1. خانه
  2. /
  3. کتاب سفر به خیر آقای رئیس جمهور

کتاب سفر به خیر آقای رئیس جمهور

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.3 از 1 رأی

کتاب سفر به خیر آقای رئیس جمهور

selected stories
٪15
150000
127500
پیشنهاد ویژه
4 از 1 رأی

کتاب قدیس

The Saint
٪25
250000
187500
معرفی کتاب سفر به خیر آقای رئیس جمهور
«سفر به خیر آقای رئیس جمهور» کتابی نوشته گابریل گارسیا مارکز نویسنده‌ کلمبیایی است. این اثر مجموعه ای از دوازده داستان کوتاه است. داستان‌های این کتاب در دهه‌ی هفتاد و هشتاد نوشته شده‌اند اما اولین بار در سال 1992 به عنوان چهارمین مجموعه داستان نوشته مارکز منتشر شدند.
عناوین داستان های این مجموعه عبارتند از: سفر به خیر آقای رئیس‌جمهور، قدیسه، زیبای خفته و هواپیما، رویاهایم را می‌فروشم، فقط آمدم که تلفن کنم، ارواح ماه اوت، ماریا دوس پراسرس، باد شمالی، تابستان خوش دوشیزه فروبس، نور شبیه آب است و رد خون تو در برف.
مجموعه داستان «سفر به خیر آقای رئیس جمهور» روایتی‌ از تنهایی و تراژدی زندگی انسان است و به اتفاقاتی اشاره دارد که بسیاری از آن ها از روی بدشانسی افراد رخ می دهند. حوادث و فضای داستان‌های این مجموعه، زندگی پرا از اندوه مردم آمریکای لاتین را روایت می کند. مارکز مانند روزنامه نگاری حرفه ای خاطرات و مشاهدات خود را از سفرهایی که به کشورهای مختلف داشته در قالب داستان توصیف کرده است. در یکی از داستان‌های این مجموعه که اتفاقات آن در برزیل می گذرد، زنی سالخورده به سگش آموزش می‌دهد تا پس از مرگش بر مزار او گریه کند. داستان دیگری از این مجموعه در وین اتریش می گذرد. در این داستان زنی برای اینکه ازدواج کند دست به هر کاری می زند. در این مجموعه، داستانی با عنوان «سفر به خیر آقای رئیس جمهور» وجود دارد که عنوان کتاب هم از روی آن انتخاب شده است. این داستان درباره زندگی یک راننده آمبولانس و همسرش است که در اتفاقی غیرقابل پیش بینی مجبور می شود رئیس‌جمهور یکی از کشورهای آمریکای جنوبی را به عنوان مهمان به خانه خود ببرد و از او پذیرایی کند.
یکی دیگر از داستان های این مجموعه «فقط آمده‌ام که تلفن کنم» نام دارد. این داستان نوعی بیانیه علیه روانشناسی مدرن است. در داستان «فقط آمده ام که تلفن کنم» ماریا د لالوز سروانتس برای یافتن تلفن از یک بیمارستان روانی سر در می‌آورد.
درباره گابریل گارسیا مارکز
درباره گابریل گارسیا مارکز
گابریل خوزه گارسیا مارکز، زاده ی ۶ مارس ۱۹۲۷ در دهکده ی آرکاتاکا درمنطقه ی سانتامارا در کلمبیا - درگذشته ی ۱۷ آوریل ۲۰۱۴، رمان نویس، نویسنده، روزنامه نگار، ناشر و فعال سیاسی کلمبیایی بود. او بین مردم کشورهای آمریکای لاتین با نام گابو یا گابیتو (برای تحبیب) مشهور بود و پس از درگیری با رییس دولت کلمبیا و تحت تعقیب قرار گرفتنش در مکزیک زندگی می کرد. مارکز برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات در سال ۱۹۸۲ را بیش از سایر آثارش به خاطر رمان صد سال تنهایی چاپ ۱۹۶۷ می شناسند که یکی از پرفروش ترین کتاب های جهان است.مارکز یکی از نویسندگان پیشگام سبک ادبی رئالیسم جادویی بود، اگرچه تمام آثارش را نمی توان در این سبک طبقه بندی کرد. پزشکان در سال ۲۰۱۲ اعلام کردند که مارکز به بیماری آلزایمر مبتلا شده است.او برای نوشتن کتاب خاطرات روسپیان غمگین من، چاپ ۲۰۰۴، حدود ده سال وقت صرف کرد. در ژانویه ی ۲۰۰۶ اعلام کرد که دیگر تمایل به نوشتن را از دست داده است. میراث او، مجموعه ی بزرگی از کتاب های داستانی و غیرداستانی است که با پیوند دادن افسانه و تاریخ در آن، همه چیز را ممکن و باورکردنی می نماید. گابریل گارسیا مارکز در سال ۱۹۸۲ جایزه ی ادبی نوبل را دریافت کرد و بنیاد نوبل در بیانه ی خود او را «شعبده باز کلام و بصیرت» توصیف کرد. تمام داستان های وی به نثری نوشته شده اند که از نظر رنگارنگی و جاذبه ی غریبشان، فقط می توان آن ها را با کارناوال های آمریکای جنوبی مقایسه کرد.گابریل گارسیا مارکز، در روز پنجشنبه ۱۷ آوریل ۲۰۱۴، در ۸۷ سالگی، در مکزیکوسیتی درگذشت. جسد وی فردای آن روز در روز آدینه در مکزیکوسیتی سوزانده و بخشی از خاکستر جسد وی به زادگاهش کلمبیا منتقل شد.
مقالات مرتبط با کتاب سفر به خیر آقای رئیس جمهور
مقایسه ترجمه‌های کتاب «صد سال تنهایی» اثر «گابریل گارسیا مارکز»
مقایسه ترجمه‌های کتاب «صد سال تنهایی» اثر «گابریل گارسیا مارکز»
ادامه مقاله
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکای لاتین»
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکای لاتین»

بیش از هر ژانر و سبک دیگر، این «رئالیسم جادویی» بود که دوران شکوفایی «ادبیات آمریکای لاتین» را در قرن بیستم تعریف کرد

توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»

در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم

جادوهای واقعی «گابریل گارسیا مارکز»
جادوهای واقعی «گابریل گارسیا مارکز»

مارکز در داستانش به مخاطبین خود نشان می دهد که هر چیزی می تواند ممکن باشد

صد سال تنهایی : تاریخ آمیخته با جادو
صد سال تنهایی : تاریخ آمیخته با جادو

می توان درباره ی رمان صد سال تنهایی گفت که این اثر چیزی حیاتی را در مورد تجربه ی تاریخی صدها میلیون نفر در خود دارد که فقط به آمریکای لاتین خلاصه نمی شود

چگونه گابیتو به مارکز تبدیل شد؟
چگونه گابیتو به مارکز تبدیل شد؟

بذرهای رمان های گارسیا مارکز، پدرِ رئالیسم جادویی، در جوانی اش کاشته شده اند.

5 دلیل برای خواندن رمان‌های عاشقانه‌‌ و تأثیر آن بر زندگی
5 دلیل برای خواندن رمان‌های عاشقانه‌‌ و تأثیر آن بر زندگی

اگر همیشه با دیده ی شک و تردید به رمان های عاشقانه و طرفداران آن نگریسته اید و علت محبوب بودن این ژانر، کنجکاوی تان را برانگیخته است، با این مقاله همراه شوید

نظر کاربران در مورد "کتاب سفر به خیر آقای رئیس جمهور"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

گابریل گارسیا ❤ من از قشنگ‌ترین نوشته‌های گابریل گارسیا می‌تونم به آقای رئیس‌جمهور سفر بخیر، قدیسه و فقط آمدم تلفن کنم اشاره کنم. بی‌نظیر هستند..👌🏻👏🏻

1401/09/09 | توسطاسرا - کاربر سایت
0
|

نشر چلچله سرشار از اشتباهات چاپی

1400/06/05 | توسطآرش ایجاد
0
|