اثری برجسته نوشته ی یکی از شاخص ترین اندیشمندان عصر ما.
کتابی که هنوز به اندازه ی زمان انتشار در سال 1941، مرتبط با زمانه است.
اثری مهم و چالش برانگیز.
حل مسئله رابطه ی بین طبیعت و انسانی که اکنون فرد شده تنها به یک راه ممکن است و آن همبستگی فعال فرد با همه آدمیان و فعالیت خودانگیخته وی با عشق ورزیدن و کار است که او را نه با علایق نخستین بلکه به عنوان فردی مستقل و آزاد با دنیا اتحاد می دهد.
اما اگر شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی که همه سیر تفرد انسانی بدان ها وابسته است اساسی برای تحقق فردیت بدان معنی که هم اکنون گفتیم به دست ندهند، و مردم نیز آن علایق را که به ایشان ایمنی می بخشید از دست داده باشند، این خلا آزادی را مبدل به بار غیر قابل تحملی خواهد ساخت که در این حال با شک، با یک نوع زندگی بی معنی و بدون جهت تفاوتی نخواهد داشت.
هرچه مسیر حرکت به سوی زندگی بیشتر سد شود، مسیر حرکت به سوی ویرانی قدرت می گیرد؛ هرچه زندگی بیشتر تحقق یابد، قدرت تخریب گری کم می شود. تخریب گری، نتیجه ی زندگی نزیسته است.
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
وظیفه ی اصلی انسان در زندگی این است که خودش را متولد کند، به چیزی تبدیل شود که به طور بالقوه هست. مهم ترین محصول تلاش انسان شخصیت خودش است.
کتاب بسیار خوب با ترجمه مایوس کننده
کتاب عالی با ترجمه ضعیف
کتاب خوبی هست اما ترجمه آقای فولادوند غیر تخصصی هست و اصطلاحات روانشناسی در بسیاری از جاها نادرست بیان شده. برای مثال برای کلمه (آنکانشز) ایشون «ناهشیار» را انتحاب کردند که در تمامی منابع روانشناسی این کلمه «ناخودآگاه» ترجمه میشه. متاسفانه این ترجمه کمی از ارزش علمی اثر کاسته
"آنکانشس" هم ناخودآگاه هم ناهشیار ترجمه شده.ولی بسیاری از مترجمان جدید ترجمه این واژه به ناخودآگاه رو اشتباه میدونند و معتقدند ناهشیار ترجمه بهتری است.
بسیار عالی است انگار که برای ما نوشته شده است در حال حاضر