1. خانه
  2. /
  3. کتاب کیوتو (پایتخت قدیم)

کتاب کیوتو (پایتخت قدیم)

5 از 2 رأی

کتاب کیوتو (پایتخت قدیم)

The Old Capital
ناموجود
160000
معرفی کتاب کیوتو (پایتخت قدیم)
شخصیت اصلی رمان کیوتو (پایتخت قدیم)، دختری به نام چیه کو است که والدینش، صاحب یک عمده فروشی کوچک کیمونو[نوعی لباس سنتی ژاپنی]در شهر کیوتو هستند. او که یک بچه ی سرراهی است، از پدر و مادر واقعی خود هیچ اطلاعی ندارد تا اینکه شانس ملاقات با خواهر دوقلویش را پیدا می کند. در همین حال، پدرش شروع به ترکیب ایده هایی از هنر غربی با الگو های لباس های کیمونو کرده و بیشتر وقت خود را در یک معبد در تنهایی و انزوا می گذراند. شخصیت اصلی دیگر این رمان، خود شهر کیوتو، یا به صورت دقیق تر، جنبه هایی از باطن کهن، جشن ها و آیین ها، صنایع دستی و زیبایی ها، مناطق و مناظر شهری و روستایی آن و تغییراتی است که با پایان جنگ و آغاز دوره ی نوگرایی در ژاپن به وقوع پیوسته است. این عناصر، هم در دیالوگ ها و هم در توصیفات به مخاطب نشان داده می شوند و جزئیات پرتعداد و به نظر بی ربط کتاب، برای فهم کامل و درست از احساسات و تعاملات شخصیت ها، بسیار ضروری و لازم هستند. نتیجه ی این امر به پژوهشی می ماند که چگونگی به وجود آمدن تغییرات عمده ی فرهنگی توسط تغییرات محلی و فردی را نشان می دهد. داستان غنی و پرجزئیات کاواباتا، استفاده ی ظریف از عنصر استعاره و جذابیت موضوع اصلی داستان، کتاب کیوتو را به یک رمان بسیار اصیل ژاپنی تبدیل کرده است.
درباره یاسوناری کاواباتا
درباره یاسوناری کاواباتا
یاسوناری کاواباتا، زاده ی ۱۸۹۹ و درگذشته ی ۱۹۷۲، نخستین ژاپنی برنده ی جایزه ی ادبیات نوبل است.او در کودکی (تا ۹ سالگی) خویشاوندان خود از جمله مادر، پدر، مادربزرگ و تنها خواهرش را از دست داد؛ دلیل حس انزوا و درون مایه ی مرگ در اکثر آثارش را همین یتیمی زودهنگام دانسته اند.او در سال ۱۹۲۴ از دانشگاه امپراتوری توکیو در رشته ی ادبیات فارغ التحصیل شد. اولین اثر موفق او، «رقاصه ایزو» در سال ۱۹۲۵ به چاپ رسید. در سال ۱۹۴۵ یکی از بهترین آثارش، «آوای کوهستان» را نوشت و در سال ۱۹۶۸ موفق به دریافت جایزه ی نوبل شد. درباره ی خودکشی یوکیو میشیما دوست نزدیک خود گفت: «هرچه هم انسان از جهان بیگانه باشد خودکشی راه حل نیست. هر چه آدمی که خودکشی کرده در خور ستایش باشد باز هم بسیار دور تر از قدیسان جای دارد.»وی که سال ها از ضعف جسمانی شدید رنج می برد در ۱۶ آوریل ۱۹۷۲ در شهر زوچی به وسیله ی گاز خودکشی کرد.
ویژگی های کتاب کیوتو (پایتخت قدیم)
  • نویسنده برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 1968
  • فیلمی بر اساس این کتاب، به کارگردانی ایچیکاوا و ناکامورا در سال 1980 ساخته شده است
نکوداشت های کتاب کیوتو (پایتخت قدیم)

با ظرافت و تأمل برانگیز.

Publishers Weekly

داستانی بسیار شعرگونه.

Time

داستانی سرگرم کننده و تأمل برانگیز.

Japan Times
قسمت هایی از کتاب کیوتو (پایتخت قدیم)

شاید نمی فهمند که کجا بودند، به همین خاطر به زندگی خود ادامه می دهند.

همه ی آدم ها می گویند که ما بچه های خدا هستیم. او ما را در این دنیا رها کرده و البته مواظبمان است.

چیه کو نگاهش را از بنفشه ها پایین تر آورد تا مسیح را ببیند. به مدرسه ی رسمی نرفته بود، به کلیسا رفته و کتاب عهد جدید و قدیم را خوانده بود تا با زبان انگلیسی آشنا شود.

مقالات مرتبط با کتاب کیوتو (پایتخت قدیم)
نویسندگان پیشگام در قالب «فلش فیکشن»
نویسندگان پیشگام در قالب «فلش فیکشن»
ادامه مقاله
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن

در این مطلب قصد داریم به تعدادی از کتاب های کلاسیک کوتاه بپردازیم که انتخاب هایی عالی برای ورود به جهان آثار کلاسیک به شمار می آیند.

برترین نویسندگان در «ادبیات ژاپن»
برترین نویسندگان در «ادبیات ژاپن»

در این مطلب می خواهیم با برخی از بزرگترین نویسندگان ژاپنی بیشتر آشنا شویم

«یاسوناری کاواباتا»: قلمی با عطر شکوفه های گیلاس
«یاسوناری کاواباتا»: قلمی با عطر شکوفه های گیلاس

در سال 1968، کاواباتا به اولین نویسنده ی ژاپنی تبدیل شد که برنده ی «جایزه ی نوبل ادبیات» شده است.

آفتاب بی غروب ادبیات ژاپن: از هایکو تا موراکامی
آفتاب بی غروب ادبیات ژاپن: از هایکو تا موراکامی

ادبیات این سرزمین بسیار وسیع، نمایانگر وجوه مختلفی از زندگی مردم ژاپن، ابزاری برای قدردانی از سنت ها و همدلی آن ها با طبیعت است

آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی
آینه ی تمام نمای زندگی بشر در ادبیات تاریخی

می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب کیوتو (پایتخت قدیم)"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

اخیرا اوای کوهستانو تموم کردم ... واقعا بد از تموم کردنش دلم خواست باز کیوتورو بخونم .... چطوری اینقدر لطیف میتونه باشه یک کتاب ... قلم این نویسنده رو واقعا دوست دارم . آرامش بخش در عین حال تلخ و عمیق .. 👌🏻

1401/06/16 | توسطلطفی
6
|

خیلی خوووب بود 😭

1398/08/02 | توسطراضیه لطفی
10
|