1. خانه
  2. /
  3. کتاب تفسیر خواب

کتاب تفسیر خواب

8 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.27 از 11 رأی

کتاب تفسیر خواب

The Interpretation of Dreams
انتشارات: مرکز
٪10
425000
382500
4 از 4 رأی

کتاب روش تعبیر رویا

The interpretation of dreams
مترجم:
انتشارات: جامی(مصدق)
٪15
180000
153000
4.13 از 4 رأی

کتاب تفسیر خواب

The Interpretation of Dreams
٪10
380000
342000
پیشنهاد ویژه
4.75 از 2 رأی

کتاب روانشناسی خواب

The Interpretation of Dreams
مترجم:
انتشارات: اندیشه احسان
٪20
175000
140000
4 از 3 رأی

کتاب تاویل رویا

The Interpretation of Dreams
ناموجود
395000
3.25 از 2 رأی

کتاب تفسیر خواب

The interpretation of dreams
مترجم:
انتشارات: نامک
ناموجود
280000
3.5 از 2 رأی

کتاب رویا

Interpretation of dreams
ناموجود
8000
5 از 1 رأی

کتاب رویاها

The Interpretation of Dreams
ناموجود
79500
معرفی کتاب تفسیر خواب
کتاب تفسیر خواب، اثری نوشته ی زیگموند فروید است که نخستین بار در سال 1900 انتشار یافت. شایع ترین خواب ها کدام رویاها هستند و چرا اصلا خواب می بینیم؟ خواب های درباره ی مرگ چه معنایی می دهند؟ خواب های درباره ی شنا کردن، سقوط و یا پرواز نماد چه چیزهایی به شمار می آیند؟ این کشف فروید که خواب ها، ابزاری برای کاوش در ضمیر ناخودآگاه هستند، بدون تردید متحول کننده ترین گام رو به جلو در تمام تاریخ روانشناسی است. خواب ها، طبق تئوری فروید، برآورده شدن پنهانی آرزوها و خواسته های ضمیر ناخودآگاه را نشان می دهند و از طریق آن ها، ذهن از محدودیت های زمان بیداری رها می شود و تنش های خود را خالی می کند. توانایی تفسیر این نمادهای ذهنی، قلمرویی جدید و وسیع از تحقیقات علمی را به وجود آورد که به طور خاص در درمان اختلالات اعصاب و روان تأثیرگذار بوده است. زیگموند فروید با تحقیقات پیشگامانه ی خود در دنیای خواب ها، تحولی عظیم را در اندیشه ی انسان ها به وجود آورد.
درباره زیگموند فروید
درباره زیگموند فروید
زیگموند فروید، زاده ی 6 می 1856 و درگذشته ی 23 سپتامبر 1939، متخصص مغز و اعصاب اتریشی و خالق روانکاوی بود. فروید در خانواده ای یهودی در شهر فرایبرگ واقع در امپراتوری اتریش چشم به جهان گشود. او در سال 1881 موفق به اخذ مدرک پزشکی از دانشگاه وین شد و در سال 1902 به درجه ی استادی رسید. پس از فارغ التحصیلی، فروید در بیمارستان عمومی وین مشغول به کار شد و در درمان هیستری به وسیله ی یادآوری تجارب دردناک گذشته از طریق هیپنوتیزم، با دکتر جوزف بروئر همکاری داشت. او در سال 1885 با مارتا برنیز ازدواج کرد و از او صاحب شش فرزند شد.فروید در شهر وین، زندگی و کار می کرد و کار بالینی خود را در این شهر در سال 1886 آغاز کرد. او در سال 1938 به منظور فرار از چنگ نازی ها، اتریش را ترک گفت و در سال 1939 در بریتانیا از دنیا رفت.زیگموند فروید با ابداع روشی کاملا جدید در فهم شخصیت انسان، جزو تأثیرگذارترین و جنجال برانگیزترین شخصیت های قرن بیستم میلادی به حساب می آید.
ویژگی های کتاب تفسیر خواب
  • زیگموند فروید از بزرگترین روانکاوان و نویسندگان قرن بیستم
نکوداشت های کتاب تفسیر خواب

اثر کلاسیک فروید درباره ی روانشناسی و اهمیت خواب ها.

Amazon

اثری متحول کننده که روانکاوی را آغاز کرد.

Time

فروید یکی از تأثیرگذارترین عوامل در اندیشه ی غرب بوده و این کتابی است که همه ی این تأثیرگذاری را آغاز نمود.

Psychology Today
قسمت هایی از کتاب تفسیر خواب

در این کتاب نشان خواهم داد روشی روان شناختی وجود دارد که تعبیر رویا را میسر می سازد و با این شیوه، رویا به مثابه ی یک ساختار روانی (ساختاری مملو از معنا) جلوه می کند که معنی آن کاملا آشکار است و می توان آن را ادامه ی فعالیت های روانی عالم بیداری قلمداد کرد. همچنین تلاش می کنم تا فرایندهایی را روشن سازم که بر غرابت و پیچیدگی های خواب تأکید دارد و از این فرایندها ماهیت قوای روانی ای را که تعارض یا تداخل آن ها خواب را پدید می آورد، استنباط می شود. در این تلاش بررسی های من در نقطه ای به پایان می رسد که موضوع رویا در مسائل جامع تری ادغام می شود و برای حل آن ها باید دست به دامان اطلاعات مختلفی شویم.

ما عقیده داریم که روح انسان برای ایجاد فکر، دو قوه دارد. قوه ی دوم دارای این مزیت است که هرچه را می سازد، وجدان بی درنگ درک می کند. در سر حد این دو قوه، آنجا که قوه ی اولی به قوه ی دومی می پیوندد، یک غربال نقادی وجود دارد که افکار باید از آن بگذرد. آنچه نباید وارد وجدان شود از غربال نمی گذرد و به جا می ماند. افکار باقیمانده را که غربال نقادی وا می زند، افکار پس رانده می نامیم. ولی در مواقع خاصی در ضمن خواب، عمل نقادی سست شده، فعالیت دو قوه از راه عادی منحرف می شوند و قسمتی از افکار پس رانده ی خود را به وجدان می رساند.

مردم حق دارند خواب را پیشگویی آینده بدانند، زیرا حقیقتا خواب از آینده پیشگویی می کند. نه چنان که واقع خواهد شد، اما آن طور که ما دلمان می خواهد واقع شود.

مقالات مرتبط با کتاب تفسیر خواب
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
ادامه مقاله
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی

در واقع نام بسیاری از سندروم های روانی، ریشه در تحلیل روانشناختیِ شخصیت های داستانی دارد

چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن
زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن

با وجود این که زیگموند فروید، پدر روانکاوی مدرن، اطلاعات زیادی از ساز و کارهای پشت پرده ی زندگی انسان ها به ما آموخت، خودش شخصیت شکننده و آسیب پذیری داشت.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب تفسیر خواب"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کدوم ترجمه بهتر و روان‌تر هست؟

1403/02/06 | توسطمهر - کاربر سایت
2
|
پاسخ ها

به زبون خودمونی میگم، هیچکدمشون به حرف اساتید پایین هم بهتره که اصلا توجه نکنید، سهیل سمی از ادبیات پریده رو فلسفه بعدم روانکاوی بعدم لابد عصب شناسی. نمیگم نمیشه همچین کاری کرد، ولی قطعا ناقص و غیرقابل استناده. شما برای ترجمه همچین اثار بزرگی باید چندین سال در همین رشته تحصیل و تحقیق کرده باشین تا کامل متوجه بشین چی میگن این بزرگواران این کار که از ترجمه رمان یوهویی رو بیاره ادم به ترجمه اثار علمی واقعا ناشیانست، زبان انگلیسی خودتونو قوی کنین و از منابع اصلی این کتاب هارو مطالعه کنید. ترجمه همچین اثاری زحمت زیادی میخواد فکر نکنم حالا حالا‌ها با این وضعیت اقتصادی کسی حاضر بشه مفتی اینکارو بکنه و اینکه جامع هدف این متاب‌ها افراد متخصص هستن که اوناهم پولی برای هزینه همچین کتابایی ندارن.

1403/07/11|توسطzima blue
2

عزیزی که به این شدت داره این کتاب رو رد می‌کنه حتما این رو هم می‌دونه که بخش بسیار مهم و بزرگی از تکنیک‌های روان‌درمانی حال حاضر متأثر از نظریه و درمان روان‌کاوی هست که آغاز کننده اون فروید و یکی از پایه‌های اصلی اون این کتاب بودن؟ (آگاهم که روان‌کاوی معاصر با روان‌کاوی کلاسیک فروید تفاوت‌های زیادی دارن ولی همین تکنیک‌های معاصر هم وجودشون رو مدیون فروید هستن)

1402/05/11 | توسطاهورا م
16
|

حجیم‌ترین کار غیرعلمی و بافتنی تاریخ. اکثر رؤیاها جعلی یا از خودش بوده‌اند و آنها را با چیره‌دستی نگارشی به هم بافته و آب‌و‌تاب داده. از اول تا آخر کتاب هیچ قاعدۀ مشخص علمی یا غیرعلمی پیدا نمی‌کنید. فقط افزودن لایه‌های بافته‌وار به حرف‌های قبلی. از خواندن این کتاب هیچ عاید کسی نمی‌شود. پیچیدگی‌‌اش را معادل دقت یا دانایی نگارنده یا علمی بودن ندانید.

1402/03/31 | توسطحسین - کاربر سایت
2
|
پاسخ ها

حتی یک نظر مهم هم در این کتاب نیست ؟ هر متنی که پیچیده باشد غیر علمی است ؟ نظراتی که اهمیت ناخودآگاه را نشان می‌دهد و پایه روانکاوی را می‌سازد بافتنی و غیر علمی است ؟ آقای روانکاو چرا کتابت را منتشر نمی‌کنی ، تا ما از دانش فراوانت بهره مند شویم ؟ هرچند مردم زمانه خودش هم در ابتدا به ارزش نظرات این کتاب پی نبردند ولی با گذشت زمان حقیقت معلوم شد و می‌شود .

1403/05/13|توسطم اِ
6

کوچولو شما بهتره بری هری پاترت رو بخونی، آفرین

1403/06/21|توسطکاربر سایت
0

بااحترام. ممکنه بپرسم شما فارغ التحصیل روانشناسی هستید؟ گمان نمی‌کنم باشید. لطفا یک سرچ ساده بزنید و بنویسید فروید. تاریخچه‌ی زندگی فروید را حتما بخوانید.

1403/08/02|توسطزینب - کاربر سایت
0

کدوم ترجمه ؟

1401/10/21 | توسطعلی - کاربر سایت
0
|
پاسخ ها

سلام مطمئناً، حتماً و قطعاً ترجمه‌ی سهیل سمّی بهترین ترجمه -و تنها ترجمه‌ای که می‌شود با اطمینانِ کامل به آن اتکاء کرد- است. بنده ترجمه‌های شیوا رویگریان و احسان لامع را به‌دقت با ترجمه‌ی سهیل سمی و همچنین متن اصلی آلمانی و ترجمه‌های انگلیسیِ جیمز استرچی و جویس کریک مقایسه و مقابله کرده‌ام و صادقانه عرض می‌کنم که به‌یقین علی‌رغم همه‌ی اشکالاتی که در ترجمه‌ی سهیل سمی هست -که خوشبختانه خیلی زیاد و مهم هم نیستند- وفادارترین و بهترین ترجمه، هم از حیث اصطلاحات و هم از حیث نحو زبان، و تنها ترجمه‌ای که می‌شود با اطمینان به آن تکیه و استناد کرد، ترجمه‌ی سهیل سمّی است. من پیشنهادِ این ترجمه را مستقیماً از زبان چندتن از متخصصینِ اهلِ فن هم شنیده‌ام. در کل، آثارِ اصلیِ فروید را یا با ترجمه‌ی سهیل سمّی بخوانید و یا با ترجمه‌ی محمد مبشری. اگر خواستید کاری از فروید را بخوانید که هیچ‌یک از این دو بزرگوار ترجمه نکرده‌بودند، آن‌وقت می‌بایستی با احتیاط به‌سراغ بقیه‌ی مترجمان بروید -مثل صالح نجفی با ترجمه‌ی خوب کتاب «موسیٰ و یکتاپرستی» و مهرداد پارسا با ترجمه‌ی بسیار خوب کتاب «امر غریب». با آرزوی توفیق همگان در یادگرفتن و لذّت‌بردن از آثار فروید، این غولِ همیشه‌درقلّه‌ی تاریخِ بشر.

1401/10/26|توسطسیده نرگس قریشی - کاربر سایت
29

هیچ‌کدام! هیچ نکته یا نصیبی از مطالعه این کتاب حاصل نمی‌شود. اصل کتاب عبث و غیرعلمی محض است. چرا باید عمر را برای خواندن چیزی تلف کرد که اگر از خوانندگان قبلی بپرسید هیچ قاعده علمی یا مشخص از خواندن این کتاب یاد نگرفته‌اند. صرفا شیفتگی نام فروید است و دیگر هیچ!

1402/04/11|توسطحسین - کاربر سایت
3

عجیبه که این کتاب کامنتی نداره

1401/10/21 | توسطعلی - کاربر سایت
10
|