1. خانه
  2. /
  3. کتاب تمدن و ملالت های آن

کتاب تمدن و ملالت های آن

5 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.9 از 5 رأی

کتاب تمدن و ملالت های آن

Civilization and Its Discontents
انتشارات: ماهی
٪5
120000
114000
3 از 4 رأی

کتاب ملالت های تمدن

Civilization and its discontents
٪15
120000
102000
5 از 1 رأی

کتاب ناخوشی های تمدن

Civilization and its discontents
٪15
50000
42500
پیشنهاد ویژه
1 از 1 رأی

کتاب تمدن و ناکامی هایش

Civilization and its failures
انتشارات: روزگار
٪25
110000
82500
4.75 از 2 رأی

کتاب ناخوشایندی های فرهنگ

Civilization and its discontents
انتشارات: گام نو
ناموجود
65000
معرفی کتاب تمدن و ملالت های آن
کتاب تمدن و ملالت های آن، اثری نوشته ی زیگموند فروید است که نخستین بار در سال 1930 انتشار یافت. این کتاب، یکی از آخرین آثار فروید به حساب می آید و یک دهه قبل از مرگش به رشته ی تحریر درآمده است. فروید در این اثر، نگرش ها و نظرات خود درباره ی مسئله ی «جایگاه انسان در جهان» را بیان می کند؛ جایگاهی که به عقیده ی او، با مجادله ی بی پایان میان «خواست فرد برای رسیدن به آزادی»، و «مطالبه ی قانون مداری و اطاعت از چارچوب ها توسط جامعه» تعریف می شود. فروید بیان می کند که چیزی که برای یک تمدن مفید و کاربردی است، الزاما برای فرد این گونه نخواهد بود. انسان که در ذات، پرخاشگر و خودخواه است، تنها به دنبال ارضای نیازهای خود می رود اما فرهنگ، راه نیروهای محرکه ی غریزی او را سد می کنند. کتاب تمدن و ملالت های آن، نتیجه ی چنین مواجهه ای را به شکلی جامع و جذاب مورد بررسی قرار می دهد.
درباره زیگموند فروید
درباره زیگموند فروید
زیگموند فروید، زاده ی 6 می 1856 و درگذشته ی 23 سپتامبر 1939، متخصص مغز و اعصاب اتریشی و خالق روانکاوی بود. فروید در خانواده ای یهودی در شهر فرایبرگ واقع در امپراتوری اتریش چشم به جهان گشود. او در سال 1881 موفق به اخذ مدرک پزشکی از دانشگاه وین شد و در سال 1902 به درجه ی استادی رسید. پس از فارغ التحصیلی، فروید در بیمارستان عمومی وین مشغول به کار شد و در درمان هیستری به وسیله ی یادآوری تجارب دردناک گذشته از طریق هیپنوتیزم، با دکتر جوزف بروئر همکاری داشت. او در سال 1885 با مارتا برنیز ازدواج کرد و از او صاحب شش فرزند شد.فروید در شهر وین، زندگی و کار می کرد و کار بالینی خود را در این شهر در سال 1886 آغاز کرد. او در سال 1938 به منظور فرار از چنگ نازی ها، اتریش را ترک گفت و در سال 1939 در بریتانیا از دنیا رفت.زیگموند فروید با ابداع روشی کاملا جدید در فهم شخصیت انسان، جزو تأثیرگذارترین و جنجال برانگیزترین شخصیت های قرن بیستم میلادی به حساب می آید.
ویژگی های کتاب تمدن و ملالت های آن
  • زیگموند فروید از بزرگترین روانکاوان و نویسندگان قرن بیستم
نکوداشت های کتاب تمدن و ملالت های آن

این اثر، تنش میان انسان ها و نهادهای آن ها را آشکار می کند.

Amazon

خلاصه ای درخشان از نگرش های مربوط به فرهنگ از نقطه نظری روانکاوانه.

Goodreads
قسمت هایی از کتاب تمدن و ملالت های آن

«من» ما در ذهنمان، مستقل و یکپارچه و متمایز از همه ی چیزهای دیگر است. «من» ما دست کم به ظاهر در برابر جهان بیرون مرزهای دقیقی دارد. فقط در یک حالت، طور دیگری است، حالتی غیرعادی که با این حال نمی شود آن را بیمارگونه نامید. در اوج عاشقی مرز میان «من» و معشوق در معرض محو شدن است. در آسیب شناسی با حالات فراوانی آشناییم که در آن ها مرزبندی میان «من» و جهان پیرامون نامعین می شود یا این مرزها در جای نادرست کشیده می شود. بنابراین حتی احساس «من» انسان در معرض اختلال است و مرزهای آن پایدار نیستند.

آیا این فرض مجاز است که چیزی که در آغاز وجود داشته است (ایگوی رشد نیافته ی کودک) در کنار چیزی که بعدا از آن برآمده است (ایگوی رشد یافته و متمایز شده از جهان خارج) به حیات خود ادامه دهد؟ بی تردید چنین فرضی مجاز است. چنین رخدادی نه در حیطه ی روان شگفت آور است و نه در زمینه های دیگر. در حیات روانی هر آنچه ساخته شده است ممکن نیست زایل شود، یعنی همه چیز به نحوی حفظ می شود و ممکن است در شرایط مناسب، مثلا بر اثر واپسروی به گذشته ی دور، بار دیگر نمایان شود.

آدمی اگر از بدبختی نجات پیدا کند و رنج را پشت سر بگذارد، خود را سعادت مند می داند و به طور کلی احتراز از رنج بر لذت جویی غالب می شود. وسوسه انگیزترین شیوه ی گذراندن زندگی ارضای بی حد و مرز همه ی نیازهاست. اما معنای آن این است که آدمی لذت را برتر از احتیاط بداند و در این صورت باید پس از چندی تاوان لذت را بدهد.

مقالات مرتبط با کتاب تمدن و ملالت های آن
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
ادامه مقاله
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی

در واقع نام بسیاری از سندروم های روانی، ریشه در تحلیل روانشناختیِ شخصیت های داستانی دارد

چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن
زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن

با وجود این که زیگموند فروید، پدر روانکاوی مدرن، اطلاعات زیادی از ساز و کارهای پشت پرده ی زندگی انسان ها به ما آموخت، خودش شخصیت شکننده و آسیب پذیری داشت.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب تمدن و ملالت های آن"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کدام نشر ترجمه ایی روان دارد؟

1403/07/25 | توسطمعصومه روشن
0
|
پاسخ ها

محمد مبشری خوبه.

1403/09/09|توسطعلیرضا اسدی
0

مقدمه‌ی امید مهرگان بر ترجمه‌ی این اثر فروید بسیار آموزنده و مهم است. اینکه چرا "تمدن و ملالت‌های آن را" ترجمه کرده است: "ناخشنودی‌هایی فرهنگ". آن چیزی که در فضای آلمانی فرهنگ (کولتور) است، در فضای انگلیسی - فرانسوی تمدن (سیویلیزیایشن) معنا می‌شود. البته در ادامه در باره‌ی ارجحیت و برگزیدن واژه‌ی "فرهنگ" می‌نویسد. کتابی بسیار مهم و ترجمه‌ی خوب امید مهرگان از یک طرف و از طرفی پیوند این کتاب با کتاب هربرت مارکوزه تحت عنوان "اروس و تمدن" (به تعبیر مهرگان: عشق و فرهنگ) حائز اهمیت است.

1402/04/25 | توسطعلی سرابی - کاربر سایت
4
|

سلام وقت بخیر کتاب تمدن و ملالت‌های آن فرقی با کتاب تمدن و ناکامی هایش دارد؟ لطفا پاسخ دهید

1401/08/01 | توسطکاربر سایت
2
|

کتابی کوتاه اما عمیق از فروید بزرگ

1399/07/11 | توسطمحمد جواد آزادی مقدم
2
|