1. خانه
  2. /
  3. کتاب پشت پرده ریاکاری

کتاب مصائب زندگی صادقانه

نویسنده: دن آریلی
3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 1 رأی

کتاب مصائب زندگی صادقانه

The Honest Truth About Dishonesty
مترجم:
انتشارات: گمان
٪5
250000
237500
4.5 از 2 رأی

کتاب پشت پرده ریاکاری

The Honest Truth About Dishonesty: How We Lie to Everyone
انتشارات: مازیار
٪15
125000
106250
3.6 از 1 رأی

کتاب حقایق بی صداقتی

(چگونه به همه دروغ می گوییم به ویژه خودمان)
The Honest Truth About Dishonesty
ناموجود
17000
معرفی کتاب پشت پرده ریاکاری
کتاب «پشت پرده ریاکاری» کتابی است از دن آریلیاستاد دانشیار دانشگاه دان دوک که در سال 2012 منتشر شده است. دن آریلی در این کتاب بررسی می کند که چرا و چه هنگام تقلب رخ می دهد؟
نویسنده آزمایش های آزمایشگاهی و عمومی را انجام داده است تا مشخص شود مردم در چه شرایطی و تا چه حد تقلب می کنند. در شرایطی که امکان تقلب وجود دارد ، مردم تقریبا همیشه خیانت می کنند ، حتی اگر پاداش کمی وجود داشته باشد.

نویسنده این نتایج را یافته است.

- هیچ تاثیری بر میزان عدم صداقت از طریق موارد زیر وجود ندارد:

- میزان پاداشی که باید به دست آورد.

- احتمال گرفتار شدن.

این عوامل احتمال عدم صداقت را افزایش می دهند:

- توانایی منطقی کردن آن.

- تضاد منافع.

- سطح شخصی بالا از خلاقیت و تخیل.

- سابقه یک عمل غیر صادقانه از خود.

- تماشای رفتار ناشایست دیگران.
درباره دن آریلی
درباره دن آریلی
دن آرییلی، زاده ی 29 آپریل 1967، استاد دانشگاه و نویسنده ای آمریکایی است. آرییلی ابتدا در رشته ی فیزیک تحصیل می کرد اما پس از مدتی به تحصیل در رشته های فلسفه و روانشناسی روی آورد. او اما در سال آخر، مطالعه ی فلسفه را کنار گذاشت و تمام توجه خود را معطوف روانشناسی ساخت. آرییلی مدرک دکتری روانشناسی خود را در سال 1996 از دانشگاه کالیفرنیای شمالی دریافت کرد. او استاد روانشناسی و اقتصاد رفتاری در دانشگاه دوک است.
دسته بندی های کتاب پشت پرده ریاکاری
قسمت هایی از کتاب پشت پرده ریاکاری

جیمی هشت ساله از مدرسه با یادداشتی از طرف معلمش به خانه می آید که در آن نوشته "جیمی مداد شاگرد بغل دستی خودش را دزدیده." پدر جیمی عصبانی می شود و شروع می کند به یک سخنرانی جانانه برای جیمی و به او می فهماند که چقدر از کار او ناراحت و دلخور شده است، و برای تنبیه به مدت دو هفته او را از تفریحات محروم می کند. پدرش با تحکم می گوید "بذار مامانت بیاد!" سرانجام می گوید "ببین جیمی، اگه مداد می خوای چرا چیزی نمی گی؟ چرا راحت نمیای بگی؟ خوب می دونی که می تونم یه مشت مداد برات از سرکار وردارم بیارم."

اگر به این جوک پوزخند می زنیم به این دلیل است که پیچیدگی ریاکاری آدمیزاد را که به همگی مان به ارث رسیده تشخیص می دهیم. می فهمیم پسری که مدادی را از هم کلاسی خود کش رفته بی تردید سزاوار تنبیه است، ولی می خواهیم بدون لحظه ای درنگ هر چندتا مداد که خواستیم از سر کار برداریم.

برای نینا، ان، و من، این جوک کوچولو بیانگر این امکان پذیری بود که انواع خاصی از فعالیت ها می توانند به سادگی بیش تری معیارهای اخلاقی ما را سست کنند. فکر کردیم اگر فاصلهٔ روان شناختی بین عمل ریاکارانه و پیامدهایش را افزایش دهیم، شاید عامل قصه بافی نیز افزایش بیابد و شرکت کنندگان ما هم بیش تر دست به تقلب بزنند. البته، تشویق افراد به تقلب بیش تر، چیزی نیست که بخواهیم در کل تبلیغ کنیم. ولی به منظور مطالعه و درک تقلب کردن، می خواستیم ببینیم چه نوع موقعیت ها و دخالت هایی ممکن است معیارهای اخلاقی آدم ها را سست تر کنند.

نظر کاربران در مورد "کتاب پشت پرده ریاکاری"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

یک شاهکار تموم عیار خوندنش برای هر کسی واجبه

1403/08/07 | توسطپارسا یوسف زاده
1
|