کتاب هولوگرامی برای شاه

Hologram for the King
کد کتاب : 810
مترجم : ندا مهبودی

شابک : 978-600-404-092-1
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 312
سال انتشار شمسی : 1395
سال انتشار میلادی : 2012
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

جزو لیست پرفروش ترین های نیویورک تایمز

فیلمی بر اساس این کتاب در سال 2016 ساخته شده است.

معرفی کتاب هولوگرامی برای شاه اثر دیو اگرز

کتاب هولوگرامی برای شاه، رمانی نوشته ی دیو اگرز است که برای اولین بار در سال 2012 انتشار یافت. داستان این رمان، مخاطب را وارد دنیای مردی می کند که در تلاش است تا در کنار مواجه شدن با وضعیت نابسامان اقتصاد جهان، خود و خانواده ی در حال متلاشی شدنش را نجات دهد. در یکی از شهرهای در حال توسعه ی عربستان و دور از آمریکای زخم خورده از رکود شدید اقتصادی، مردی تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا کسب و کار خود را نجات دهد، شهریه ی کالج دخترش را بپردازد و در نهایت کار بزرگی را با موفقیت به انجام برساند. رمان هولوگرامی برای شاه، اثری چند لایه و به یاد ماندنی است که تصویری بسیار نزدیک به واقعیت از حال و روز کنونی انسان ها ارائه می کند.

کتاب هولوگرامی برای شاه

دیو اگرز
دیو اگرز، زاده ی 12 مارس 1970، نویسنده و ویراستار آمریکایی است. اگرز در بوستون به دنیا آمد و پس از سپری کردن تحصیلات اولیه، برای تحصیل در رشته ی روزنامه نگاری به دانشگاه ایلینوی رفت؛ اما مرگ والدینش او را از ادامه ی تحصیل در این رشته بازداشت. اگرز در ابتدا طراحی های گرافیکی روزنامه ای محلی را انجام می داد و پس از گذشت چند سال، امتیاز روزنامه ای محلی به نام کاپس را از آن خود کرد و آن را به یک مجله ی طنز تغییر داد. او به تدریج وارد عرصه ی نویسندگی شد و در این حوزه، به موفقیت های قابل ملاحظه ای ...
نکوداشت های کتاب هولوگرامی برای شاه
An outstanding achievement.
موفقیتی خارق العاده.
San Francisco Chronicle San Francisco Chronicle

A groundbreaking, supremely readable parable.
داستانی پیشگامانه و بی نهایت خواندنی.
New York Times New York Times

Completely engrossing. Perfect.
بسیار هیجان انگیز. بی نقص.
Fortune

قسمت هایی از کتاب هولوگرامی برای شاه (لذت متن)
الن از مشاوره کردن با پدرش دست کشید. در چند باری که الن را برای پر کردن فرم درخواست وام فراخوانده بودند اوضاع از مرحله امیدواری با سرعت به مرحله ناامیدی صرف رسیده بود. و عاملی که ظاهرا پیشنهاد او را از خطرناک بودن به مسموم کننده بودن تبدیل می کرد زیرساخت امریکایی یا بازار کالاهای ساخت امریکا یا رقابت با چین نبود. مسئله شرکت بنانا ریپابلیک بود. این شرکت توانایی سرمایه گذاران و کارآفرینانی چون او را برای پیش بردن امریکا می کشت. این شرکت اعتبار او را کشت و این کار امریکا را کشت.

اگر بیش از اندازه فکر کنی، متوجه خواهی شد که هیچ چیز نیستی. به اندازه فکر کن تا بفهمی کوچک هستی اما برای بعضی آدم ها اهمیت داری. این بهترین کاری است که می توانی انجام دهی.

اگر بیش اندازه زندگی کنی، همه را از خودت ناامید خواهی کرد.