1. خانه
  2. /
  3. کتاب ماجرای عجیب بنجامین باتن

کتاب ماجرای عجیب بنجامین باتن

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
پیشنهاد ویژه
3.3 از 1 رأی

کتاب ماجرای عجیب بنجامین باتن

Benjami Baten
٪30
115000
80500
پیشنهاد ویژه
3.2 از 1 رأی

کتاب ماجرای عجیب بنجامین باتن و چند داستان دیگر

The Curious Case of Benjamin Button and Other Jazz Age Stories
٪20
195000
156000
معرفی کتاب ماجرای عجیب بنجامین باتن
«ماجرای عجیب بنجامین باتن» کتابی نوشته اسکات فیتزجرالد است. این اثر در دسته ادبیات فانتزی و تخیلی قرار می‌گیرد. «ماجرای عجیب بنجامین باتن» داستان کوتاهی درباره مردی است که پیر متولد می‌شود و دوران زندگی خود را برعکس طی می‌کند تا به نوزادی می‌رسد.
این داستان درباره زندگی مردی به نام بنجامین باتن است که سال 1860 در بالتیمور با ظاهری شبیه به پیرمردی 70ساله متولد می‌شود. بنجامین هنگام تولد می‌تواند صحبت کند. او در پنج‌سالگی وقتی به مهدکودک فرستاده می‌شود، هنگام بازی‌های کودکانه خسته می‌شود و به خواب می‌رود و همین موضوع باعث می‌شود که مسئولان مهدکودک او را اخراج کنند. بنجامین در سن 18‌سالگی در کالج ییل ثبت نام می‌کند، اما استادان دانشگاه فکر می‌کنند که او مرد 50ساله دیوانه‌ای است و به همین دلیل با ادامه تحصیل او در کالج مخالفت می‌شود. بنجامین در 20سالگی شبیه به مردی 50ساله است و کنترل شرکت تجاری پدر را به دست می‌گیرد. او سپس با هیلدگارد مونکریف، دختر ژنرال مونکریف آشنا می‌شود و شش ماه بعد با او ازدواج می کند. اما سال‌ها بعد و در میانسالی هیلدگارد، بنجامین از چهره همسر خود که رو به پیری است و روح جوانی و زیبایی در آن رو به افول است خسته شده و هیلدگارد را ترک می‌کند. او پس از فارغ‌التحصیلی در دانشگاه به دلیل اینکه تبدیل به کودکی بی‌دفاع شده مجبور به زندگی با پسرش می‌شود. بنجامین با نوه خود به مهدکودک می‌رود اما کم‌کم حافظه خود را از زندگی قبلی از دست می‌دهد. بنجامین دیگر کسی را به یاد نمی‌آورد و حافظه‌اش کم‌رنگ می‌شود تا جایی که نمی‌تواند کسی جز پرستارش را به خاطر بیاورد.
درباره اف اسکات فیتزجرالد
درباره اف اسکات فیتزجرالد
فرانسیس اسکات کی فیتزجرالد، زاده ی ۲۴ سپتامبر ۱۸۹۶ و درگذشته ی ۲۱ دسامبر ۱۹۴۰، نویسنده ی آمریکایی رمان و داستان های کوتاه بود. آثار فیتزجرالد نمایانگر عصر جاز در آمریکا است. او به عنوان یکی از نویسندگان بزرگ سده ی بیستم میلادی شناخته می شود. شناخته شده ترین اثر او رمان گتسبی بزرگ است که اولین بار در سال ۱۹۲۵ منتشر شد.وی در سینت پال مینه سوتا در خانواده ای کاتولیک و ایرلندی از طبقه‎ی متوسط دیده به جهان گشود.از ۱۸۹۸ میلادی تا ۱۹۰۱ میلادی را در سیراکیوز، نیویورک و پس از آن در سال های ۱۹۰۳ میلادی تا ۱۹۰۸ میلادی را در بوفالو واقع در نیویورک گذراند و در همان جا وارد آکادمی ناردین شد. هنگامی که پدرش از کمپانی پروکتر اند گمبل اخراج شد، خانواده اش به مینسوتا بازگشت و اسکات وارد آکادمی سنت پاول شد.هنگامی که ۱۳ ساله بود نخستین رمان کارآگاهی خود را در روزنامه ی مدرسه به چاپ رساند. در ۱۶ سالگی برای کوتاهی در درس خواندن از آکادمی سنت پاول اخراج شد. سپس به مدرسه ی نیومن رفت و در سال ۱۹۱۳ میلادی وارد دانشگاه پرینستون شد.فیتزجرالد سال ۱۹۳۷ پس از بستن قراردادی با کمپانی رسانه ای «ام جی ام» به لس آنجلس مهاجرت می کند. وقتی فیتزجرالد داستان کوتاه «دمای هوا» را در سال ۱۹۳۸ نوشت در مجله ی «اسکوایر» فیلم نامه و داستان کوتاه می نوشت و روی رمان تمام نشده اش به نام «عشق آخرین تایکون» کار می کرد.اسکات فیتزجرالد ۲۱ دسامبر ۱۹۴۰ درگذشت و روزنامه ی نیویورک تایمز در خبر درگذشت او نوشت: «آینده ی حرفه ای درخشان او آن طور که باید، هیچ وقت تحقق نیافت.»
دسته بندی های کتاب ماجرای عجیب بنجامین باتن
مقالات مرتبط با کتاب ماجرای عجیب بنجامین باتن
حقایقی از کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»
حقایقی از کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»
ادامه مقاله
مقایسه ترجمه‌های کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»
مقایسه ترجمه‌های کتاب «گتسبی بزرگ» اثر «اف. اسکات فیتزجرالد»

کتاب «گتسبی بزرگ» که اغلب با لقب «رمان آمریکایی بزرگ» از آن یاد می شود، بدون تردید یکی از برجسته‌ترین آثار ادبی در قرن بیستم است.

نگاهی به دوستی های میان نویسندگان بزرگ
نگاهی به دوستی های میان نویسندگان بزرگ

دوستی های ادبی، روابطی جالب توجه و تأثیرگذار هستند.

برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا»
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا»

در این مطلب به شکل مختصر با برخی از برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا» آشنا می شویم

اف. اسکات فیتزجرالد، تصویرگر رویای آمریکایی
اف. اسکات فیتزجرالد، تصویرگر رویای آمریکایی

افراد بسیار زیادی اف. اسکات فیتزجرالد را می شناسند و این نویسنده را با لقب «رویاپرداز آمریکایی بزرگ» به یاد می آورند.

چرا رمان های عاشقانه‌ی کلاسیک می خوانیم
چرا رمان های عاشقانه‌ی کلاسیک می خوانیم

همه ی ما شنیده ایم که "کتاب ها ما را به دنیای خود می برند." حالا این را هم اضافه کنیم که تجربه نشان داده کتاب ها گاهی ممکن است باعث شوند عاشق شویم

نظر کاربران در مورد "کتاب ماجرای عجیب بنجامین باتن"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

عالی بود فیلمش ، بهترین فیلمی بود که تو عمرم دیدم.

1403/09/15 | توسطمهدی - کاربر سایت
0
|

داستان محبوبمه*-*

1403/04/11 | توسطندا - کاربر سایت
0
|