخته می شود، در صورت استفاده ی درست و مناسب، روشی عالی برای خلق تعلیق و تنش دراماتیک در مخاطبین است.
«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.
نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.
کاراکترهایی پیچیده که وجهی تاریک در وجود آن ها به چشم می خورد
در این مطلب به چهار نوع اصلی در سبک های نگارش می پردازیم و همچنین، شیوه ی استفاده از آن ها را مرور می کنیم.
در این مطلب قصد داریم به شکل خلاصه با ویژگی ها و عناصر مهم «داستان نوآر» بیشتر آشنا شویم.
وقتی در حال نوشتن یک داستان هستید، باید تصمیم بگیرید که راوی قصه چه کسی است و داستان را برای چه کسانی تعریف می کند
هدف اصلی برای اغلب داستان سرایان این است که کاری کنند مخاطبین، داستان آن ها را کامل بخوانند