1. خانه
  2. /
  3. کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان

کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان

نویسنده: آن فرانک
4 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.75 از 2 رأی

کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان

The Diary of a Young Girl
٪15
320000
272000
3.9 از 1 رأی

کتاب خاطرات یک دختر جوان

The Diary of a Young Girl
انتشارات: تمدن علمی
٪15
285000
242250
3.4 از 1 رأی

کتاب خونه ی پشتی

The Diary of a Young Girl
انتشارات: جغد
ناموجود
39500
3.4 از 1 رأی

کتاب دفترچه خاطرات آنا فرانک

The Diary of a Young Girl
ناموجود
20000
معرفی کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان
کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان، اثری نوشته ی آن فرانک است که اولین بار در سال 1947 به چاپ رسید. خاطرات خارق العاده ی آن فرانک در اتاقی کوچک در آمستردام نوشته شدند؛ در اتاقی که او و خانواده اش به مدت دو سال در آن زندگی کردند تا از چنگال بی رحم نازی ها در امان باشند. این کتاب، خیلی زود به اثری کلاسیک و به گواهی بر روحیه ی مقاوم و شکست ناپذیر انسان تبدیل شد. در این خودزندگی نامه ی تأثیرگذار می توانیم با واقعی ترین و انسانی ترین وجوه دختری آشنا شویم که پیرامونش به جهنمی کابوس وار تبدیل شده است؛ دختری نوجوان که بسیار صادق و شکننده است و به زندگی عشق می ورزد. او از درونی ترین اسرار روحش، مشکلات خانوادگی اش، تجربه ی عشق و تحلیل های جذاب و ملموسش از افراد پیرامون پرده برمی دارد. آن فرانک که با گرسنگی و ترس از دستگیر شدن و مرگ مواجه است، با خردی بالغانه و افکاری بسیار فراتر از سن و سال خود قلم بر کاغذ می گذارد. داستان او، داستان همه ی نوجوانان است اما با یک تفاوت اصلی: زندگی در شرایطی جان فرسا که افراد معدودی تجربه اش را داشته اند.
درباره آن فرانک
درباره آن فرانک
آن فرانک، زاده ی 12 ژوئن 1929 و درگذشته ی فوریه ی 1945، نویسنده ی آلمانی بود. او که یکی از مورد بحث ترین قربانیان هولوکاست بود، پس از مرگ و با انتشار کتاب «خاطرات یک دختر جوان» به شهرت رسید.فرانک در فرانکفورت به دنیا آمد و بیشتر زندگی خود را در آمستردام یا حوالی آن گذراند چرا که خانواده اش در چهار سالگی او به منظور فرار از دست نازی ها به هلند رفته بودند. فرانک در سال 1941، تابعیت آلمانی خود را از دست داد و بدون کشور شد. خانواده ی او به همراه خودش پس از دستگیر شدن توسط نازی ها به کمپ های کار اجباری برده شدند. آن و خواهرش مارگو در اکتبر یا نوامبر سال 1944 از آشویتز به کمپ برگن بلسن منتقل شدند و چند ماه بعد، احتمالا به خاطر ابتلا به تیفوس، جان باختند.
ویژگی های کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان
  • جزو فهرست برترین آثار نویسندگان زن
نکوداشت های کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان

اثری قدرتمند که ترس های جنگ را یادآور می شود.

Barnes & Noble

کتابی به واقع حیرت انگیز.

New York Times

یکی از تکان دهنده ترین مستندهای شخصی که از جنگ جهانی دوم برآمده اند.

Philadelphia Inquirer
قسمت هایی از کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان

من باور ندارم که جنگ را فقط سیاستمداران و سرمایه داران به وجود آورده اند، به هیچ وجه، آدم های عادی به همان میزان مقصرند وگرنه مدت ها پیش علیه جنگ شورش می کردند! انسان ها نیاز به تخریب و ویرانی دارند، میل به نابودی، به کشتار و به انهدام در بشر وجود دارد و تا زمانی که بشریت دستخوش یک دگردیسی نشود، جنگ ها ادامه خواهند یافت و هر آنچه با دقت و زحمت بنا شده، کاشته شده و پیشرفت کرده نابود خواهد شد تا دوباره از نو ساخته شود.

فهمیده ام که همیشه مقداری زیبایی باقی است ، در طبیعت، نور خورشید، آزادی، در خودت؛ همه ی این چیزها می توانند به تو کمک کنند.

آدم ها می توانند به تو بگویند که دهنت را ببندی، اما این باعث نمی شود که نظر خودت را نداشته باشی.

مقالات مرتبط با کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان
نویسندگان بزرگی که آثارشان توسط ناشرین رد شد
نویسندگان بزرگی که آثارشان توسط ناشرین رد شد
ادامه مقاله
چرا باید زندگی‌نامه بخوانیم ؟
چرا باید زندگی‌نامه بخوانیم ؟

خواندن زندگی‌نامه افراد موفق و حتی افراد غیر موفق برای همه ما لازم است. اما واقعا چه فایده مهمی برای ما دارد؟

آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان"
9 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بسیار خواندنی، تاثیرگذار و در عین حال متاثر کننده.

1401/07/06 | توسطاحمد مافی
6
|

اگر یه روزی معلوم بشه که "ساراماگو" ایده‌ی کتاب "کوری" رو از این کتاب گرفته من یکی اصلا تعجب نمیکنم. واقعا این دو کتاب شباهت‌های زیادی به هم داشتن.از قرنطینه شدن عده ای در یک مکان در بسته(حالا یا به بهانه‌ی نژادشون یا به خاطر ابتلا به بیماری کوری) تا شروع دعوا و کشمکش برای بدست اوردن غذا و فضای بیشتر و تغییر رفتاری شخصیت‌های داستان تحت شرایط سخت و طاقت فرسا و غیره و غیره

1401/07/01 | توسطImfarza
2
|

بر خلاف ظاهر کتاب اصلا درد و غم و اندوه آنچنانی منتقل نمی‌کند . دوشیزه فرانک خیلی شاد‌تر و زنده‌تر از این حرف هاست . اما امان از پی گفتار انتهای کتاب که نقل تاریخ است در چند سطر . به همه توصیه می‌شود . خیلی عالی بود .

1401/06/15 | توسطImfarza
3
|

یهودیها انحصار مظلومیت را به نام خود زدن

1401/04/02 | توسطکامران - کاربر سایت
26
|
پاسخ ها

کی میخواین نژادپرستی رو بزارید کنار

1402/04/08|توسطکاربر
17

این نژادپرستی نیست،حقیقته برادر.

1402/12/25|توسطمهرداد اسفنانی
16

این کتاب انقدر در من تاثیر گذاشت که از انسان بودن خودم شرمنده شدم و از طرفی چنان من ترغیب شدم تا تمام آثار جنگ جهانی دوم و بویژه در باره هیتلر را کاملا جمع اوری و مطالعه کنم

1400/11/27 | توسطسپهر - کاربر سایت
13
|
پاسخ ها

میشه لطفا معرفی بفرمایید آثار مربوط به جنگ جهانی دوم که خوندید و تاییدش میکنید.چون منم به این موضوع علاقمندم

1402/05/30|توسطمهدی - کاربر سایت
1

از خوندن این کتاب بسیار لذت بردم. اینکه بتونم حرف‌ها و احساسات یه دختر هم سن و سال خودم رو که توی اون شرایط سخت بوده بخونم خیلی جالب بود. با اینکه از سرنوشت "آن" باخبر بودم اما پایان کتاب برام خیلی ناراحت کننده بود...

1400/10/18 | توسطDori.ad
5
|

کدوم انتشارات بهتر هست/؟!

1400/09/28 | توسطمحمد کریمی
9
|

عالی بود،با گذشت حدودا هشتاد سال از جنگ جهانی دوم کاملا انگار شرایط برای امروز و حالِ حاضر هست و میشد با " آن " هم ذات پنداری کرد،و چقدر دختری به سن و سال " آن " و در اون شرایط سخت پخته‌تر از سنش میفهمید

1399/05/26 | توسطفاطمه ن
9
|

گرچه برای قضاوت در مورد کتاب به خواندن تمام کتاب نیاز است اما موافق این جملات کتاب نیستم. روح پاک انسانی از جنگ و کشتار به جز مواردی مثل دفاع از دین ،ناموس و وطن بیزار است.

1397/06/25 | توسطسعید - کاربر سایت
2
|
پاسخ ها

تقریبا همه جنگ‌ها به دلیل یکی از این سه مورد که بیان کردید رخ داده است.تا زمانیکه سلاح قلم و توانایی سخن وجود دارد هیچ جنگی به هیچ دلیلی پذیرفتنی نیست.

1400/04/17|توسطکاربر سایت
33

ببخشید؛ یعنی طبق گفته‌ی شما کشتار در دفاع از دین جایز هست؟ به نظرم در اقدام به کشتار جان انسانها هیچ استثنایی وجود ندارد و یک روان پاک از کشتار به هر دلیلی بیزار است.

1400/08/03|توسطسینا آقایی
38

سینا جان کشتار به خاطر دفاع از وطن چی ؟ کاربر سعید داره دفاع رو میگه کسانی که به خاطر دین جنگ علیه ات راه میندازن رو چطور با گفتگو راضی می‌کنی حرفای شما و کاربر دیگه قشنگ در ظاهر و پوچ در باطنه

1403/07/02|توسطکاربر سایت
1