این کتاب، هدیه ایست به جان های آزاده، آن کس که پاسخ معمای رهایی خویش را یافته و برای آن کس که میخواهد متولد شود. این کتاب، هدیه ای ست به روحی که می خواهد رادیکال باشد. نیچه، جان های آزاده را این گونه معرفی میکند: "کسی دارای یک جان آزاده است که اندیشه او با آنچه که جامعه از او انتظار دارد، متفاوت باشد. در این صورت جان های اسیر، او را به این دلیل که سرچشمه اصول آزادانه اش، یا به علت میل شدید به مطرح شدن است، یا با اخلاقیات دربند آنها همخوانی ندارد سرزنش می کنند. اما در این جا آن پلیدی سخن می گوید که خود به آن چه می گوید باور ندارد. در عمق وجود جان آزاده اهمیت ندارد که عقایدش درست باشد یا خیر. بلکه او کاری بزرگ تر را انجام می دهد، یعنی جدایی از رسوم معمول و عرف جامعه. حتی اهمیت ندارد که او در راهش موفق باشد یا نه. زیرا معمولا حقیقت یا جان حقیقت پژوه همراه اوست." حال، از فلسفه درس می گیرم و در برابر بلندای با شکوه این کتاب، و نویسنده ی آن، سکوت اختیار می کنم. زیرا همان گونه که می گویند، گاهی تنها با سکوت میتوان همچون یک فیلسوف، به فلسفه ادای احترام کرد.
"انسانی بسیار انسانی" (1878) شروع دوره بلوغ نویسندگی فردریش نیچه محسوب می شود. اثری پیچیده که بسیاری از مضامین را کاوش می کند و فاصله چشمگیری با تفکر قبلی وی دارد. در اینجا نیچه وفاداری اولیه خود با شوپنهاور و واگنر را می شکند و چارچوب کلی فلسفه خود را پایه گذاری می کند. بر خلاف بی اعتنایی قبلی نیچه به علم ، اکنون علم را ابزاری برای رد متافیزیک سنتی می داند. او علم را گامی اساسی در ظهور روح های آزاده می داند که پیشگامان فرهنگی خواهند بود. نیچه در “انسانی بسیار انسانی” بیان می کند که این کتاب یادبود یک بحران است: با این کتاب من خود را از ذات خود که متعلق به من نبود، رهایی بخشیدم.
این کتاب مشاهدات خیره کننده ای از روانشناسی انسانی ، تعامل اجتماعی ، زیبایی شناسی و دین ارائه می دهد. این کتاب یکی از بهترین نمونه نشان دهنده توانایی نیچه در آشکارسازی جوهر واقعیت اجتماعی و افشای منشاء تفاسیر ما از واقعیت است.
یک کتاب دقیق ، پر جنب و جوش ، و ظریف. در اینجا سبک او به عنوان یک نویسنده ادبی به شکوفایی کامل می رسد. کتاب فقط مختص دانش آموزان و علاقه مندان به نیچه نیست ؛ خوانندگان با درک و باهوش از تمام قشرها می توانند با تجزیه و تحلیل استادانه او ارتباط برقرار کنند.
عشق و نیکی کافی در جهان وجود ندارد که مجاز به دادن آنها به موجودات خیالی باشیم.
کسی که نمی تواند افکار خود را خاموش کند نباید وارد مجادله شود.
اکثر مردم آنقدر به خود مشغول اند که نمی توانند بدخواه شوند
بسیاری از افراد اعتقاد دارند که برای شروع درک نگرش های گاها متضاد «فردریش نیچه»، مخاطبین باید آثار او را از ابتدا تا انتها به ترتیب زمان انتشار مطالعه کنند
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
نیچه معتقد بود که اصلی ترین کارکرد فلسفه، آموختن یک چیز به انسان است: «چگونه به آن کسی که هستیم، تبدیل شویم.»
چرا بیش از صد صفحه اختلاف در ترجمهها هست ؟
آشنایی با تاریخ فلسفه دارم میخام خوانش نیچه رو آغاز کنم آیا این کتاب رو توصیه میکنید
نه با غروب بتها یا فراسوی نیک و بد شروع کنید
اردیبهشت ۱۴۰۳ با خواندن این کتاب سترگ گذشت . بسیار آموختم و لذت بردم . و آماده برای خواندن حکمت شادان و چنین گفت زرتشت میشوم .
بهترین کتاب برای شروع خواندن آثار نیچه،ترجمه مرکز عالیه.
نشر مرکز چرا موجود نمیشه؟
نشر مرکز موجود نمیشه؟
کتاب انسانی بسیار انسانی با انسانی زیاده انسانی تفاوت دارد ؟
ترجمه متفاوته فقط
بهترین ترجمه اثر استاد سعید فیروز آبادی که توسط نششر وزین جامی با جلد گالینگور انتشار یافته است... ترجمه نشر مرکز متاسفانه پیچیدگی بسیاری دارد و حق مطلب را کمتر ادا میکند.
واقعا فوق العادست این کتاب
بهترین ترجمه از کیه؟
سعید فیروز آبادی بی تردید
نسخه نشر جامی چاپ هشتم ۹۸ ، ۳۶۸ صفحست ، تو منو ذکر شده ۷۶۲ صفحه ، این چطوریه جریانش؟
سلام و وقت به خیر. متشکریم از تذکر شما. اصلاح شد.
یک قسمت از کتاب، نیچه از خشایارشا نام میبره و به یه واقعه تاریخی اشاره میکنه.(بخش دوم: درباره تاریخ احساسات اخلاقی، شماره ۸۱: خطای آزاردیدگان و آزاردهندگان) سعید فیروزآبادی(نشر جامی) خشایارشا رو کوروش ترجمه کرده! در حالی که اصلاً ربطی به کوروش نمیتونست داشته باشه! ترجمه نشر مرکز در این باره درسته و به طور کلی ترجمه بهتریه.
پشتیبانی محترم ، این کتاب رو توو قسمت توضیحات زدید ۷۰۰ صفحه (انتشارات جامی) ولی کتابی که دست من رسیده ۳۶۰ صفحه ست . داستان چیه ؟
همشون کلاه بردار شدن انتشارات نیک فرجام بدتر از همه اینا دیگه اعتمادی بهشون نیست از سروته همه چی میزنن