1. خانه
  2. /
  3. کتاب اعتراف به زندگی

کتاب اعتراف به زندگی

نویسنده: پابلو نرودا
3 از 1 رأی

کتاب اعتراف به زندگی

Memoirs
انتشارات: نشر چشمه
٪15
180000
153000
معرفی کتاب اعتراف به زندگی
کتاب اعتراف به زندگی، اثری نوشته ی پابلو نرودا است که نخستین بار در سال 1974 منتشر شد. زمانی که نرودا در سال 1904 به دنیا آمد، جنوب کشور شیلی از هیاهوهای زندگی شهری به دور بود. نرودا در این شرح حال جذاب به سال های تحصیل خود در سانتیاگو، دوران اقامت موقتش به عنوان کنسول شیلی در اسپانیای در حال جنگ داخلی و دوره ی فعالیتش به عنوان یک سناتور می پردازد. این شاعر بزرگ که تفکرات کمونیستی داشت، در سال 1948 از کرسی سنا خلع و دستور دستگیری اش صادر شد. او پس از گذراندن یک سال در خفا، به کوه های آند و سپس به اروپا گریخت. قبل از این که نرودا بتواند در سال 1952 به کشورش بازگردد، ماجراجویی هایش او را به روسیه، اروپای شرقی و چین بردند. آخرین بخش این کتاب ارزشمند، پس از کودتای سال 1972 به رشته ی تحریر درآمد؛ کودتایی که باعث سقوط دولت سالوادور آلنده، دوست نزدیک نرودا شد.
درباره پابلو نرودا
درباره پابلو نرودا
پابلو نرودا، زاده ی 12 جون 1904 و در گذشته ی 23 سپتامبر 1973، نام مستعار ریکاردو الیسر نفتالی ریس باسوآلت، دیپلمات، سناتور و شاعر نوگرای شیلیایی و برنده ی جایزه ی ادبیات نوبل بود. او نام مستعار خود را از یان نرودا، شاعر اهل چک، انتخاب کرده بود.نرودا در شهر پارال در جنوب سانتیاگو به دنیا آمد. پدرش کارمند راه آهن و مادرش معلم بود. او هنگامی که دوماهه بود، مادرش را از دست داد و همراه پدرش به شهر تموکو رفت.نرودا از کودکی به نوشتن علاقه داشت و بر خلاف میل پدرش با تشویق اطرافیان رو به رو می شد. یکی از مشوقان او، گابریلا میسترال بود که خود بعدها برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات شد. نخستین مقاله ی نرودا در شانزده سالگی در روزنامه ای محلی به چاپ رسید.نرودا با رفتن به دانشگاه شیلی در سانتیاگو و انتشار مجموعه اشعارش، به شهرت رسید و با شاعران و نویسندگان دیگر آشنا شد. او مدتی به عنوان کارمند دولت شیلی به برمه و اندونزی رفت و به مشاغل دیگری نیز پرداخت. نرودا سپس مأمور به کنسولگری شیلی در بارسلون و بعد کنسول شیلی در مادرید شد. در همین دوره جنگ داخلی اسپانیا درگرفت. نرودا در جریان این جنگ بسیار به سیاست پرداخت و هوادار کمونیسم شد. او در همین دوره با فدریکو گارسیا لورکا دوست شد.پس از آن نرودا کنسول شیلی در پاریس شد و به انتقال پناهندگان جنگ اسپانیا به فرانسه کمک کرد. او سپس از پاریس به مکزیکو رفت و در آنجا با پناه دادن به نقاش مکزیکی، داوید آلفارو سیکه ایروس که مظنون به شرکت در قتل تروتسکی بود، در معرض انتقاد قرار گرفت.در گواهی رسمی مرگ نرودا در سال 1973، سرطان پروستات علت مرگ ذکر شده است. مرگ او چند روز پس از کودتای ژنرال پینوشه و کشته شدن آلنده رخ داد.
ویژگی های کتاب اعتراف به زندگی
  • پابلو نرودا برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال ۱۹۷۱
نکوداشت های کتاب اعتراف به زندگی

شرحی آشکارکننده از زندگی نرودا.

Barnes & Noble

درخشان.

National Review

شرح حالی کلاسیک و عمیقا تکان دهنده.

Amazon
قسمت هایی از کتاب اعتراف به زندگی

زندگی من، هزارتکه ای است از تمامی زندگی های یک شاعر.

از آنچه بر این کاغذها جا می گذارم، چون انگورچینی پاییزی تاکستان ها، برگ هایی زرد خواهند ماند که در مسیر مرگ اند و انگورهایی که جانی تازه در شراب مقدس می گیرند.

آنچه که خاطره نویس به یاد می آورد با آنچه شاعر بازآفرینی می کند، یکی نیست. خاطره نویس شاید کمتر زیسته باشد اما از رخدادها عکس گرفته است و آن ها را با توجهی خاص به جزئیات بازآفرینی می کند. شاعر اما در گالری پر از اشباح را در برابرمان می گشاید که ارواح در آن با تاریک روشن های زمان خود می رقصند.

مقالات مرتبط با کتاب اعتراف به زندگی
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»
ادامه مقاله
چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی
چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی

«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.

«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم
«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم

نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.

نگاهی به نویسندگان بزرگ با نام های مستعار
نگاهی به نویسندگان بزرگ با نام های مستعار

برخی از محبوب ترین و پرفروش ترین نویسندگان در دنیای ادبیات، تمام مسیر حرفه ای خود را با به کارگیری هویت هایی جایگزین خلق کرده اند.

برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکای لاتین»
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکای لاتین»

بیش از هر ژانر و سبک دیگر، این «رئالیسم جادویی» بود که دوران شکوفایی «ادبیات آمریکای لاتین» را در قرن بیستم تعریف کرد

چرا باید زندگی‌نامه بخوانیم ؟
چرا باید زندگی‌نامه بخوانیم ؟

خواندن زندگی‌نامه افراد موفق و حتی افراد غیر موفق برای همه ما لازم است. اما واقعا چه فایده مهمی برای ما دارد؟

پابلو نرودا، شاعری که با عشق از زندگی نجات یافت
پابلو نرودا، شاعری که با عشق از زندگی نجات یافت

نرودا، شاعری است که تا آخرین لحظات زندگی اش از عشق سرود

نظر کاربران در مورد "کتاب اعتراف به زندگی"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بسیار کتاب بیخود بود و هیچی ازش نفهمیدم

1401/11/14 | توسطوحید رضاعلی
1
|

بسیار زیبا بود متشکرم

1399/12/14 | توسطعادل اسبقی - کاربر سایت
2
|