ایزابل آلنده، زاده ی 2 آگوست 1942، نویسنده ای اهل شیلی است. رمانهای او اغلب در سبک رئالیسم جادویی جای میگیرند. در سال ۱۹۸۱ زمانی که پدربزرگش در بستر بیماری بود، ایزابل نگاشتن نامهای به وی را شروع کرد که دستمایه رمان بزرگ «خانه ارواح» گردید. پائولا نام دختر وی است که پس از تزریق اشتباه دارو به کما رفت. ایزابل رمان «پائولا» را در سال ۱۹۹۱ بصورت نامهای خطاب به دخترش نوشتهاست. رمانهای آلنده به بیش از سی زبان ترجمه شده و نویسنده خود را به دریافت جوایز ادبی بسیاری مفتخر نمودهاند.
متمایز، قدرتمند و به یاد ماندنی.
مجموعه ای از داستان های کوتاه اثر یکی از برجسته ترین و تحسین شده ترین نویسندگان عصر ما.
داستان های «اوا لونا» پرظرافت هستند و تصاویر آن ها شعرگونه است.
ناچار نبود برای فروش کالاهایش دوره گردی کند؛ پیش ترها آن قدر دور گشته بود که حالا همه می شناختندش. برخی سال به سال منتظرش می ماندند؛ و وقتی با بقچه ای در زیر بغل سر و کله اش در ده پیدا می شد، در برابر بساطش صف می کشیدند. قیمت اجناسش مناسب بود.
داستان هایی نیز، بدون جا انداختن حتی یک کلمه، نقل می کرد و پول می گرفت؛ حکایت هایش نه تخیلی، بلکه بلند و واقعی بودند که با یک بار شنیدن، آن ها را به خاطر می سپرد و او به این ترتیب، اخبار را از شهری به شهر دیگر می برد. مردم، به او پول می دادند تا دو جمله بر حکایت هایش بیفزاید: پسرک داستانمان به دنیا آمد؛ فلان و بهمان مردند؛ بچه های حکایتمان ازدواج کردند؛ سپاهیان در میدان نبرد سوختند و...
به هر کس که پنجاه سنتاوو به او می داد، وردی برای رهایی از افسردگی می آموخت. طبیعی است که این وردها برای هر کس فرق می کرد؛ چون دروغ های سرهم بندی شده ای بیش نبود. هر کس وردی مخصوص به خود از او می گرفت؛ و مطمئن بود که هیچ کس در هیچ جای دنیا آن را نمی داند.
آثاری که شروع کننده ی مسیرهای حرفه ایِ درخشانی بودند و در برخی موارد، یک شَبه خالق خود را به شهرت رسانده اند.
بیش از هر ژانر و سبک دیگر، این «رئالیسم جادویی» بود که دوران شکوفایی «ادبیات آمریکای لاتین» را در قرن بیستم تعریف کرد
در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم
می توان درباره ی رمان صد سال تنهایی گفت که این اثر چیزی حیاتی را در مورد تجربه ی تاریخی صدها میلیون نفر در خود دارد که فقط به آمریکای لاتین خلاصه نمی شود
سورئالیسم را بیشتر با هنرهای تجسمی می شناسند اما در واقع، این جنبش نه تنها در هنرهای تجسمی، بلکه در ادبیات ریشه دارد.
رئالیسم جادویی، سبک ادبی فوق العاده جذاب و محبوبی است که از دل جهان بینی سحرآمیز مردم آمریکای لاتین به دنیای ادبیات وارد شده است.