فهرستی درخشان، جذاب و صریح از نمایش های روانشناسانه ای که انسان ها مدام در حال بازی در آن ها هستند.
کتابی که به میلیون ها انسان کمک کرده تا ساز و کار روابط را درک کنند.
قدرتمند و روشنگرانه.
واژه ی «نوازش» را می توان کلا یک تماس صمیمانه جسمانی دانست، اما این در عمل ممکن است شکل های متعددی داشته باشد. بسیاری از مردم نوزاد را لفظا نوازش می کنند، دیگران او را در آغوش می گیرند و به نرمی به پشتش می نوازند، در حالی که بعضی ها هم ممکن است به شوخی او را نشگون بگیرند یا تلنگرش بزنند. همه ی این اعمال در مکالمه هم نظایری دارند، به طوری که از طرز حرف زدن فرد می توان حدس زد چه رفتاری ممکن است با بچه ها داشته باشد. با بسط دادن این معنا، نوازش را می توان اصطلاحا هر نوع حرکتی به حساب آورد که به رسمیت شناختن حضور دیگری را نشان می دهد. بنابراین نوازش را می توان واحد اساسی عمل اجتماعی نامید. تبادل نوازش ها، رفتار متقابلی را تشکیل می دهد که واحد آمیزش اجتماعی است.
مسئله ی همیشگی بشر، چگونگی شکل دهی به ساعت های بیداری خود است.
گذشته، بر آدم ها تأثیرگذار است؛ برخی به آن اجازه می دهند که هویتشان را تعیین کند و برخی دیگر، آن را بخشی از چیزی در نظر می گیرند که می خواهند در آینده انجام دهند.
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
«تحلیل رفتار متقابل» یکی از مقبول ترین نظریه های روانشناسی مدرن است. تحلیل رفتار متقابل، توسط اریک برن ابداع شد و نظریه ی معروف «والد-بالغ-کودک» امروزه هم مورد استفاده و در حال توسعه است.
وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند
بازیهای فکری را بە خوبی نشان میدهد و امیال پشت آن کتابی مفید و جذاب هست
کتاب جالب و قابل فهمی نبود
بازیها رو خیلی خوب توضیح داده، ترجمه هم خوب بود. اگه به تحلیل رفتار متقابل علاقه مند هستید "حتما" مطالعه بفرمایید.
پنجاه صفحه نخست و خواندم ، ارتباط نگرفتم انداختم تو سطل آشغال