1. خانه
  2. /
  3. کتاب جزیره (هاکسلی)

کتاب جزیره (هاکسلی)

2.63 از 4 رأی

کتاب جزیره (هاکسلی)

Island
انتشارات: نیلوفر
٪15
385000
327250
معرفی کتاب جزیره (هاکسلی)
کتاب «جزیره» در سال ۱۹۶۲ منتشر شده و یک دنیای خیالی ایده‌آل را در مقابل دنیای واقعی خلق کرده است. داستان رمان درباره یک روزنامه‌نگار بدبین است که بعد از یک حادثه دریایی به جزیره خیالی و ایده‌آلی به نام پالا در اقیانوس هند راه پیدا می‌کند. او در ابتدا مأموریت دارد از منابع طبیعی جزیره سوءاستفاده کند اما مسیر زندگی‌اش با کشف جامعه‌ای مستقل و پیشرفته تغییر می‌کند. مردم آنجا، فرهنگ و سنت‌هایشان، که شامل استفاده از داروهای روان‌گردان و ساختارهای اجتماعی متفاوت است، شخصیت اصلی داستان را تحت تأثیر قرار می‌دهند و این تجربه‌ها، مسیر مأموریت او را دگرگون می‌کنند.
درباره آلدوس هاکسلی
درباره آلدوس هاکسلی
آلدوس لئونارد هاکسلی، زاده ی ۲۶ ژوئیه ۱۸۹۴ - درگذشته ی ۲۲ نوامبر ۱۹۶۳، نویسنده و فیلسوف بریتانیایی و یکی از اعضای برجسته ی خانواده ی هاکسلی بود.بیشتر شهرت او به خاطر رمان هایش همچون دنیای قشنگ نو که در یک زمینه ی پادآرمانشهری از لندن تصویر شده است، یا برای کتاب های غیرداستانی اش مانند درهای ادراک که به بیان تجربه های نویسنده از مصرف یک داروی روان گردان اختصاص دارد، و یا برای طیف گسترده ای از مقالات است. او در ابتدای دوران فعالیت اش، ویرایشگر مجله ی آکسفورد پوئتری بود و تعدادی داستان کوتاه و شعر نیز منتشر کرد. بعدتر، سفرنامه، فیلم نامه و نمایش نامه نیز نوشت. وی دهه های پایانی زندگی اش را در آمریکا گذراند و از ۱۹۳۷ تا زمان مرگش در لس آنجلس زندگی کرد. در سال ۱۹۶۲ یک سال قبل از مرگ اش، عنوان مصاحب ادبیات از طرف انجمن پادشاهی ادبیات انگلستان به او اعطا شد.هاکسلی یک انسان گرا، صلح جو و هجونویس بود. بعدها، موضوع های روحانی همچون فرا-روان شناسی، عرفان فلسفی به طور مشخص، و عام گرایی نیز در شمار علایق او قرار گرفتند. در سال های پایانی زندگی اش، او را به عنوان یکی از اندیشمندان برجسته ی زمانه ی خودش پذیرفته بودند. او هفت بار برای دریافت جایزه ی نوبل ادبیات نامزد شده بود.
مقالات مرتبط با کتاب جزیره (هاکسلی)
«آلدوس هاکسلی»، خالق رمان «دنیای قشنگ نو» را بهتر بشناسیم
«آلدوس هاکسلی»، خالق رمان «دنیای قشنگ نو» را بهتر بشناسیم
ادامه مقاله
پرسه در گوشه و کنار دنیای قشنگ نو
پرسه در گوشه و کنار دنیای قشنگ نو

شناخته شده ترین رمان آلدوس هاکسلی، کتاب «دنیای قشنگ نو»، با وجود گذشت چندین از دهه از زمان انتشار، علاقه مندان به داستان های علمی تخیلی و پادآرمان شهری در سراسر جهان را به وجد می آورد.

نظر کاربران در مورد "کتاب جزیره (هاکسلی)"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

چرا ما هرچی بیشتر میخونیم، به جای اینکه آدمای بهتری بشیم بیشتر به هم میپریم؟ کسی میدونه چرا؟پر از ادعاییم و منم منم و تو بی سوادی من با سوادم.پر از قاعده گذاری‌های من درآوردی برای اثبات بیشتر اینکه من با همه فرق دارم و من بیشتر از بقیه میفهمم.

1402/04/31 | توسطعباسی - کاربر سایت
16
|
پاسخ ها

میخواستم همینو بنویسم که دیدم شما نوشتید.

1402/08/27|توسطعلی برهانی
3

تضارب آرا و وجود نظرات نقیض کجاش بَده؟ نمیدونم این چه طرز فکره مسخره ایه که امکان بحث و گفت و گو داشتن رو باید از بین ببریم به بهانه‌ی فرهیختگیِ قلابی و ادا اطوار سانتی مانتال! البته که تو بحث به پریدن و... هم ممکنه بوجود بیاد. اتفاقن این شمایید که دارید غیر مستقیم اشاره میکنید اینایی که دیالوگ برقرار میکنن بَدن و ما چقد خوبیم و فهمیده و کتابخونیم چون بحث نمیکنیم و....😂 این ژست گرفتن‌های نخ نما دوره اش سالهاست تموم شده البته با اون چهار دونه لایک مشخص شده هنوز عده‌ی کمی هنوز فریب این مسخره بازیا رو میخورن. در ضمن کجا تعیین شده که کتاب خوندن از ما باید آدمای بهتری بسازه؟ واقعن سطح اندیشه رو نگاه کنید! نازل و خفیف.

1402/10/06|توسطرضا پ.
7

آقا یا خانم عباسی و علی برهانی! شما وقتی به چیزی آگاه نیستید نیازی به نصیحت کردن بنده نیست! گویا حوصله مجادله نداشتید که پایین همین پیام‌ها که نظرات بنده هست بنویسید! بار‌ها جاهای دیگر گفتم و الان هم میگم این فرد «ایم‌فرزا» یک اکانت جعلی است که نظرات دیگر افراد رو از گودریدز و دیگر سایت‌های کتاب یا صرفاً نظر خودش بدون اینکه بداند چه میگوید گذاشته در ایران کتاب! نظراتش هم از بازه زمانی شهریور شروع میشه تا آذر سال پیش. چرا؟ چون ایران کتاب گفته بود برای نوشتن کامنت برای کتاب‌ها جایزه میده! بعد شما نوشتید چرا می‌پرید به این و اون و منم و منم و تو با سواد من بی سواد!؟ جوابتان رو شیخ سعدی در گلستان گفته که می‌فرماید: چو با سفله ، گویی به لطف و خوشی فزون گرددش کبر و گردن‌کشی وسلام نامه تمام!

1402/10/10|توسطامیرحسین محمدی
2

خوب بود بد نبود

1401/06/19 | توسطImfarza
0
|

خوب بود .... دوستش داشتم

1401/06/17 | توسطImfarza
3
|
پاسخ ها

این نظری که شما نوشتید پنج روز بعد از چاپ کتاب هست! یعنی در پنج روز این کتاب را خواندید با نثر خاص هاکسلی! از این هم بگذریم نظرات شما در بیشتر کتاب‌های موجود ایران کتاب گذاشته‌اید بدون آنکه کتاب‌ها را خوانده باشید! بعد از اینکه ایران کتاب جایزه سیصد تومانی را گذاشت نظرات شما در هر کتابی که در این سایت موجود هست نظر گذاشتید بدون اینکه کتاب رو خونده باشید! دقیقا نظراتتون هم از اواسط شهریور شروع میشه! بنده هم تا جایی که کتاب‌ها رو خوندم نظر دادم نه همینجوری یک چیزی بنویسم! حتی 2 نظر در طی دو روز درباره همین کتاب جزیره هاکسلی نوشتید! جایزه سیصد تومانی برای شما همه تسلیم شدند از این سعی و کوشش!

1401/07/12|توسطامیرحسین محمدی
42

آقای محمدی قرار به کنتور انداختن روی سرعت نظرات بود برای شما باعث سوختگی کنتور میشد. اشاره صرف فقط به نثر خاص هاکسلی خود نشان از عدم آگاهی شما نسبت به نوشته‌های هاکسلیه. باید به حدی از آگاهی برسیم که بفهمیم افراد سرعت خوانش متفاوت و اهداف متفاوت برای خواندن کتاب دارند. گاها باید متوجه این تفاوت‌ها بود تا دیگران را متهم نکنیم. هرچند هر جایزه‌ای هم باشه قطعا 90 درصد قشر کتابخوان براش تلاش می‌کنن چون قیمت کتاب انقدر بالاست که الان با سیصد تومان خیلی از کتابهارو هم نمیشه خرید. زشته این رفتارتون. خیلی جاها شما هم نظراتتون کپی پیست بوده و یا تحت تاثیر دیگران بوده که با عوض کردن جمله اون رو اصلا به خودتون تعمیم دادید. به این میگن عوام‌فریبی. بعضا شما مدعی هستید که همه ترجمه‌های رمانهایی مثل مادام بواری رو خوندین و فلان مترجم بهترینه. در صورتی که با این کامنتتون بنظر میرسه سنتون آنقدر هم زیاد نباشه و اگر از ابتدا هم کتاب خونده باشید نمیتونید به اندازه‌ای که در نظرات ادعا می‌کنید همه این آثار رو مطالعه کرده باشید. لطفا این حق رو برای بقیه قائل شید که نظرشونو بدن. خواندن دقیق کتابی 450 صفحه‌ای از داستایوسکی در 5 روز هم ممکنه، چه برسه به هاکسلی. با احترام. و من الله التوفیق.

1401/09/23|توسطامیر محمدی
5

شما یا خود این فرد هستی که اسمت رو عوض کردی اومدی داری منو توجیه میکنی یا اینکه یه نسبتی داری یا اینکه برخی نظرات من در ایران کتاب به مذاقت خوش نیومده! این فرد«فرزا» در هر کتابی نظر گذاشته! اما بنده کتابی رو که خوندم نظرم رو نوشتم و صرفا هم نظر خودم بوده و از جایی کش نرفتم! درباره نثر هاکسلی گفتید! یا سواد ندارید یا چیزی خواستید در باد هوا بگید! بعد از شکسپیر و جویس و فاکنر بیشترین نماد و استعاره در آثار هاکسلی به کار رفته هرچند که بسیاری از آثارش هم ترجمه نشده! البته از کسی که آثار داستایفسکی رو در 5 روز بخونه نباید انتظار تفکر و تعمق هم داشت چون صرفا میخواد بخونه و رد بشه بره و مثل من نمیشینه هم ترجمه‌ها رو بررسی کنه و هم به فرم و محتوا اثر توجه کنه! زشت رفتار کسی است که با اطلاعات غلط میاد از کتاب تعریف میکنه این کتاب هاکسلی هم اصلا عوام پسند نیست. غیر ممکنه این فرد این کتاب رو خونده باشه که در طی دو نظر متوالی بنویسه خوب بود بد نبود! سن بنده هم به قدری هست که وقتی شما تیله‌بازی میکردی ما تمام این آثار رو خونده بودیم! مصداق واقعی عوام فریبی هم همین فرد هستن که یه چیزی از خودش نوشته و اینجا تایپ کرده بدون هیچ هدفی! فعلا که کنتور شما سوخته که اینطور تاختید، چون بدون خواندن کتابی نظرم رو نمی‌نویسم! در انتهای به قول شاعر باید چنین گفت: کسی که طعم زبان عسل نمی‌فهمد تو هر چه هم بخوانی غزل ؛ نمی‌فهمد

1401/09/24|توسطامیرحسین محمدی
22