1. خانه
  2. /
  3. کتاب پری دریایی

کتاب بانوی دریا(یی)

نویسنده: هنریک ایبسن
4 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
1 از 1 رأی

کتاب بانوی دریا(یی)

The Lady from the Sea
انتشارات: بیدگل
٪15
305000
259250
1 از 1 رأی

کتاب بانوی دریایی

The Lady from the Sea
٪15
110000
93500
1 از 1 رأی

کتاب پری دریایی

The lady from the sea
مترجم:
انتشارات: افراز
ناموجود
20000
1 از 1 رأی

کتاب بانوی دریایی

The Lady from the Sea
ناموجود
10000
معرفی کتاب پری دریایی
«بانوی دریایی» نمودار توان ایبسن در زمینه ی بهره گیری از ویژه گی ها و آزمون های زندگی خود در نوشته هایش است. نام «بانوی دریایی» روشنگر آن است که ال لیدا وانگل آدمی است ویژه و کم یاب، ولی بااین همه چنین می نماید که ایبسن در زمان پرداخت نمایشنامه، نه تنها ویژگی های فردی او را برجسته کرده، که هم زمان توانسته از راه این یگانه آدم، به جنبه های بزرگ نمونه وار آدمی راه بگشاید. «بانوی دریایی» نمایش، چهره ای است که از بسی دیدها به دهه ی ۸۰ سده ی بیست تعلق دارد، ولی در سرشت و نهاد خود همگانی است و زمان و مکان نمی شناسد. «بانوی دریایی» از بسا دیدها نمونه ی تازه ای است از «گرایش بس غریب» ایبسن «به گونه گونی بخشیدن به موضوعات یگانه» که گه اورگ براندس از همان سال های ۶۰ در کارهای ایبسن نشان داده بود. نمی توان چشم بر این پوشاند که خوانده های ایبسن نیز می تواند در پیدایی درام ال لیدا وانگل نقشی بازی کرده باشد. ایبسن در این نمایشنامه، جای بزرگ تر و مرکزی تری به نماد (سمبل) داد.
درباره هنریک ایبسن
درباره هنریک ایبسن
هنریک یوهان ایبسن، زاده ی 20 مارس 1828 در شین و درگذشته ی 23 می 1906، شاعر، نمایشنامه نویس و درام نویس نروژی بود.ایبسن در نوجوانی پس از ورشکستگی پدرش برای نخستین بار، طعم فقر و تنگدستی را چشید و از این دوران به بعد، آن قدر به او سخت گذشت که تا آخر عمر، همواره از فقر و درماندگی همچون کابوسی دردناک می ترسید.بعد از تولد او، اوضاع خانواده تغییر کرد. مادرش برای تسکین پیدا کردن روحش، به مذهب روی آورد و پدرش هم دچار افسردگی شد. با وقوع انقلاب 1848 در شمال اروپا، ایبسن به سرودن اشعار آزادی خواهانه پرداخت. او در سال 1850 برای ادامه ی تحصیل و به امید اخذ دکترا در رشته ی پزشکی به شهر کریستیانیا عزیمت کرد. ایبسن هنگامی که در رشته ی تحصیلی خود موفق نشد، به نوشتن روی آورد. مطالعه ی تاریخ روم و توطئه ی کاتلینا و خطابه های سیسرون و همچنین شرح انقلاب فرانسه در 1848 باعث شد که ایبسن اولین نمایشنامه ی خود را در سال 1850 بنویسد. اولین اثر ایبسن به نام کاتلین در زمانی که ۲۲ ساله بود، منتشر شد. در همین ایام، کشمکش های سیاسی، ایبسن را به سمت سیاست کشاند. او عضو اتحادیه ی کارگران شد و مدتی با نوشتن مقالات سیاسی و هنری در انتشار چند روزنامه دست داشت.یک سال بعد، مدیر تماشاخانه ی شهر «برگن» شغلی به ایبسن داد. او در طول پنج سالی که در این تماشاخانه مشغول به کار بود، سفرهای بسیاری به کپنهاگ داشت و مطالعاتی در زمینه ی تئاتر به انجام رساند. ایبسن در این تئاتر با 145 نمایش همکاری کرد و در این مدت هیچ نمایشنامه ای ننوشت؛ ولی با تمرین در تئاتر، تجارب بسیار خوبی کسب کرد که بعدا در نمایشنامه نویسی به کمکش آمد.هنریک ایبسن، یکی از ستون های اصلی ادبیات مدرن نروژ است که تأثیر شگرفی بر نویسندگان بعد از خود گذاشته است.
مقالات مرتبط با کتاب پری دریایی
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
ادامه مقاله
«هنریک ایبسن»: پدر نمایشنامه نویسی مدرن
«هنریک ایبسن»: پدر نمایشنامه نویسی مدرن

«ایبسن» نوآروی هایی را به جهان تئاتر، به شکل خاص، و دنیای ادبیات به شکل کلی، ارائه کرد که همچنان در قیاس با زمانه ی خود شگفت انگیز به نظر می رسند.

مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم
مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم

در اوایل قرن بیستم و در اغلب کشورهای اروپایی، تمایزی میان نمایش های ساده و خیابانی با آثار جدی تر به وجود آمد.

نویسنده‌های معروف جا مانده از نوبل ادبیات
نویسنده‌های معروف جا مانده از نوبل ادبیات

در دست گرفتن جایزه نوبل ادبیات برای همه نویسندگان یک آرزو و رویا است. اما این رویا برای همه محقق نشد.

نظر کاربران در مورد "کتاب پری دریایی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

شاهکار خواندنی

1402/10/21 | توسطکاربر سایت
1
|