1. خانه
  2. /
  3. کتاب راز مومیایی نجواگر

کتاب راز مومیایی نجواگر

نویسنده: رابرت آرتور
3.6 از 1 رأی

کتاب راز مومیایی نجواگر

آلفرد هیچکاک و سه کارآگاه در
The Mystery of the Whispering Mummy
انتشارات: هرمس
ناموجود
12500
معرفی کتاب راز مومیایی نجواگر
موضوع کتاب حاضر، داستان های ماجراجویانة انگلیسی قرن بیستم است و برای نوجوانان تهیه شده است. «سه کارآگاه»، نام موسسه ای است که سه جوان شجاع به نام های «ژوپیتر جونز»، «پیت کرنشاو» و «باب اندروز» آن را تأسیس کرده اند. «ژوپیتر» مغز متفکّر گروه، «باب» مسئول تحقیقات و «پیت» پسری ورزشکار و قوی دستیار «ژوپیتر» در مأموریت های خطرناک است. آن ها در شهری کوچک به نام «راکی بیچ» در ساحل اقیانوس آرام و نزدیک هالیوود زندگی می کنند. سه کارآگاه، یک کاروان خانگی از کار افتاده در سمساری جونز عموی «ژوپیتر را اداره می کنند و دفترشان نیز در آن جا قرار دارد. «ژوپیتر» در مسابقه ای برنده اتومبیلی با راننده شده است که می تواند از آن در رسیدن به مقصد استفاده کند. سه کارآگاه به زودی از «آلفرد هیچکاک»، کسی که در حل معماها از سه کارآگاه جوان کمک می خواهد، نامه ای دریافت می کنند. در نامه خبر گمشدن گربة «خانم بانفری» و همچنین مومیایی های که نجوا می کنند به سه کارآگاه داده شده و آن ها برای حل این معماها درگیر ماجراهایی شده و اتّفاقات جالبی برایشان رخ می دهد.
درباره رابرت آرتور
درباره رابرت آرتور
رابرت جی آرتور جونیور (زاده 10 نوامبر 1909 - درگذشته 2 مه 1969) نویسنده داستان های گمانه زنی بود که به دلیل کار با مجموعه رادیویی مسافر مرموز و نوشتن رمان های بزرگسال جوان برای نوشتن کتاب "سه محقق" شناخته شد.
آرتور دو بار توسط نویسندگان رمز و راز آمریکا با جایزه ادگار بهترین درام رادیویی مورد تقدیر قرار گرفت. وی همچنین فیلمنامه هایی را برای «برنامه تلویزیونی آلفرد هیچکاک»، و «آلفرد هیچکاک ارائه می دهد» نوشت.
مقالات مرتبط با کتاب راز مومیایی نجواگر
آشنایی با عناصر «داستان نوآر»
آشنایی با عناصر «داستان نوآر»
ادامه مقاله
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن

آیا کودک شما هر روز مطالعه می کند، نه به خاطر این که مجبور است، بلکه چون خودش دوست دارد؟

ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

نظر کاربران در مورد "کتاب راز مومیایی نجواگر"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب بی نظریه

1400/03/25 | توسطمرتضی - کاربر سایت
1
|