1. خانه
  2. /
  3. کتاب حرامیان

کتاب حرامیان

3.38 از 4 رأی

کتاب حرامیان

the reivers
انتشارات: نیلوفر
٪15
365000
310250
معرفی کتاب حرامیان
حرامیان ،از شاهکارهای کمیک فاکنر، یک رندنامه یا پیکارسکی است که داستان سه دزد ماشین اهل روستایی در می سی سی پی را روایت می کند. لوسیوس پریست یازده ساله توسط بون هاگنبک ،یکی از دوستان خانودگی شان، متقاعد می شود تا ماشین پدربزگش را بدزدند و به ممفیس سفر کنند. در میانه ی راه متوجه می شوند که ند مک کازلین ،مربی سیاه پوست پریست ، نیز خود را در ماشین پنهان کرده است. در نتیجه هر سه نفر در سفری ادیسه وار همراه می شوند که اطمینان دارند به فاحشه خانه ی خانم ربا در ممفیس ختم می شود. اما در ادامه مجموعه ای از اتفاقات ناخوشایند برای آنها رخ می دهد...
درباره ویلیام فاکنر
درباره ویلیام فاکنر
ویلیام کاتبرت فالکنر زاده ی ۱۸۹۷ و درگذشته ی ۱۹۶۲، رمان نویس آمریکایی و برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات بود. فاکنر در سبک های گوناگون شامل رمان، داستان کوتاه، نمایشنامه، شعر و مقاله صاحب اثر است.فاکنر در نیو آلبانی، می سی سی پی به دنیا آمد. در ۱۹۰۲ خانواده اش به آکسفورد، مرکز دانشگاهی می سی سی پی، نقل مکان کرد. به دلیل وزن کم و قد کوتاه در ارتش ایالات متحده پذیرفته نشد ولی به عنوان دانشجوی دانشگاه افسری در یگان پرواز سلطنتی در تورنتوی کانادا نام نویسی کرد و در ۲ دسامبر ۱۹۱۸ به عنوان افتخاری ستوان دومی نایل شد.فاکنر وارد دانشگاه می سی سی پی شد و در سال ۱۹۲۴ از دانشگاه انصراف داد و در ۱۹۲۵ همراه با دوستش با یک کشتی باربری به ایتالیا رفت و از آنجا پای پیاده رهسپار آلمان و فرانسه شد. در ژوئن ۱۹۲۹ با استل اولدم ازدواج کرد. سفرهایی به هالیوود و نیویورک داشت و در این فاصله چندین فیلمنامه و نمایشنامه نوشت.مطالعات در مورد فاکنر در ۱۹۴۶ به صورت جدی توسط ملکم کاوی آغاز شد. در ۱۹۴۹ جایزه ی نوبل ادبیات به او داده شد و خطابه ی مشهور خود را در آنجا خواند. بعدا نیز جایزه ی پولیتزر را برای کتاب شهر در سال ۱۹۵۷ دریافت نمود. او در ۶ ژوئیه ۱۹۶۲، سه هفته بعد از آنکه از اسب افتاد، بر اثر سکته ی قلبی در بیهالیا، می سی سی پی در گذشت.شهرت فاکنر به سبک تجربی او و توجه دقیقش به شیوه ی بیان و آهنگ نوشتار است. در مقابل شیوه ی مینیمالیستی نویسنده ی معاصرش، ارنست همینگوی، فاکنر در نوشته هایش مکرر از جریان سیال ذهن بهره می گیرد و اغلب داستان های عمیقا عاطفی، ظریف، پیچیده، و گاه گوتیک با شخصیت های گوناگون شامل برده های آزاد شده، یا اعقاب برده ها، سفیدپوستان تهی دست، جنوبی های طبقه ی کارگر و یا اعیان می نوشت.
ویژگی های کتاب حرامیان
  • برنده ی جایزه ی پولیتزر سال ۱۹۶۳
نکوداشت های کتاب حرامیان

از شاهکارهای کمیک فاکنر

barnes and noble
قسمت هایی از کتاب حرامیان

خیلی دیر بود. شاید دیروز ، زمانی که من هنوز کودک بودم ، اما اکنون نه. من بیش از حد فهمیدم، بیش از حد دیده ام ، من دیگر کودک نیستم. معصومیت و کودکی برای همیشه از بین رفت ، برای همیشه از من دور شد.

بیرون شما فقط چیزی است که شما در آن زندگی می کنید ، در آن می خوابید و ارتباط چندانی با کسی که هستید و حتی با آنچه انجام می دهید ندارد.

مردم هر قیمتی را برای حرکت پرداخت می کنند. آنها حتی برای آن کار می کنند. به دوچرخه ها نگاه کنید.

مقالات مرتبط با کتاب حرامیان
مقایسه ترجمه‌های کتاب «گور به گور» اثر «ویلیام فاکنر»
مقایسه ترجمه‌های کتاب «گور به گور» اثر «ویلیام فاکنر»
ادامه مقاله
نکته هایی در مورد کتاب «گور به گور» اثر «ویلیام فاکنر»
نکته هایی در مورد کتاب «گور به گور» اثر «ویلیام فاکنر»

کتاب «گور به گور» از همان زمان تا کنون، به عنوان یک اثر کلاسیک آمریکایی در نظر گرفته شده، و مخاطبین زیادی را مسحور کرده و به چالش کشیده است.

آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن

در این مطلب قصد داریم به تعدادی از کتاب های کلاسیک کوتاه بپردازیم که انتخاب هایی عالی برای ورود به جهان آثار کلاسیک به شمار می آیند.

کتاب «خشم و هیاهو»: خاطره ای از یک خانواده
کتاب «خشم و هیاهو»: خاطره ای از یک خانواده

تأثیرگذاری داستان «خشم و هیاهو» به اندازه ای بود که این رمان پس از مدتی نام خود را به عنوان یکی از برترین آثار «برجسته در «ادبیات آمریکا» مطرح کرد.

برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا»
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا»

در این مطلب به شکل مختصر با برخی از برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکا» آشنا می شویم

رمزگشایی آثار «ویلیام فاکنر»
رمزگشایی آثار «ویلیام فاکنر»

داستان های «فاکنر» مانند محاکمه ای در دادگاه است که به تدریج پیش می رود و مخاطب را در مقام قاضی قرار می دهد

نظر کاربران در مورد "کتاب حرامیان"
9 نظر تا این لحظه ثبت شده است

به نظرم منهای همون مقدمه داستان که هم به لحاظ سبک و زبان جذابیت داشت، باقی متن یک حرافی کشدار و بی‌معنی ای بیش نبود. از لحظه دزدیدن ماشین تا به انتها روایت شکل تک خطی گرفت و اون تا حد رمان‌های معمولی پایین کشید. این رمان جزو بدتر آثار فاکنر هست و خوندنش را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌کنم. و بخصوص صحنه آخر بسیار پیش پاافتاده و عوامانه بود.

1402/12/22 | توسطکاربر سایت
0
|

این کتاب با وجود اینکه از نظر زمانی خطی است و تنها یک راوی هم دارد ، از بسیاری از رمان‌های فاکنر تفاوت دارد ولی همچنان آن حال و هوای کتاب‌های ویلیام فاکنر در آن جاری است. با همه‌ی این اوصاف جز بهترین آثار ویلیام فاکنر نیست ولی کتاب بدی هم نیست.در نهایت پیشنهاد میکنم که کتاب را مطالعه بفرمایید.

1401/11/26 | توسطمیلاد یزدانی
2
|

خوب و جالب بود :)

1401/07/09 | توسطزهرا
2
|

کتاب حرامیان از شاهکارهای پیکارسک و اثری خواندنی از ویلیام فاکنر است. این کتاب در سال آخر زندگی فاکنر منتشر شده و برای این نویسنده‌ی آمریکایی، دومین جایزه‌ی پولیتزر را به ارمغان آورده است. او قبل از انتشار این کتاب گفته بود مشغول نوشتن اثری درخور درباره‌ی سرزمین یوکناپاتافاست که با آن برای همیشه نویسندگی را کنار بگذارد. زمان داستان دهه‌ی نخست قرن بیستم میلادی است. لوسیوس شخصیت یازده‌ساله‌ی داستان اهل روستایی در می‌سی‌سی‌پی است. او با اصرار یکی از دوستان خانوادگی قبول می‌کند که اتومبیل پدربزرگش را بدزدد تا به ممفیس سفر کنند. آن دو در مسیر متوجه حضور یکی از کارگران اصطبل در اتومبیل می‌شوند. این سه نفر سفرشان را ادامه می‌دهند، درحالی‌که نمی‌دانند چه اتفاقات ناخوشایندی در کمین آن‌هاست. لوسیوس اولین باری است که پا را از جامعه‌ی متمول و اشرافی بیرون گذاشته و وارد دنیایی متفاوت شده است. او در مسیر این سفر با شخصیت‌های مختلفی روبه‌رو می‌شود؛ قاضی عادل، کلانتر کلاش، زن فاحشه، مأمور قطار، سرهنگ بازنشسته و… و به‌تدریج با جلو رفتن اتفاقات داستان به لحاظ نگرش به پختگی می‌رسد. دنیایی که فاکنر در این کتاب به تصویر کشیده، به‌شدت جذاب است. اهالی سرزمین خیالی یوکناپاتافا شاهد ورود اولین اتومبیل‌ها هستند و ناگزیرند با این تغییر و گذار از زندگی روستایی به شهری کنار بیایند. پرداختن به این موضوع درست در بدو شکل‌گیری تمدن مدرن آمریکایی نشانگر هوشیاری فاکنر است.

1401/07/03 | توسطسروش کاکاوند
8
|

حرامیان آخرین و خوش‌پایان‌ترین کتاب فاکنر و ساده‌ترین کتابی بود که از فاکنر خوندم.

1401/06/26 | توسطImfarza
2
|

روایت پر کشش و با همان مضمون‌های همیشگی فاکنر، منتها با روایتی خطی و متکی به ماجرا.

1401/06/26 | توسطImfarza
2
|

اسم کتابش به این بنده خدا‌ها نمیخوره چند ادم دنبال هیجان همین

1400/09/11 | توسطمحسن حسن پور
2
|
پاسخ ها

این واژه معادل راهزن است و همانطور که گفتید ربطی به این کانتکست ندارد

1402/05/16|توسطگمچهرکاوش - کاربر سایت
1

احتمالا منظورت کانسپت بمعنی مفهوم بود و نه کانتکست بمعنی بستر

1402/08/27|توسطالف فریاد - کاربر سایت
0

کتاب سنگینیه، از اون دسته داستان‌ها که چند صفحه پشت سر هم به یه صحنه می‌پردازه. اگه مثل من با توصیف‌های بیش از حد حال نمی‌کنید، یا بهتر بگم، طرفدار ماجراها هستین تا توصیف‌ها، اصلا سراغ این کتاب نرید.

1399/05/19 | توسطفاطمه نظری
8
|
پاسخ ها

اصلا نابود میکنه آدمو یک صحنه دست تو دماغ کردن رو تو ده صفحه توضیح میده اونم نه پیوسته، وسطش به صحنه‌های دیگه هم فرار میکنه لعنتی

1400/01/27|توسطمرتضی - کاربر سایت
14

کتابهای فاکنر برای عاشقان ادبیات عالیه ، برای مخاطبان جدی ادبیات

1399/04/16 | توسطعلیرضا خسروی
10
|