کتاب نظریه ی روان کاوی

Psychoanalytic theory
(هفت رساله از زیگموند فروید)
کد کتاب : 34661
مترجم :
شابک : 978-9641918400
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 340
سال انتشار شمسی : 1402
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 6
زودترین زمان ارسال : 5 اردیبهشت

معرفی کتاب نظریه ی روان کاوی اثر زیگموند فروید

روان کاوی یکی از اثرگذارترین نظریه ها در حوزه ای میان رشته ای (بینابین علوم انسانی و علوم پزشکی) است که ردپای آن را در بسیاری از رشته ها به روشنی می توان می دید، از جمله در فلسفه، ادبیات، هنر، نقدادبی، تعلیم و تربیت، علوم سیاسی، ارتباطات، جامعه شناسی، تاریخ و ... . در نگاه نخست، روان کاوی به طور خاص روشی برای راه بردن به سرچشمه ی ناپیدای رنج های روانی و پایان دادن به آلام روحی و دردهای روان تنی به نظر می رسد، اما گستردگی و تنوع کم نظیر آثار فروید پیداست که افزون بر کاربردهای بالینی و درمانی روان کاوی، این نظریه همچنین ابزاری است برای فیم ادبیات و هنر و کندوکاو و تبیین مسائل فرهنگی در جوامع بشری.
با توجه به انواع تحریف ها درباره ی آراء و اندیشه های این متفکر دوران ساز، برای فهم دیدگاه های فروید هیچ منبعی نمی تواند جایگزین آثار خود او باشد. کتاب حاضر مجموعه ی هفت اثر از زیگموند فروید در تبیین نظریه ی روان کاوی است. انتخاب و ترجمه ی این آثار با این هدف صورت گرفته است که خواننده مستقیما از زبان بنیان گذار این نظریه با مبانی آن آشنا شود. در این آثار، فروید شالوده های نظری روان کاوی، سیر تاریخی شکل گیری آن و همچنین مفاهیم و اصطلاحات اساسی این نظریه را شرح می دهد. مترجم نیز با افزودن زیرنوشت های توضیحی کوشیده است تا درک اصطلاحات تخصصی را تا حد ممکن برای خواننده ی فارسی زبان تسهیل کند.

کتاب نظریه ی روان کاوی

زیگموند فروید
زیگموند فروید، زاده ی 6 می 1856 و درگذشته ی 23 سپتامبر 1939، متخصص مغز و اعصاب اتریشی و خالق روانکاوی بود. فروید در خانواده ای یهودی در شهر فرایبرگ واقع در امپراتوری اتریش چشم به جهان گشود. او در سال 1881 موفق به اخذ مدرک پزشکی از دانشگاه وین شد و در سال 1902 به درجه ی استادی رسید. پس از فارغ التحصیلی، فروید در بیمارستان عمومی وین مشغول به کار شد و در درمان هیستری به وسیله ی یادآوری تجارب دردناک گذشته از طریق هیپنوتیزم، با دکتر جوزف بروئر همکاری داشت. او در سال 1885 با مارتا برنیز ازدواج کرد ...