1. خانه
  2. /
  3. کتاب ختمی ارغوانی

کتاب ختمی ارغوانی

3.5 از 1 رأی

کتاب ختمی ارغوانی

Purple Hibiscus
٪15
280000
238000
معرفی کتاب ختمی ارغوانی
کتاب «ختمی ارغوانی» رمانی نوشته ی «چیماماندا انگزی آدیچی» است که اولین بار در سال 2003 انتشار یافت. دختری پانزده ساله به نام «کامبیلی» و برادر بزرگترش، زندگی مرفه و خوبی در شهر «انوگو» در نیجریه دارند. آن ها در کنار خانواده ای مهربان در خانه ای زیبا زندگی می کنند، به مدرسه ای خصوصی می روند، و کاملا از مشکلات و سختی های دنیا دور هستند. با این حال، همانطور که «کامبیلی» با شرح تأثیرگذار خود آشکار می کند، اوضاع آنقدرها هم که به نظر می رسد، بی نقص نیست. با این که پدر او، فردی سخاوتمند و مورد احترام در نظر گرفته می شود، اما در خانه رفتاری کاملا مستبدانه دارد—خانه ای که خاموش و خفقان آور است. همزمان با آغاز آشوب در کشور به خاطر یک کودتای نظامی، «کامبیلی» و برادرش نزد یکی از خویشاوندان خود فرستاده می شوند که یک استاد دانشگاه در خارج از شهر است. آن ها آنجا زندگی‌ای را کشف می کنند که ورای محدودیت های سفت و سخت اعمال شده توسط پدرشان است.
درباره چیماماندا انگزی آدیچی
درباره چیماماندا انگزی آدیچی
چیما ماندا گزی ادیشی (چیماماندا نگزی آدیچی) ، زاده ی 15 سپتامبر 1977، رمان نویس، نویسنده ی ادبیات غیرداستانی و داستان کوتاه اهل نیجریه است. ادیشی در رشته ی داروسازی در دانشگاه نیجریه تحصیل کرده است. او در سال 2003، موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته ی نویسندگی خلاق از دانشگاه جان هاپکینز شد و در سال 2008، فوق لیسانس خود را در رشته ی مطالعات آفریقا از دانشگاه ییل گرفت. ادیشی در نیجریه، کارگاه های نویسندگی برگذار می کند و در ایالات متحده زندگی می کند.
ویژگی های کتاب ختمی ارغوانی
  • نامزد جایزه بوکر سال 2004
  • نامزد جایزه Orange سال2004
  • نامزد جایزه جان لوولین ریس سال 2004
  • «چیماماندا انگزی آدیچی» از نویسندگان پرفروش نیویورک تایمز
نکوداشت های کتاب ختمی ارغوانی

رمانی متمایز درباره ی آشوب های عاطفی دوران نوجوانی.

Barnes & Noble

نفسگیر.

Washington Post

«آدیچی» یکی از بدیع ترین رمان نویسان نسل خود است.

New Yorker
قسمت هایی از کتاب ختمی ارغوانی

از نگاه کردن به قهوه ای گرم چشمانش می هراسیدم. می ترسیدم که سست شوم، که دستانم را دور گردنش حلقه کنم و نگذارم برود. برگشتم.

آلمانداها را از لای انگشتانش در آورد و با دقت به گلبرگ های زردش نگاه کرد، پرسید: «این همون گلیه که تو می مکی؟ که شیره ی شیرینی داره؟» لبخند زدم: «نه اون اکسوراست.» گل را انداخت و شکلکی در آورد.

خندیدم. خندیدم چون گل های آلاماندا خیلی زرد بودند. خندیدم چون تصور کردم پدر «آمادی» شیره ی تلخ آن ها را می مکد. خندیدم چون چشمان پدر «آمادی» خیلی قهوه ای بودند و من می توانستم خودم را در آن ها ببینم.

مقالات مرتبط با کتاب ختمی ارغوانی
برترین نویسندگان در «ادبیات آفریقا»
برترین نویسندگان در «ادبیات آفریقا»
ادامه مقاله
چرا «ما همه باید فمینیست باشیم»
چرا «ما همه باید فمینیست باشیم»

آیا فمینیسم، جنبشی افراطی است که بر سر مردان داد و فریاد می کند؟ یا جنبشی به دنبال برابری است؟ آیا اصلا به چنین جنبشی نیاز داریم؟

نظر کاربران در مورد "کتاب ختمی ارغوانی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خانم علیزاده🥲🥲🤍

1403/02/28 | توسطکاربر سایت
0
|