1. خانه
  2. /
  3. کتاب خیابان نیوگراب

کتاب خیابان نیوگراب

نویسنده: جورج گیسینگ
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4 از 2 رأی

کتاب خیابان نیوگراب

New Grub Street
انتشارات: نشر آواز
ناموجود
149000
3.5 از 1 رأی

کتاب ماریان و جاسپر

New Grub Street
انتشارات: دنیای نو
ناموجود
2500
معرفی کتاب خیابان نیوگراب
خیابان نیوگراب، رمانی است نوشته ی جورج گیسینگ که برای اولین بار در سال 1891 انتشار یافت و به حلقه های ادبی و ژورنالیستی لندن در دهه ی 1880 پرداخت. جورج گیسینگ در این کتاب، جهانی کوچک از جامعه ی ادبی لندن و مطابق با تجربه ی شخصی خود را خلق کرد. این رمان، هم گزارشی بااهمیت و قابل استناد از جامعه و هم، داستانی است که مخاطب را بی درنگ وارد دنیای تاریک و روشن رمان نویسی به نام ادوین ریردون و دوستان و آشنایانش در خیابان نیوگراب از قبیل روزنامه نگاری بلندپرواز به نام جاسپر میلوین و منتقدی تندخو به نام آلفرد یول می کند. جورج گیسینگ در این رمان به نبرد های تلخ میان پایبندی به اخلاقیات و امر و نهی های بازار فروش، فلاکت های ناشی از فقر با عزت و آسیب هایی که شکست ها و مشکلات بر شخصیت و روابط آدمی وارد می کنند، پرداخته است و مکان هایی عجیب و به یادماندنی چون اتاق های زیرشیروانی تاریک و نمور و قسمت هایی از موزه ی بریتانیا را به تصویر کشیده است.
درباره جورج گیسینگ
درباره جورج گیسینگ
جورج گیسینگ، نویسنده ی انگلیسی سال 1857 در یورک شایر متولد شد و در سال 1903 در فرانسه از دنیا رفت. کارگران در سپیده دم، دوزخیان زمین و گرداب، از آثار معروف وی می باشند.گیسینگ در مدرسه ی بک لین در ویکفیلد تحصیل کرد و شاگرد ممتاز بود. علاقه ی جدی او به کتاب در ده سالگی و با خواند کتابی از چالز دیکنز آغاز شد و پس از آن، با تشویق پدر و استفاده از کتابخانه ی خانوادگی، گسترش یافت.گیسینگ انزوای وحشتناک انسان مدرن را در داستان های خود وصف می کند و برای رهاندن انسان از این وضع به جستجوی قطعیت های از دست رفته می پردازد. وی به علم مدرن به منزله ی عامل اصلی ایجاد وضع رقت انگیز انسان مدرن می تازد و می گوید: «من از علم می ترسم و از آن نفرت دارم و معتقدم که علم همواره دشمن بی رحم بشر خواهد بود.»
ویژگی های کتاب خیابان نیوگراب
  • جزو لیست برترین رمان های انگلیسی گاردین
نکوداشت های کتاب خیابان نیوگراب

ما از هیچ رمان دیگری تا این حد، درباره ی زندگی روزمره و واقعی در لندن اواخر قرن نوزده نیاموخته ایم.

Times

کتابی ضروری برای هر کسی که علاقه مند است بداند تاریخ فرهنگی چگونه خود را تکرار می کند.

Millions

گیرا، کنایه آمیز و اغلب بسیار طنزآمیز.

Many Books
قسمت هایی از کتاب خیابان نیوگراب

این حقیقت ساده و سرراست، هیچ گونه شانسی برای شنیده شدن ندارد، و فقط از طریق داد و فریاد است که می توان توجه عموم را جلب کرد.

فقر، اگر به اندازه ی کافی شدید شود، بهترین انسان ها را شرور خواهد کرد. قطعا نمی دانم چرا آن قدر از آن در دنیا وجود دارد.

بهترین لحظات زندگی، زمان هایی هستند که ما زیبایی را در روح ناب و خالصانه ی هنرمندانه[به صورت عینی]درک می کنیم.

مقالات مرتبط با کتاب خیابان نیوگراب
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب خیابان نیوگراب"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

رمان خوبیه.یک داستان که کاملا سبک نوشته‌های قرن نوزدهم رو داره.داستان سیر عادی زمانی داره و راوی مثل رمانهای جدید مدام بین گذشته و آینده رفت و آمد نمیکنه.ترجمه هم خیلی خوبه وهیچ نقطه مبهمی نداره

1401/05/14 | توسطسهیل دمیرچی
9
|