یک اثر هنری راستین.
نثری شجاعانه درباره ی عمیق ترین رنج های بشر.
اثری درخشان در سادگی، احساس و لطافت طبع.
هر کسی دیر یا زود در زندگی درمی یابد که خوشحالی و رضایت کامل، غیرقابل درک است؛ اما تعداد اندکی به نقطه ی مقابل این موضوع فکر می کنند که ناراحتی و عدم رضایت کامل نیز، به همان میزان، غیرقابل دسترس است.
سپیده دم مانند خائنی بر ما چیره شد؛ این طور به نظر می رسید که انگار خورشید به عنوان متحد دشمنان مان و برای کمک به نابودی ما طلوع کرده بود.
اما این جا هیچ تبهکار و دیوانه ای وجود ندارد. هیچ تبهکاری وجود ندارد چون هیچ قانون اخلاقی ای برای نقض کردن وجود ندارد. هیچ دیوانه ای وجود ندارد چون اراده و اختیار به طور کلی از ما سلب شده و همه ی اعمالمان، تنها عمل قابل تصور است.
به هر طرف نگاه کنید، با داستان ها روبه رو می شوید. از گذشته های خیلی دور که اجداد ما دور آتش می نشستند و داستان تعریف می کردند تا به امروز که شبکه های تلویزیونی، سریال های محبوبی تولید می کنند
می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.
وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند
چرا چاپش ممنوع شد ؟
چون توتالیتر نقد توتالیتر را بر نمیتابد
پریمو لِوی، بعدها که از آشویتس نجات پیدا کرد و این کتاب را نوشت، در مقدمه خود ابراز خوشحالی میکند و از بخت بلندی (!) که در آن زمان داشت صحبت میکند. چیزی که با عقل جور درنمیآید مگر با خواندن کتاب و آگاهی از اتفاقاتی که در آشویتس رخ داده است. بخت بلند او این بود که زمانی به آشویتس منتقل شد که حکومت آلمان تصمیم گرفته بود، با توجه به کمبود نیروی کار، میانگین طول عمر زندانیها را «که قرار بر معدوم کردنشان بود» زیاد کند. که این خود یعنی کشتارهای دل به خواه کمتر رخ میداد. اما آیا مرگ بهتر نبود؟
به کسانی که این کتاب را دوست دارند پیشنهاد میکنم کتاب «شب» که خاطرات الی ویزل از اردوگاههای مرگ است را بخوانند. دربارهی کتاب پریمو لوی تنها یک چیز عجیب است و آن هم اسم کتاب است: «اگر این نیز یک انسان است» از نظر دستوری، فاقد معناست. مترجم «ایف» را که در اینجا به معنای «آیا» است رو به «اگر» ترجمه کرده است، که جا دارد تصحیح شود.
بینظیره توصیفاتش. کاملا فضای خفقان اردگاه کار میشه با قلم این نویسنده در ذهن مجسم کرد.
تا کی صبر کنیم آخه؟! نشر ماهی کی میخواد تجدید چاپ کنه
کتاب چاپ ممنوع هستش
کتاب خواندنی و اثرگذار.
هرچه سریعتر این کتاب رو موجود کنید لطفا😌
موجود کنید لطفا🙏🙏
فکر میکنید کی مجددا موجود بشه؟
کتابی فوق العاده، حتما پیشنهاد میدم بخوانید.
کتاب توسط شخصی نوشته شده که از آشویتس نجات پیدا کرده. نویسنده به خوبی درباره دوران اسارات خودش و اردوگاه کار اجباری توضیح میدهد و توضیحات او تاثیر بسیاری بر خواننده میگذارد.
به شدت توصیه میشه