1. خانه
  2. /
  3. کتاب فلسفه تنهایی

کتاب فلسفه تنهایی

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.83 از 9 رأی

کتاب فلسفه تنهایی

A Philosophy of Loneliness
٪5
200000
190000
3.88 از 8 رأی

کتاب فلسفه ی تنهایی

A Philosophy of Loneliness
انتشارات: گمان
٪10
215000
193500
معرفی کتاب فلسفه تنهایی
کتاب فلسفه تنهایی، اثری نوشته ی لارس اسوندسن است که نخستین بار در سال 2017 به چاپ رسید. هر جا انسان ها حضور داشته باشند، تنهایی نیز هست. این کتاب با استفاده از آخرین تحقیقات در فلسفه، روانشناسی و علوم اجتماعی، به کاوش در انواع مختلف تنهایی می پردازد و عوامل اجتماعی و روانشناسانه ای را بررسی می کند که باعث می شوند افراد به سوی تنهایی و انزوا حرکت کنند. اسوندسن در این اثر، نگاهی به اهمیت دوستی و عشق می اندازد و نشان می دهد که تنهایی چگونه می تواند بر کیفیت زندگی، و سلامت روحی و جسمانی ما تأثیرگذار باشد. او همچنین بیان می کند که مشکل اصلی جامعه ی مدرن، همه گیر شدن تنهایی نیست بلکه کمبود «خلوت» در زندگی انسان ها است. کتاب فلسفه تنهایی، همچنین به ما یادآور می شود که تنهایی می تواند وجوه ژرفی از شخصیت ما و جایگاهمان در جهان را برای ما آشکار سازد.
درباره لارس اسوندسن
درباره لارس اسوندسن
لارس اسوندسن، زاده ی 16 سپتامبر 1970، فیلسوف و نویسنده ای نروژی است.اسوندسن، استاد دپارتمان فلسفه ی دانشگاه برگن در کشورش است. او چندین کتاب به رشته ی تحریر درآورده که همگی با بازخوردهای مثبتی رو به رو شده و به بیست و دو زبان ترجمه شده اند.
ویژگی های کتاب فلسفه تنهایی
  • از کتاب های پرفروش در آمریکا و اروپا
نکوداشت های کتاب فلسفه تنهایی

کتابی شگفت انگیز درباره ی بخشی پیچیده از هستی ما.

Goodreads

کتابی که هم دانش و هم خرد را به مسئله ی تنهایی وارد می کند.

Jeffrey Kosky, author

کتابی خردمندانه و بسیار مهم.

Reaktion Books
قسمت هایی از کتاب فلسفه تنهایی

فرد لیبرال آنقدرها هم که خودش فکر می کند خودمختار، از نظر اجتماعی غیرمقیّد و فوق العاده خودانگیخته نیست، اما در عین حال چنین هم نیست که بی آنکه ردی از خودش برجای بگذارد، در جامعه منحل شود. فرد لیبرال البته در محدوده ی جامعه و اجتماع زندگی می کند، اما تعلقات اجتماعی پاسخگوی یک سوال چنین فردی نیست: چگونه باید زندگی کنم؟ این واقعیت را البته فیلسوفان باهماگرایی نظیر مایکل سندل هم پذیرفته اند. سندل می نویسد: «من به عنوان شخصی که ترجمانی از خودم به دست می دهم، قادرم به پیشینه ام بیندیشم و بدین ترتیب از آن پیشینه ی خودم فاصله بگیرم.»

این دقیقا کل همان چیزی است که فرد برای آنکه بتواند تثبیت کند که فقط خودش قاضی نهایی در همه ی مسائل هنجاری است، نیازمند آن است. فرد لیبرالی، به نوبه ی خویش در رابطه اش با دیگران گرفتار این پارادوکس می شود که هم خواهان آزادی بی حد و مرز است و هم خواهان تعلق اصیل. آشکارا این خواسته تحقق یافتنی نیست، دست کم تا زمانی که آزادی را معادل استقلال یا فقدان حد و مرز می پنداریم. اما چنانکه در بخش بعدی خواهیم دید، فرد لیبرالی در عمل توانایی یک جا گرد آوردن آزادی و تعلق را دارد. تا بدینجا ما چنان تصویری از فرد به دست داده ایم که گویی موجودی انتزاعی است. حال بیایید ببینیم چگونه این موجود در جهان واقعی عملا مادیت پیدا می کند.

مقالات مرتبط با کتاب فلسفه تنهایی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

نظر کاربران در مورد "کتاب فلسفه تنهایی"
9 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خوندن این کتاب که به علیت‌ها می‌پردازه و پیدا کردن راه حل و تحلیل خودتان رو به خواننده می‌سپاره واقعا لذت بردم و بنظرم کتاب با ارزشی هست که خوندنش قطعا قرار جرقه ای برای تحقیقات و گشتن راه حل‌های بعدیتون باشه

1403/09/12 | توسطارشیا
0
|

خیلی دوسش داشتم. مخصوصا فصل خلوت گزینی رو.

1403/04/22 | توسطالهه پناهنده
1
|
پاسخ ها

از کتاب روان درمانی اگزیستانسیال اثر یالوم خیلی تاثیر گرفته ...اون رو بخونین بهتره

1403/08/14|توسطکاربر سایت
1

کتاب خوب و خوندنی هستش. نویسنده تلاش کرده که از هر زاویه ای به موضوع تنهایی نگاه کنه و اون رو با سوالات و فرضیات مختلف به چالش بکشه. ارتباط موضوعات دیگه (از جلمه اعتماد و ...) رو نسبت به تنهایی بررسی کرده و در مورد هرکدوم توضیحاتی رو ارایه داده. و اینکه این کتاب پر از نتایج پژوهش‌ها و تحقیقات هستش و نقل قول‌های زیادی از فلاسفه و یا افراد معروف دیگه رو در خودش گنجونده. حقیقتا اخرای فصل شش رو نتونستم قبول کنم درسته که ادم‌ها در زمانه فعلی مون به نسبت به سبک زندگیشون مخصوصا با استفاده و مشارکت در شبکه‌های اجتماعی در ظاهر اجتماعی‌تر دیده میشن و مشارکتشون در اجتماع واقعا بیشتر شده ولی از نظر باطنی چیزی که خودم در خودم و اطرافیانم میبینم اینه که ادم‌ها رفته رفته احساس تنهایی بیشتری بهشون دست میده که این منجرب به این میشه که فکر کنیم نسبت به هر زمان دیگه ای ما تنها‌تر داریم میشیم (که البته نویسنده با این جمله مخالفه چون میگه تحقیقات خلاف این جمله رو نشون میدن). میخواستم بگم که کاش نویسنده در اخرای فصل شش نگاه عمیقتری نسبت به این موضوع داشت و بیشتر به این مورد می‌پرداخت. البته فرم زندگی هم رفته رفته به نسبت به گذشته خیلی پیچیده شده و همین ازادی که بیشتر از هر زمان دیگه ای انسان‌ها در اختیار دارن باعث پیچیده شدن مسئله زندگی شده که نمیشه ساده به این قضیه نگاه کرد و در موردش نظر داد. و دو فصل اخر کتاب هم به موضوعات خوبی پرداخته بود که واقعا خوندنی و مفید بود. البته لازم به ذکر هستش که نویسنده راهکاری برای کنار اومدن با تنهایی ارائه نکرده و زحمت این مورد با خود خواننده هستش که باید خودش با تفکر و تعقل ببینه کدوم یک از موضوعاتی که نویسنده گفته در مورد دلیل تنهایی خودش صدق می‌کنه تا خودش پیگیر رفع اون مورد باشه.

1402/07/11 | توسطامین شاکر
5
|

کتاب خوب و خوندنی هستش. نویسنده تلاش کرده که از هر زاویه ای به موضوع تنهایی نگاه کنه و اون رو با سوالات و فرضیات مختلف به چالش بکشه. ارتباط موضوعات دیگه (از جلمه اعتماد و ...) رو نسبت به تنهایی بررسی کرده و در مورد هرکدوم توضیحاتی رو ارایه داده. و اینکه این کتاب پر از نتایج پژوهش‌ها و تحقیقات هستش و نقل قول‌های زیادی از فلاسفه و یا افراد معروف دیگه رو در خودش گنجونده. حقیقتا اخرای فصل شش رو نتونستم قبول کنم درسته که ادم‌ها در زمانه فعلی مون به نسبت به سبک زندگیشون مخصوصا با استفاده و مشارکت در شبکه‌های اجتماعی در ظاهر اجتماعی‌تر دیده میشن و مشارکتشون در اجتماع واقعا بیشتر شده ولی از نظر باطنی چیزی که خودم در خودم و اطرافیانم میبینم اینه که ادم‌ها رفته رفته احساس تنهایی بیشتری بهشون دست میده که این منجرب به این میشه که فکر کنیم نسبت به هر زمان دیگه ای ما تنها‌تر داریم میشیم (که البته نویسنده با این جمله مخالفه چون میگه تحقیقات خلاف این جمله رو نشون میدن). میخواستم بگم که کاش نویسنده در اخرای فصل شش نگاه عمیقتری نسبت به این موضوع داشت و بیشتر به این مورد می‌پرداخت. البته فرم زندگی هم رفته رفته به نسبت به گذشته خیلی پیچیده شده و همین ازادی که بیشتر از هر زمان دیگه ای انسان‌ها در اختیار دارن باعث پیچیده شدن مسئله زندگی شده که نمیشه ساده به این قضیه نگاه کرد و در موردش نظر داد. و دو فصل اخر کتاب هم به موضوعات خوبی پرداخته بود که واقعا خوندنی و مفید بود.

1402/07/11 | توسطامین شاکر
2
|
پاسخ ها

درسته که از لحاظ باطنی ما به سوی قهقرای تنهایی در حرکت هستیم، همین پیشرفت‌های تکنولوژیکی اخیر را حتی اگر ببینی، روبات‌ها را به شکل افراد تنها به معرفی میگیرد که از اگاهی تنهایی افراد و نیاز آنها به چنین بی نیازی نشات میگیرد مگر این هم درست است که از لحاظ روابط اجمتاعی انسان‌های بیشتر در شبکه‌های اجتماعی وارد شده و گویا از تنهایی فارغ شده اند. هرچند در ابتداء کتاب اگر دقت کرده باشید تعریف تنهایی را آنطوری بیان میکند که میگوید که عدم برآورده شدن نیاز فرد در جامعه است. بنابراین یکی از نیاز‌های اجتماعی را اگر تکلم و پیام کردن فرض کرد، در دنیای مجازی عملن موضوع یاد شده به طور وسیع و همه جاگیر در عمل پیاده میشود. مثال دیگر اینکه الان در اکثر کشور‌ها از پلتفورم‌های لایف که یک کشور بتواند مردم کشور دیگر را ببینند استفاده میشود این نوع از نیاز بشر که دیدن مردم‌های دیگر در سرزمین‌های دور میباشد، را برآورده میکند. بنا بر این شبکه‌های اجتماعی تصویری در بیشتر اوقات توانسته موضوع تنهایی را به چالش بکشد.

1403/08/26|توسطمهرزاد حیدریان - کاربر سایت
1

جالب اینه که در هر دو انتشاراتی، خشایار دیهیمی سرپرست این مجموعه هاس، ولی در نشر نو، خودشون ترجمه کردن در نشر گمان، یه نفر دیگه.

1401/07/21 | توسطآزاد ثابتی
8
|
پاسخ ها

از یک لیبرال بیشتر از این انتظار نداشته باشین.لیبرالها منفعت فردی هسته اصلی و اساسی فکرشون هستش و برای سود بیشتر هرکاری میکنند.

1402/08/11|توسطکاربر سایت
1

می‌تونم اینو بگم برای هر آدمی که توی این زمانه داره زندگی می‌کنه، خوندن این کتاب بشدت تاثیرگذار و مفید می‌تونه باشه...

1401/06/30 | توسطImfarza
2
|

من کتاب رو با ترجمه خشایار دیهیمی خوندم. کتاب خوبیه. دیدگاه‌های مختلفی درباره مسئله تنهایی ارائه میده و رویکردش در بررسی دیدگاه‌ها متکی به علم آمار و روان‌شناسیه. پیشفرض‌های بدیهی نداره در تببین مسائل و پایه‌های گفت‌وگو رو مطرح می‌کنه و بعد ادامه می‌ده. انسجام و ترتیب خوبی هم رعایت میشه توی بیان مطالب به نظرم. این‌طور نیست که یک سری داده پراکنده صرفا مطرح بشن.

1401/06/19 | توسطشایسته مقدسب
2
|

لطفا ترجمه دیهیمی رو موجود کنید

1400/11/20 | توسطنیکان
3
|

فوق العاده

1400/10/28 | توسطمحمد مهدی جماعتی
1
|