کتاب بی صدایی

Soundless
کد کتاب : 765
مترجم :
شابک : 978-600-8347-03-3
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 320
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 2015
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 14
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

جزو پرفروش ترین های نیویورک تایمز

معرفی کتاب بی صدایی اثر ریچل مید

کتاب بی صدایی، رمانی فانتزی و عاشقانه نوشته ی ریچل مید است که در سال 2015 انتشار یافت. تا جایی که فِی به خاطر می آورد، هیچ وقت هیچ کس در روستای محل زندگی اش نمی توانسته چیزی بشنود. زمین سنگلاخی و بهمن های مکرر، ترک کردن روستا را غیرممکن ساخته و مردم این منطقه به کمک کشوری پادشاهی و اسرارآمیز در دوردست ها، غذای خود را به دست می آورند. اما زمانی که اهالی روستا کم کم بینایی خود را از دست می دهند، ارسال غذا با مشکل مواجه شده و گرسنگی بر مردم چیره می شود. تا این که یک شب، صدایی کرکننده، فِی را از خواب بیدار می کند. حالا صداها به سلاح او تبدیل شده اند. فِی با پیشروی داستان تصمیم می گیرد که هم بفهمد چه اتفاقی برایش افتاده و هم با خطراتی که روستایش را تهدید می کنند، به مبارزه برخیزد. در این مأموریت سرنوشت ساز، معدن چی جذابی با او همراه می شود و این دو با هم پا به سفری می گذارند که زندگی شان را برای همیشه تغییر خواهد داد.

کتاب بی صدایی

ریچل مید
ریچل مید، زاده ی 12 نوامبر 1976، رمان نویس آمریکایی است. مید در بوستون به دنیا آمد و اکنون در نزدیکی سیاتل زندگی می کند. او سه مدرک تحصیلی مختلف دارد: کارشناسی مطالعات عمومی از دانشگاه میشیگان، کارشناسی ارشد مطالعه ی تطبیقی ادیان از دانشگاه میشیگان غربی و کارشناسی ارشد تدریس از دانشگاه واشنگتن.او همزمان با تدریس، اوقات فراغت خود را به نوشتن اختصاص می داد تا این که اولین رمان خود را به طور رسمی به انتشار رساند. ریچل مید سپس کار تدریس را رها کرد تا به نویسنده ای تمام وقت تبدیل شود.
نکوداشت های کتاب بی صدایی
An impressive novel.
رمانی تحسین برانگیز.
Booklist Booklist

A blend of mythology, romance, and suspense.
ترکیبی از اسطوره شناسی، داستان عاشقانه و تعلیق.
School Library Connection

Mead weaves Chinese folklore, themes of family, courage, and loyalty.
ریچل مید، افسانه های قومی چینی و تم های خانواده، رشادت و وفاداری را در هم می آمیزد.
Kirkus Reviews Kirkus Reviews

قسمت هایی از کتاب بی صدایی (لذت متن)
بعضی چیزها به کلمات نیازی ندارند. گاهی اوقات فقط کافیست که احساس کنی. نیازی به بیان و برچسب زدن به هر چیزی که در اطرافت وجود دارد، نیست.

تلاش برای رسیدن به کمال، تحسین برانگیز است؛ دانستن این که چه وقت دست از تلاش برداری نیز همینطور.

مرگ. گرسنگی. کوری. یک روز شوم دیگر در روستای ما.