کتاب بنونی

Benoni
کد کتاب : 880
مترجم :
شابک : 978-964-7703-57-4
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 320
سال انتشار شمسی : 1400
سال انتشار میلادی : 1908
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

کنوت هامسون برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 1920

معرفی کتاب بنونی اثر کنوت هامسون

کتاب بنونی، رمانی نوشته ی کنوت هامسون است که برای اولین بار در سال 1908 به انتشار رسید. داستان این رمان به ماجرای مردی به نام بنونی هارتویگسن می پردازد که در ابتدا، نامه رسان و ماهیگیری فقیر با جایگاه اجتماعی پایینی است اما با پیشروی قصه، پول هنگفتی به دست می آورد و به یکی از ثروتمندترین افراد در سیریلوند، روستایی که بیشتر اتفاقات رمان در آن به وقوع می پیوندد، تبدیل می شود. هامسون در کتاب بنونی برای اولین بار به موضوعی می پردازد که بعداً به یکی از اصلی ترین دغدغه های او در طول دوران نویسندگی اش و همچنین یکی از مهمترین مشکلات جوامع اسکاندیناوی مبدل می شود: مواجهه ی فرهنگی سنتی به همراه آداب و ارزش های مختص به خود با دنیای شهر، کاپیتالیسم و پول.

کتاب بنونی

کنوت هامسون
کنوت هامسون در ۴ اوت ۱۸۵۹ در خانواده ی فقیر و روستایی در شمال نروژ متولد شد.بیست و دو ساله بود که وطن خویش، نروژ را ترک گفت و به آمریکای شمالی رفت. از سال ۱۸۸۳ به بعد حرفه ی اصلی خویش را نویسندگی قرار داد و به تدریج آثاری منتشر کرد.با انتشار رمان روانکاوانه و نیمه خودزندگی نامه ی گرسنه در سال ۱۸۹۰، شهرت هامسون به اوج رسید. برخی منتقدین، فرانتس کافکا را در نوشتن داستان کوتاه هنرمند گرسنه متأثر از این رمان می دانند. در سال ۱۹۲۰ هامسون برنده ی جایزه ی نوبل در ادبیات گردید که نگارش رمان حماسی میو...
نکوداشت های کتاب بنونی
A novel of exquisite narrative art.
رمانی با هنر روایی بدیع.
Goodreads

Written with lively and colorful details.
نگاشته شده با جزئیاتی سرزنده و هیجان انگیز.
Lines Bibliotek

Rich and powerful.
غنی و قدرتمند.
Gallimard

قسمت هایی از کتاب بنونی (لذت متن)
این وضع مرا به جایی نمی رساند. و چون به رزا، دختر کشیش دهستان، فکر می کرد، با خود می گفت: «باید چه کنم؟ باید با ثروتم زن بگیرم یا باید با یکی از افراد فقیر ازدواج کنم و تا حد هیچ غرق شوم؟»

شیئی که روی زمین افتاده، هیچ ارزشی ندارد، فقط وقتی دیگری می رسد و می خواهد آن را بردارد، شیء ارزش پیدا می کند و آن وقت انسان به مداخله می پردازد.