کتاب شب ایگوانا

The Night of the Iguana
کد کتاب : 3873
مترجم :
شابک : 9789647487215
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 152
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 1961
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 11
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

شب ایگوانا
The Night of the Iguana
کد کتاب : 739
مترجم :
شابک : 978-964-341-640-9
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 226
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 1961
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 6
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب شب ایگوانا اثر تنسی ویلیامز

کتاب شب ایگوانا، نمایشنامه ای اثر تنسی ویلیامز است که اعتقاد این نویسنده به مقاومت و پایداری را در مواجهه با رنج ها و مشکلات به نمایش می گذارد. بیوه ای به نام ماکسین فالک، مالک هتلی فرسوده در مکزیک و در کرانه های اقیانوس آرام است. کشیش شانون نیز که اکنون کار سابقش را از دست داده، گروهی از گردشگرانی از قبیل زنان کالج تگزاس غربی، زنی انگلیسی به همراه پدربزرگش، خانواده ای عجیب و غریب و ایگوانایی که به ایوان بسته شده را با خود به این هتل آورده است. همه ی این شخصیت ها در کنار هم، شبی بارانی، فراموش نشدنی و بسیار پرفراز و نشیب را سپری خواهند کرد.

کتاب شب ایگوانا


ویژگی های کتاب شب ایگوانا

برنده ی جایزه ی نمایشنامه ی حلقه ی منتقدین نیویورک سال 1962

فیلمی بر اساس این کتاب در سال 1964 ساخته شده است.

تنسی ویلیامز
توماس لانیر تنسی ویلیامز، زاده ی 26 مارس 1911 و درگذشته ی 25 فوریه ی 1983، نمایشنامه نویس آمریکایی بود.ویلیامز در می سی سی پی به دنیا آمد و در کودکی مبتلا به گونه ای حاد از دیفتری شد که او را بسیار ضعیف و عملا یک سال در خانه محبوس کرد. او در سال 1929 برای تحصیل در رشته ی روزنامه نگاری به دانشگاه میزوری رفت. ویلیامز به امید به دست آوردن پول بیشتر، اشعر، مقالات، داستان ها و نمایشنامه های خود را در مسابقات مختلف نویسندگی عرضه می کرد.پس از گذشت سال هایی نه چندان موفق، او ناگهان به خاطر نوشتن نمای...
نکوداشت های کتاب شب ایگوانا
An awesome and powerful drama.
نمایشنامه ای شگفت انگیز و قدرتمند.
Sun

Williams' most mature work.
کامل ترین اثر ویلیامز.
New York Daily News

Tennessee Williams at the top of his form.
تنسی ویلیامز در اوج سبک خود.
New York Times New York Times

قسمت هایی از کتاب شب ایگوانا (لذت متن)
هر کس، لااقل یکبار، از نظر روان شناختی می میرد و زنده می شود؛ اگر این در جوانی رخ دهد، شانس زندگی دوباره وجود دارد؛ در پیری اما زمان از دست رفته است.

پذیرش زندگی عادی، نزد بسیاری، به اجبار پیش می آید؛ اما حتی کسانی که روزی خیال می کرده اند دارای اختیار هستند و در مقابل زندگی معمولی قیام کرده اند و با اعتراض انقلابی، آن را نپذیرفته اند، هنگامی که لازم شود خواهند پذیرفت.

جست وجوی اش به دنبال خدا، او را، نه به خدا، که به پذیرفتن شرایط زندگی انسانی رساند؛ کوشش برای فراگیری چه گونه زیستن و شرایط زیست را بهتر کردن، به جای تسلیم شدن به نیروهای برتر و مبارزه برای بهبود شرایط. تسلیم نشدن و مبارزه کردن در شرایطی که امید بهبود وجود دارد کار چندان دشواری نیست، فقط باید امید را زنده نگه داشت. وقتی نومید هستیم باید بدانیم چه گونه با نومیدی خود کنار بیاییم و بتوانیم بدون آنکه خود را فریب داده و امید واهی به خود تزریق کنیم، باز هم به زندگی ادامه دهیم.