1. خانه
  2. /
  3. کتاب حکایت بانوی آزرده

کتاب حکایت بانوی آزرده

پیشنهاد ویژه
5 از 1 رأی

کتاب حکایت بانوی آزرده

A Modest Proposal for Preventing the Children of Poor People from Being a Burthen to Their Parents, or the Country, and for Making Them Beneficial to the Publick.
٪20
92000
73600
معرفی کتاب حکایت بانوی آزرده
اثر حاضر از سری کتاب های کلاسیک جیبی شامل پنج داستان کوتاه جذاب، جالب و خواندنی است که به قلمی روان ترجمه و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
حکایت بانوی آزرده که عنوان کتاب نیز برگرفته از همین نام است داستان زنی عاشق است که معشوقه اش فردی فریب کار و سو استفاده گر است و دل در گروی زنی دیگر دارد در این بین اتفاقاتی رخ داده است که زن را آزرده خاطر کرده است.
درباره جاناتان سویفت
درباره جاناتان سویفت
جاناتان سویفت، زاده ی 30 نوامبر 1667 و درگذشته ی 19 اکتبر 1745، طنزپرداز، مقاله نویس، رساله نویس سیاسی (ابتدا برای حزب ویگز، و بعدا برای حزب توریز)، شاعر، و روحانی آنگلو-ایرلندی بود که سرکشیش کلیسای جامع سن پاتریک دوبلین شد.سویفت به خاطر آثاری همچون سفرهای گالیور، پیشنهاد فروتنانه، یادداشت هایی به استلا، نامه های دریپیر، نبرد کتاب ها، برهانی بر علیه لغو مسیحیت و حکایت وان به یاد آورده می شود. دانشنامه بریتانیکا از او به عنوان برجسته ترین طنزپرداز نثرنویس به زبان انگلیسی یاد می کند. سویفت در ابتدا تمام آثار خود را تحت نام های مستعاری مثل لموئل گالیور، آیزاک بیکرستف، ام بی دریپیر، و یا به صورت گمنام منتشر کرد.سبک نوشتاری طعنه آمیز و خشک او باعث شده که چنین طنزی به عنوان طنز "سویفتی" شناخته شود.جان راسکین منتقد هنری دوره ویکتوریا از جاناتان سویفت به عنوان یکی از سه شخصیتی در تاریخ نام برد که بیشترین تأثیر را روی او داشتند. همچنین جرج اورول از او به عنوان یکی از نویسندگانی یاد کرد که بیش از همه مورد تحسینش بود، با اینکه تقریبا در مورد هر موضوع اخلاقی و سیاسی با او مخالفت داشت.
مقالات مرتبط با کتاب حکایت بانوی آزرده
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب حکایت بانوی آزرده"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بعد از شاهکاری به اسم سفرهای گالیور ، رفتم سراغ این کتاب جیبی از جاناتان سوئیفت و باید بگم که به خوبی تونست منو راضی کنه. کتاب در ۷۲ صفحه و قطع جیبی چاپ شده و شامل ۵ دست نوشته و یک شعر از جاناتان سوئیفت، خالق سفرهای گالیوره. شعر و دستنوشته‌های اول و دومش زیاد جالب نبود منتها ۲ دستنوشه جذاب که یکی در هجو استعمار ایرلند توسط انگلیس نوشته شده و مورد بعدی به سقط جنین و کودکان بی سرپرست و بد سرپرست پرداخته. زبان تند و اشاره‌های دور و دراز و انتقاد تیز و برنده ، دقیقا مثل سفرهای گالیور ، اینجا هم به کار گرفته شده و نشون میده که سوئیفت واقعا یکی ای نویسندگان بزرگ ولی به اصطلاح امروزی به شدت آندرریتده.

1401/06/16 | توسطImfarza
0
|

جانان سوییفت هم که اولین بار به جز گالیله اش تو ایران چاپ میشه .دیر ولی خوبه

1399/12/15 | توسطسعید موسوی
0
|