1. خانه
  2. /
  3. کتاب هیچ چیز آن جا نیست

کتاب هیچ چیز آن جا نیست

نویسنده: انی دیلارد
3 از 2 رأی

کتاب هیچ چیز آن جا نیست

پنج جستار درباره ی صداهایی که از طبیعت نمی شنویم
For the Time Being
انتشارات: اطراف
٪15
212000
180200
معرفی کتاب هیچ چیز آن جا نیست
در کتاب هیچ چیز آن جا نیست سراغ انی دیلارد رفتیم که شهرتش را مدیون نثر روایی کم نظیرش در متون داستانی و غیرداستانی است. او سابقه ی بیش از بیست سال تدریس دانشگاهی دارد و تا امروز موفق به کسب جوایز معتبر فراوانی مانند جایزه ی پولیتزر شده است. در کتاب پیش رو جستارهایی از کتاب های علی الحساب برنده ی جایزه ی هنر جستارنویسی زائر نهر کریک و آموزش مکالمه به سنگ برگزیده ایم. نوشته های دیلارد با هر مضمونی که باشند فراخوانی برای همراهی با نویسنده در خیال پردازی و تفکرند. در نوشته های او توصیف و حس آمیزی به خدمت روایت درآمده اند تا سهم حضور و کنش گری مخاطب در متن را افزایش دهند. جستارهای دیلارد بی هیاهو و آرام، توفانی از پرسش هایی بنیادین در ذهن خواننده به پا می کنند که بسیاری از دغدغه های روزمره ی ما را در خود می بلعد: آیا جهل واقعا موهبتی الهی است؟ آیا ماهی ها و پروانه ها و قورباغه ها که آگاهی انسانی ندارند از ما خوش ترند؟ آیا چنان درگیر مستند کردن زندگی مان شده ایم که خود را از تجربه ی واقعی آن محروم کرده ایم؟ آیا به رغم ماهیت خشن، بی معنی و بی رحم طبیعت، مشاهده ی جدی و تجربه ی بلافصل آن، حقایقی عمیق تر درباره ی زیبایی، معنویت، مرگ و مفهوم زندگی را برای ما به ارمغان می آورد؟
درباره انی دیلارد
درباره انی دیلارد
انی دیلارد متولد سال ۱۹۴۵ در آمریکاست. خیلی زود و برای دومین کتابش، زائر نهر تینکر، جایزهٔ پولیتزر برد و به شهرت رسید. سبک او را ملهم و وامدارِ دیوید هنری ثورو، نویسندهٔ رمانتیک آمریکایی، و علی‌الخصوص شاهکار او، والدن، دانسته‌اند. بااین‌حال، دیلارد هیچ‌وقت تأثیرپذیری خودش از ثورو را تأیید نکرده‌است. دیلارد علاوه بر جستارنویسی، شعر و رمان نیز دارد و در کنار نویسندگی، ۲۱ سال در دپارتمان زبان انگلیسی دانشگاه وسلیان در کنتیکت تدریس کرده‌است. 
مقالات مرتبط با کتاب هیچ چیز آن جا نیست
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب هیچ چیز آن جا نیست"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این کتاب به شما برای طبیعت گردی بعدی دید خوبی می‌دهد ، گاهی باید قید وسایل تکنولوژی را زد و از دیدن طبیعت به وسیله بهترین دوربینی که در اختیار داریم یعنی چشمانمان طبیعت را ببینیم.

1403/06/30 | توسطاردلان صفدریان
0
|