کتاب زنانی که با گرگ ها می دوند

Women who Run with the Wolves
کد کتاب : 1125
مترجم :
شابک : 978-964-3284-30-5
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 649
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 1992
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 22
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

زنانی که با گرگ ها می دوند
Women who Run with the Wolves
کد کتاب : 100232
مترجم :
شابک : 978-6226199896
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 705
سال انتشار شمسی : 1400
سال انتشار میلادی : 1992
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب زنانی که با گرگ ها می دوند اثر کلاریسا پینکولا استس

کتاب زنانی که با گرگ ها می دوند، اثری نوشته ی کلاریسا پینکولا استس است که اولین بار در سال 1992 چاپ شد. «در درون هر زنی یک زن وحشی زندگی می کند. همان نیروی قدرتمندی که آکنده از بصیرت، شور، خلاقیت و دانش بی زمان است. زن وحشی، طبیعت غریزی زنان را نشان می دهد که امروزه در حال انقراض است.» دکتر استس، تحلیلگر پیرو کارل یونگ و داستان سرای اسطوره پرداز، در این کتاب ارزشمند نشان می دهد که چگونه می توان سرزندگی بانوان را دوباره از طریق راه و روشی به دست آورد که او نامش را «حفاری های باستان شناسانه ی ذهنی در ویرانه های ناخودآگاه جنس مونث» می گذارد. دکتر استس با استفاده از اسطوره ها، قصه های پریان و داستان های بومی فرهنگ های مختلف، به زنان کمک می کند که ذهن خود را دوباره به ویژگی های جسمانی و ذهنی کهن الگوی «زن وحشی» پیوند بزنند. کلاریسا پینکولا استس در این کتاب، فرهنگ جدیدی را برای توصیف روان بانوان خلق می کند. کتاب زنانی که با گرگ ها می دوند، اثری مفید و زندگی بخش است و به حقیقی ترین معنای کلمه، به کاوش در ذهن زنان می پردازد.

کتاب زنانی که با گرگ ها می دوند


ویژگی های کتاب زنانی که با گرگ ها می دوند

جزو لیست پرفروش ترین های نیویورک تایمز

کلاریسا پینکولا استس
کلاریسا پینکولا استس، زاده ی 27 ژانویه ی 1945، شاعر، روانکاو یونگی و نویسنده ای آمریکایی است.استس به عنوان تحلیل گری برجسته در عرصه ی روانکاوی پیرو یونگ، به تحقیق و مطالعه در مسائل اجتماعی و الگوهای روانشناختی گروه های فرهنگی و نژادی مختلف می پردازد. او کتاب های زیادی را در این موارد به وجود آورده و از زمان انتشار آثارش از سال 1992 تا به اکنون، کتاب هایش به بیش از 37 زبان ترجمه شده اند.
نکوداشت های کتاب زنانی که با گرگ ها می دوند
Mesmerizing.
مسحورکننده.
Newsweek Newsweek

A deeply spiritual book.
کتابی عمیقا معنوی.
Washington Post Washington Post

A gift of profound insight, wisdom.
هدیه ای با بینش و خردی ژرف.
Alice Walker

قسمت هایی از کتاب زنانی که با گرگ ها می دوند (لذت متن)
هر کسی که به زنی نزدیک می شود، در حضور دو زن قرار دارد. یک موجود بیرونی و یک مخلوق درونی. موجود بیرونی در روشنایی روز زندگی می کند و به راحتی قابل مشاهده است. اغلب با فرهنگ ملموس انسانی مطابق است اما مخلوق درونی، اغلب ناگهان ظاهر می شود و به سرعت ناپدید می گردد و پشت سر خود احساسی عجیب و اعجاب آور به جا می گذارد، انگار دارای یک روح وحشی طبیعی است. این طبیعت دو گانه به صورتی است که یکی با ثبات تر و سرزنده تر و دیگری بی اعتناتر و سردتر است. خویشتن متمدن، موجودی خوب است ولی کمی تنهاست. خویشتن وحشی هم به خودی خود خوب است اما آرزومند رابطه با دیگری است. از دست رفتن قدرت های روحی و عاطفی زنان ناشی از جدایی این دو طبیعت از یکدیگر و وانمود کردن به این است که دیگری وجود ندارد.

همه ی ما از تمنای وحش لبریزیم اما برای مقابله با این تمنا پادزهرهایی فرهنگی وجود دارد. به ما آموخته اند که از این میل و آرزو احساس شرم کنیم. ما موهایمان را بلند کردیم و با آن احساساتمان را پوشاندیم اما هنوز هم طی روزها و شب های زندگی مان، سایه زن وحشی از پشت سر اغوایمان می کند. ما در گذر ایام شاهد بوده ایم که طبیعت غریزی زنانه به تاراج رفته، واپس زده شده و از نو بنا گشته است. مدت های مدید این طبیعت نیز همانند حیات وحش و سرزمین های بکر مورد سوءاستفاده قرار گرفته است. هزاران سال است که به هر جا نگاه می کنیم، می بینیم که طبیعت غریزی زنانه به محروم ترین قلمرو روح واپس رانده شده است.

کار ما این است، که به جای نابود کردن زیبایی طبیعی زنان، برای همه ی این موجودات، محیط وحشی بسازیم که در آن هنرمندان خلق کنند، عشاق عشق بورزند و شفاگران التیام ببخشند.