1. خانه
  2. /
  3. کتاب شیاطین شهر لودون

کتاب شیاطین شهر لودون

2.67 از 3 رأی

کتاب شیاطین شهر لودون

The Devils of Loudun
ناموجود
385000
معرفی کتاب شیاطین شهر لودون
هاکسلی در کتاب شیاطین شهر لودون گزارشی از یکی از عجیب ترین اتفاقات تاریخ ارائه می دهد. این کتاب روایتی تاریخی از تصرف شیطانی ، تعصب مذهبی ، سرکوب جنسی و هیستری دسته جمعی است که در قرن هفدهم در فرانسه اتفاق افتاد و حوادث غیر قابل توصیفی که در شهر کوچک لودون روی داد.
در سال 1634 ظاهرا یک صومعه کامل در دهکده کوچک فرانسه لودون در اختیار شیطان بود. گراندیریک کشیش خوش تیپ و فاسد از محله لودون پس از تشکیل یک دادگاه مشهور ، مورد شکنجه و سوزانده شدن قرار گرفت. وی متهم به توطئه با شیطان برای اغوای تمام راهبه های یک صومعه شناخته شده بود. این مورد یکی از عجیب ترین موارد هیستری جنسی در تاریخ بود. گراندیر بی گناهی خود را تا آخر حفظ کرد و چهار سال پس از مرگش ، راهبه ها هنوز هم در معرض اعدام بودند تا آنها را از بندگی شیطانی خود رهایی دهند. کما اینکه چنین شد و کل این وقایع منجر به اعدام های زیادی به ویژه عدام به وسیله ی سوزاندن شد. روایت هوکسلی از این داستان عجیب وسواس دینی و جنسی درک ما از دنیای قرون وسطایی را دگرگون می کند. بسیاری این کتاب را یک شاهکار غیر داستانی می دانند. در شیاطین شهر لودون یک رخداد تاریخی جذاب، روشن می شود و با وضوح به زندگی برگردانده می شود.
درباره آلدوس هاکسلی
درباره آلدوس هاکسلی
آلدوس لئونارد هاکسلی، زاده ی ۲۶ ژوئیه ۱۸۹۴ - درگذشته ی ۲۲ نوامبر ۱۹۶۳، نویسنده و فیلسوف بریتانیایی و یکی از اعضای برجسته ی خانواده ی هاکسلی بود.بیشتر شهرت او به خاطر رمان هایش همچون دنیای قشنگ نو که در یک زمینه ی پادآرمانشهری از لندن تصویر شده است، یا برای کتاب های غیرداستانی اش مانند درهای ادراک که به بیان تجربه های نویسنده از مصرف یک داروی روان گردان اختصاص دارد، و یا برای طیف گسترده ای از مقالات است. او در ابتدای دوران فعالیت اش، ویرایشگر مجله ی آکسفورد پوئتری بود و تعدادی داستان کوتاه و شعر نیز منتشر کرد. بعدتر، سفرنامه، فیلم نامه و نمایش نامه نیز نوشت. وی دهه های پایانی زندگی اش را در آمریکا گذراند و از ۱۹۳۷ تا زمان مرگش در لس آنجلس زندگی کرد. در سال ۱۹۶۲ یک سال قبل از مرگ اش، عنوان مصاحب ادبیات از طرف انجمن پادشاهی ادبیات انگلستان به او اعطا شد.هاکسلی یک انسان گرا، صلح جو و هجونویس بود. بعدها، موضوع های روحانی همچون فرا-روان شناسی، عرفان فلسفی به طور مشخص، و عام گرایی نیز در شمار علایق او قرار گرفتند. در سال های پایانی زندگی اش، او را به عنوان یکی از اندیشمندان برجسته ی زمانه ی خودش پذیرفته بودند. او هفت بار برای دریافت جایزه ی نوبل ادبیات نامزد شده بود.
قسمت هایی از کتاب شیاطین شهر لودون

دم دروازه‎های شهر، یکی دو جسد، آویخته بر دار شهرداری، فاسدشده متلاشی می شدند. درون دیوارهای شهر، خیابان ها معمولا کثیف و خاکی بود و انبوه بوهای آشنا، از دود برخاسته از چوب گرفته تا بوی نامطبوع مدفوع، از بوی غاز تا بوی عود، از بوی نان در تنور و بوی اسب، بوی خوک و بالاخره آدمیان ناشسته تن به مشام می‎رسید. در این شهر چهارده هزار نفره، روستائیان، صنعتگران، کارگران ماهر، خدمتکاران اکثریت گمنامی را تشکیل می‎دادند که می شد آنها را ندیده گرفت. اندکی برتر از آنها مغازه‎داران بودند، و استادان صنعتگر، و بالاخره اولیاء دون‎پایه امور که با حالتی از تزلزل که بویی از ثبات نبرده در پایین‎ترین مقام بورژوازی قابل احترام قرار گرفته بودند.

خارج از این آبادی ها، جوّ روانی به نحو خفقان آوری کوته‎بینانه و ساده‎لوحانه بود. در میان ثروتمندان، توجّه به اموال و املاک، با حقوق و امتیازات، از دیرزمان شدید بود و علاقه بدان سخت عمیق و پرشور. در لودون برای دو یا، حداکثر، سه هزار نفری که از عهده پرداخت هزینه دادخواهی برمی‎آمدند یا نیازی به مشاوره تخصّصی حقوقی داشتند، بیش از بیست وکیل دعاوی، هجده مشاور حقوقی، هجده ضابط دادگستری و هشت سردفتر اسناد رسمی وجود داشت.

سال ۱۶۰۵ بود که ژوزف هال، طنزنویس آن زمان و اسقف آینده، برای اولین بار به منطقه فلاندر سفر کرد. « در طول راه کلیساهای بسیاری دیدم که ویران شده و فقط توده هایی نازیبا از آن باقی مانده بود که برای رهگذران داستان ها بگوید که زمانی در آنجا هم خلوص و ایمان وجود داشته و هم دشمنی و عداوت. آوخ که جای پای جنگ چقدر غم انگیز و شرم آور است!... اما ( آنچه مایه حیرتم بود آنکه ) همه جا کلیساها فرو می‎ریزند و مدارس ژزوئیت ها قد علم می کنند. هیچ شهری نیست که در آنجا ژزوئیت ها به پرورش افراد مشغول نباشند یا درصدد ساختش برنیایند. این همه از کجا می آید؟ آیا بدان علّت است که خلوص و ایمان به اندازه سیاست و خطّ مشی لازم نیست؟

مقالات مرتبط با کتاب شیاطین شهر لودون
«آلدوس هاکسلی»، خالق رمان «دنیای قشنگ نو» را بهتر بشناسیم
«آلدوس هاکسلی»، خالق رمان «دنیای قشنگ نو» را بهتر بشناسیم
ادامه مقاله
پرسه در گوشه و کنار دنیای قشنگ نو
پرسه در گوشه و کنار دنیای قشنگ نو

شناخته شده ترین رمان آلدوس هاکسلی، کتاب «دنیای قشنگ نو»، با وجود گذشت چندین از دهه از زمان انتشار، علاقه مندان به داستان های علمی تخیلی و پادآرمان شهری در سراسر جهان را به وجد می آورد.

نظر کاربران در مورد "کتاب شیاطین شهر لودون"
6 نظر تا این لحظه ثبت شده است

ترجمه متوسطه و ویراستاری هم ضعیفه، جملات گنگ و نامفهموم هستن، خیلی جاها فعل و فاعل بهم نمیخوره و این اذیت کننده اس، من چاپ دوم رو دارم، کاش تو چاپ‌های جدید بهتر شده باشه

1402/05/29 | توسطکاربر سایت
4
|
پاسخ ها

در چاپ سوم هم این مشکلات هست

1403/06/14|توسطمهدی خانی فروشانی
1

اگه انتشارات نیلوفر کاما گذاری(،) رو به کتاب هاش اضافه کنه بهترین اتفاق برای این نشر هست.واقعا لازمه کاش به گوششون برسه

1401/09/16 | توسطسید مصطفی حسینی منش
14
|

به نظرم این کتاب بیشتر از اینکه رمان باشه، یک کتاب شرح وقایع تاریخی هست. شاید بشه کل داستان کتاب را در صد صفحه جمع کرد و باقی کتاب شامل توضیحات درباره اشخاص، مکان‌ها و باورهای مسحیت در زمان قرون وسطی هست.

1401/06/26 | توسطImfarza
2
|

فیلم شیاطین ساخته کن راسل اقتباسی از این کتاب است که دیدنش به شدت توصیه میشه

1401/06/26 | توسطImfarza
6
|

اثری به غایت تکان دهنده و گیرا...اگر به آثار هاکسلی علاقه مند هستید حتما بخوانید.

1399/12/13 | توسطهومن علیزاده
3
|

هالسکی نویسنده نابغه و نویسنده کتاب معروف دنیا قشنگ نو این کتاب‌ش هم واقعا کتاب خوبیه اگه قلم این نویسنده دوست دارید می‌تونید این کتاب بگیرید

1399/04/17 | توسطکامیاب قنبری
0
|