1. خانه
  2. /
  3. کتاب نظریه ی روان کاوی

کتاب نظریه ی روان کاوی

5 از 1 رأی

کتاب نظریه ی روان کاوی

(هفت رساله از زیگموند فروید)
Psychoanalytic theory
انتشارات: مروارید
٪10
300000
270000
معرفی کتاب نظریه ی روان کاوی
روان کاوی یکی از اثرگذارترین نظریه ها در حوزه ای میان رشته ای (بینابین علوم انسانی و علوم پزشکی) است که ردپای آن را در بسیاری از رشته ها به روشنی می توان می دید، از جمله در فلسفه، ادبیات، هنر، نقدادبی، تعلیم و تربیت، علوم سیاسی، ارتباطات، جامعه شناسی، تاریخ و ... . در نگاه نخست، روان کاوی به طور خاص روشی برای راه بردن به سرچشمه ی ناپیدای رنج های روانی و پایان دادن به آلام روحی و دردهای روان تنی به نظر می رسد، اما گستردگی و تنوع کم نظیر آثار فروید پیداست که افزون بر کاربردهای بالینی و درمانی روان کاوی، این نظریه همچنین ابزاری است برای فیم ادبیات و هنر و کندوکاو و تبیین مسائل فرهنگی در جوامع بشری.
با توجه به انواع تحریف ها درباره ی آراء و اندیشه های این متفکر دوران ساز، برای فهم دیدگاه های فروید هیچ منبعی نمی تواند جایگزین آثار خود او باشد. کتاب حاضر مجموعه ی هفت اثر از زیگموند فروید در تبیین نظریه ی روان کاوی است. انتخاب و ترجمه ی این آثار با این هدف صورت گرفته است که خواننده مستقیما از زبان بنیان گذار این نظریه با مبانی آن آشنا شود. در این آثار، فروید شالوده های نظری روان کاوی، سیر تاریخی شکل گیری آن و همچنین مفاهیم و اصطلاحات اساسی این نظریه را شرح می دهد. مترجم نیز با افزودن زیرنوشت های توضیحی کوشیده است تا درک اصطلاحات تخصصی را تا حد ممکن برای خواننده ی فارسی زبان تسهیل کند.
درباره زیگموند فروید
درباره زیگموند فروید
زیگموند فروید، زاده ی 6 می 1856 و درگذشته ی 23 سپتامبر 1939، متخصص مغز و اعصاب اتریشی و خالق روانکاوی بود. فروید در خانواده ای یهودی در شهر فرایبرگ واقع در امپراتوری اتریش چشم به جهان گشود. او در سال 1881 موفق به اخذ مدرک پزشکی از دانشگاه وین شد و در سال 1902 به درجه ی استادی رسید. پس از فارغ التحصیلی، فروید در بیمارستان عمومی وین مشغول به کار شد و در درمان هیستری به وسیله ی یادآوری تجارب دردناک گذشته از طریق هیپنوتیزم، با دکتر جوزف بروئر همکاری داشت. او در سال 1885 با مارتا برنیز ازدواج کرد و از او صاحب شش فرزند شد.فروید در شهر وین، زندگی و کار می کرد و کار بالینی خود را در این شهر در سال 1886 آغاز کرد. او در سال 1938 به منظور فرار از چنگ نازی ها، اتریش را ترک گفت و در سال 1939 در بریتانیا از دنیا رفت.زیگموند فروید با ابداع روشی کاملا جدید در فهم شخصیت انسان، جزو تأثیرگذارترین و جنجال برانگیزترین شخصیت های قرن بیستم میلادی به حساب می آید.
مقالات مرتبط با کتاب نظریه ی روان کاوی
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
ادامه مقاله
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی

در واقع نام بسیاری از سندروم های روانی، ریشه در تحلیل روانشناختیِ شخصیت های داستانی دارد

زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن
زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن

با وجود این که زیگموند فروید، پدر روانکاوی مدرن، اطلاعات زیادی از ساز و کارهای پشت پرده ی زندگی انسان ها به ما آموخت، خودش شخصیت شکننده و آسیب پذیری داشت.

نظر کاربران در مورد "کتاب نظریه ی روان کاوی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

شرحی بر مبانی روان کاوی از فروید و هیچ اثری به اندازه این اثر نمیتونه بیانگر کج فهمی خوانندگان از انواع تحریف‌ها در آرا و اندیشه‌های فروید بشه ! ریشه اختلالات روانی ، انحراف جنسی و.... ! مثلا میگه دست گرفتن یک پسر بچه به آلت یک پسر بچه دیگه زمینه انحراف جنسی رو بنا میگذاره! الان سازمان جهانی بهداشت در مدارس اروپا دست گرفتن به آلت همکلاسی رو به عنوان آموزش جنسی تصویب کرده که در نقاب روشنفکری آموزش هم جنس گرایی محسوب میشه ! خب فروید این علم رو کشف کرده استفاده مثبت و منفی به انسان‌ها و دولت‌ها ربط داره !

1402/02/12 | توسطسجاد خانی
0
|
پاسخ ها

و هیچ کامنتی به اندازه این کامنت نمی‌تونه بیانگر کج‌فهمی شما از مفهوم علم (علوم تجربی) باشه.

1402/05/15|توسطعلی سجادی
6