کتاب نیچه و فلسفه

Nietzsche and Philosophy
  • 10 % تخفیف
    350,000 | 315,000 تومان
  • موجود
  • انتشارات: نشر نی نشر نی
    نویسنده:
کد کتاب : 10013
مترجم :
شابک : 978-964-185-243-8
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 380
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 1962
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 10
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

ژیل دلوز از نویسندگان پرفروش کتاب های فلسفی

معرفی کتاب نیچه و فلسفه اثر ژیل دلوز

کتاب نیچه و فلسفه، اثری نوشته ی ژیل دلوز است که اولین بار در سال 1962 وارد بازار نشر شد. کتاب نیچه و فلسفه مدت هاست که به عنوان یکی از مهم ترین پرداخت ها به فلسفه ی نیچه شناخته می شود و به خاطر ارائه ی ترکیبی کمیاب از دقت کارشناسانه و تفاسیر خیال انگیز، مورد تحسین و تمجید قرار گرفته است. با این حال، این کتاب چیزی بیش از فقط یک اثر برجسته در مورد نیچه است چرا که این اثر موفق شد مسیری کاملا جدید را در عرصه ی اندیشه ی پس از جنگ به وجود آورد. دلوز در کتاب نیچه و فلسفه نشان می دهد که چگونه این فیلسوف برجسته ی آلمانی، روشی جدید در تفکر را پدید آورد که دیالکتیک به شیوه ی مرسوم را به چالش می کشد و حتی از محدودیت های فلسفه نیز فراتر می رود.

کتاب نیچه و فلسفه

ژیل دلوز
ژیل دلوز، زاده ی 18 ژانویه ی 1925 و درگذشته ی 4 نوامبر 1995، فیلسوفی فرانسوی بود.دلوز در پاریس به دنیا آمد. او پیش از آغاز جنگ جهانی دوم وارد مدرسه ی دولتی شد و قبل از تجاوز آلمانی ها به کشورش، برای تعطیلات به نورماندی رفته بود. دلوز از سال 1944 تا 1948 در دانشگاه سوربن به تحصیل فلسفه پرداخت و در سال 1956 با دنیز پل گرانژوان ازدواج کرد. او در سال 1957 به تدریس تاریخ فلسفه در سوربن روی آورد و از 1960 تا 1964 با مرکز ملی پژوهش اجتماعی همکاری داشت و تا سال 1987 نیز نشست های بسیاری را در رابطه با...
نکوداشت های کتاب نیچه و فلسفه
A landmark work.
اثری تحول آفرین.
Goodreads

A treasure of philosophical apercus.
گنجینه ای در تشریح های فلسفی.
Choice

An extremely rich and systematic reading of Nietzsche.
خوانشی فوق العاده غنی و نظام مند از نیچه.
Times Higher Education Supplement

قسمت هایی از کتاب نیچه و فلسفه (لذت متن)
کلی ترین طرح نیچه عبارت است از وارد کردن مفهوم های معنا و ارزش به فلسفه. بدیهی است که بخش عظیمی از فلسفه ی مدرن از نیچه بهره برده است و همچنان بهره می برد.

نیچه هیچگاه پنهان نکرد که فلسفه ی معنا و ارزش باید گونه ای نقد باشد. یکی از محرک های اصلی آثار نیچه این است که کانت نقد حقیقی را پیش نبرد، زیرا او نتوانست مسئله ی نقد را در سطح ارزش ها مطرح کند. حال، گاهی در فلسفه ی مدرن، نظریه ی ارزش ها، همسان گری و فرمان برداری جدیدی را به وجود آورده است.

اما آنگاه که پای نیچه در میان است باید برعکس، از این واقعیت آغاز کنیم: فلسفه ی ارزش ها چنان که نیچه بنیان می نهد و به تصور می آورد، تحقق راستین نقد است، یگانه شیوه ی تحقق بخشیدن به نقد فراگیر، یعنی فلسفه ورزی با «ضربه های چکش».