1. خانه
  2. /
  3. کتاب اشتیلر

کتاب اشتیلر

نویسنده: ماکس فریش
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3 از 1 رأی

کتاب اشتیلر

Stiller
انتشارات: ماهی
٪15
365000
310250
4.5 از 1 رأی

کتاب هویت گمشده

(اشتیلر)
Stiller
انتشارات: نیلوفر
ناموجود
45000
معرفی کتاب اشتیلر
کتاب اشتیلر، رمانی نوشته ی ماکس فریش است که نخستین بار در سال 1954 انتشار یافت. مردی زندانی که در شهری کوچک در سوییس مورد اتهام قرار گرفته و به زندان افتاده، داستان این کتاب را با این جمله آغاز می کند: «من اشتیلر نیستم!» او ادعا می کند که نامش جیم وایت است و به خاطر اتهام های غلط و با هویتی نادرست دستگیر شده است. او برای این که ثابت کند ادعاهایش درست است، به ارتکاب سه قتل حل نشده اعتراف می کند و زندگی پرماجرای خود در آمریکا و مکزیک را با جزئیاتی دقیق روایت می کند. او هر کاری از دستش برمی آید، انجام می دهد اما دیگران حرفش را باور نمی کنند. رمان اشتیلر، مخاطبین را یاد داستان های کافکا و کامو می اندازد و داستانی قدرتمند درباره ی فریب خویشتن و آزادی برآمده از پذیرش خود است.
درباره ماکس فریش
درباره ماکس فریش
ماکس فریش ، زاده ۱۵ می ۱۹۱۱ و درگذشته ی ۴ آپریل ۱۹۹۱، داستان نویس، نمایش نامه نویس و معمار سوییسی بود. فریش در دانشگاه زوریخ ادبیات آلمانی خواند و در سال ۱۹۳۴ اولین رمانش را به رشته ی تحریر درآورد. او پس از انتشار دومین رمانش تصمیم گرفت نویسندگی را رها کند و به معماری روی آورد، اما پس از دریافت جایزه ی «کنراد فردیناند مایر»، دوباره نویسندگی را از سر گرفت. فریش در سال ۱۹۵۴ کتاب «اشتیلر» را منتشر کرد و با این اثر در دنیای ادبیات مشهور شد.
ویژگی های کتاب اشتیلر
  • ماکس فریش از نویسندگان پرفروش سوییس
نکوداشت های کتاب اشتیلر

شاهکاری در ادبیات آلمانی.

Amazon

یکی از مهمترین رمان های سال های پس از جنگ.

Times Literary Supplement

فریش، واقعیت پیچیده ی جهانی خطرناک و شگفت انگیز را به تصویر می کشد.

New Statesman
قسمت هایی از کتاب اشتیلر

من اشتیلر شما نیستم. از جان من چه می خواهید؟ من مرد بینوا، حقیر و بی اهمیتی هستم که گذشته ای ندارد، هیچ گذشته ای. چرا این همه دروغ؟ فقط برای این که شما مرا با خلاء درونی ام، با حقارتم، با آنچه واقعا هستم به حال خود رها کنید؟ چون فرار ممکن نیست، و چیزی که شماها به من عرضه می کنید آزادی نیست، فرار است، فرار به یک نقش. چرا دست از سرم برنمی دارید؟

انسان هر چیزی را می تواند بازگو کند، مگر زندگی واقعی خودش؛ همین امر غیرممکن است که محکوممان می کند آن چیزی باشیم که همراهانمان می بینند و بازمی تابانند. آن هایی که وانمود می کنند مرا می شناسند، کسانی که خود را دوست من می دانند و نمی گذارند تغییر کنم، هر معجزه ای را که نمی توانم بازگو کنم، آن رویداد بیان نشدنی را، که نمی توانم اثبات کنم، نابود می کنند، فقط برای این که بگویند: «من تو را می شناسم.»

علت از هم پاشیدن بسیاری از زندگی ها، توقع بیش از حد از خود است.

مقالات مرتبط با کتاب اشتیلر
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
نویسندگان بزرگ «کمدی سیاه»
نویسندگان بزرگ «کمدی سیاه»

این سبک از کمدی، تلاشی است برای بیرون کشیدن شوخ طبعی از دل موضوعاتی که اکثر افراد آن ها را در ذات خنده دار در نظر نمی گیرند

چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

نظر کاربران در مورد "کتاب اشتیلر"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

می‌تونم بگم یکی از بهترین کتابایی بود که خونده‌ام. شخصیت پردازی فوق‌العاده، توصیف‌های به جا و به اندازه، بررسی مسائل از دیدگاه‌های مختلف، دوری از کلیشه‌های معمول و... از نقطه قوت‌های این داستان‌ان. برام عجیبه که چرا کتاب شناخته شده‌ای نیست...

1401/06/23 | توسطImfarza
3
|

بحث هویت در داستان این کتاب به خوبی مطرح میشه. افکار و نظریات شخصیت اصلی داستان و ارتباطات او با اطرافیانش و همسرش به خوبی روایت میشه و خواننده به خوبی با داستان همراه میشه

1399/07/26 | توسطسمیرا ستوده
6
|

من باید شرح دهم! و آن هم حقایق زندگی‌ام را. هیچ چیز به غیر از حقیقت محض نباید بگویم! یک بسته کاغذ سفید و یک خودنویس که می‌توانم آن را هر وقت که بخواهم، بدهم به خرج دولت پرش کنند و همراهش نیت خوب هم باید داشته باشم. چه چیزی از حقیقت باقی خواهد ماند، اگر من آن را به قلم آورم. وکیل مدافعم عقیده دارد که اگر من بسیار مرتب واقعیت‌ها را بازگو کنم، حقایق در اختیار ما قرار خواهند گرفت و می‌شود گفت که به راحتی به آن‌‌ها چنگ خواهیم زد. حقایق را اگر من بنویسم به کجا خواهند رفت؟

1399/07/18 | توسطمحسن حسن پور
0
|