ایزابل آلنده، زاده ی 2 آگوست 1942، نویسنده ای اهل شیلی است. رمانهای او اغلب در سبک رئالیسم جادویی جای میگیرند. در سال ۱۹۸۱ زمانی که پدربزرگش در بستر بیماری بود، ایزابل نگاشتن نامهای به وی را شروع کرد که دستمایه رمان بزرگ «خانه ارواح» گردید. پائولا نام دختر وی است که پس از تزریق اشتباه دارو به کما رفت. ایزابل رمان «پائولا» را در سال ۱۹۹۱ بصورت نامهای خطاب به دخترش نوشتهاست. رمانهای آلنده به بیش از سی زبان ترجمه شده و نویسنده خود را به دریافت جوایز ادبی بسیاری مفتخر نمودهاند.
عاشقانه ای جادویی و وسیع.
نکوداشتی تکان دهنده از پایداری احساس انسان در جهانی دائما در حال تغییر.
حماسه ای چندنسلی درباره ی سرنوشت، جنگ و عشق پایدار.
خانواده ها خودشان را تسلیم کرده بودند، چون چاره ی دیگری نداشتند و با این کارشان وفاداری خود را به ایالات متحد نشان می دادند و حمله ی نیروهای ژاپنی در پرل هاربر را محکوم می کردند. این سهم آن ها در جنگ بود. رهبران ژاپن این را گفته بودند و تعداد کمی مخالف علیه آن ها قد علم کرده بودند. مقصد خانواده ی فوکودا اردوگاه توپاز در بیابان های یوتا بود، اما این قضیه تا ماه سپتامبر مشخص نبود. در این زمان شش ماه بود که آن ها در مسیر مسابقه سکنی گزیده بودند.
در سان فرانسیسکو تجمع اعتراض آمیز سفیدپوستان در خیابان ها به راه افتاد تا از کسانی که به خوبی آن ها را می شناختند حمایت کنند، از مغازه دارهایی که هر روز از آن ها خرید می کردند، از ماهیگیرها، از نجارهایی که اغلب با آن ها داد و ستد می کردند، از دخترها و پسرهای هم کلاس بچه هایشان، از همسایه هایشان. بسیاری از آن ها در سکوت قبل از طوفان بودند، اگرچه هیچ تحقیر نژادپرستانه یا توهین و طعنه و کنایه های مخربی در کار نبود. دو سوم کسانی که تخلیه شده بودند، متولد آمریکا و شهروند آمریکایی محسوب می شدند.
ژاپنی ها باید ساعت ها در صف های طویل جلوی میز مقامات می ایستادند تا اسم آن ها را بنویسند و به آن ها برچسبی بدهند که به گردن بیاویزند که شماره ی شناسایی آن ها بود و سهمیه ی غذای خود را هم بگیرند. مسیحیان فرقه ی کوئیکر با این برنامه ها مخالف بودند و می گفتند این آب، میوه و ساندویچ دادن ها نژادپرستانه و ضدمسیحی است.
آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.
بیش از هر ژانر و سبک دیگر، این «رئالیسم جادویی» بود که دوران شکوفایی «ادبیات آمریکای لاتین» را در قرن بیستم تعریف کرد
اگر همیشه با دیده ی شک و تردید به رمان های عاشقانه و طرفداران آن نگریسته اید و علت محبوب بودن این ژانر، کنجکاوی تان را برانگیخته است، با این مقاله همراه شوید
با درود در تاریخ ٧ بهمن پیامی ارسال نمودم در رابطه با کتاب نشرچکامه و انتقادی در رابطه با مغایرت صفحات کتاب با مشخصات مندرج شده در سایت ام متأسفانه هنوز پاسخی دریافت ننموده ام . لطفاً درصورت امکان اقدام فرمائید با سپاس .
سلام و وقت به خیر. لطف کنید مشکلتون رو در بخش پیامهای سایت یا در بخش میل شکایات مطرح کنید همراه با ذکر شمارهی فاکتور که قابل رسیدگی باشد. متشکریم از شما
درود کتاب انتشارات چکامه طبق مشخصات تعداد صفحات ٤٩٠ برگ است . لیکن کتابی که برای من ارسال گردیده ٢٦٠ صفحه میباشد . خواهشمنداست توضیح بفرمائید . تا بلکه سبب سلب اعتماد نگردد .
نوشته ۴۹۰ صفحه ولی من که خریدم دیدم ۲۶۰ صفحه هستش 😐
کاش به زبان آمیانه بود 😞
خدای من مگه میشه اینقدر بیسوادی
کتاب خیلی جذاب و خوبی بود ❤️
واقعا؟ یعنی بخرمش؟