1. خانه
  2. /
  3. کتاب بنی آدم (جلد سخت)

کتاب بنی آدم (شومیز)

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
2.5 از 1 رأی

کتاب بنی آدم (شومیز)

Bani Adam
انتشارات: نشر چشمه
٪10
98000
88200
4 از 2 رأی

کتاب بنی آدم (جلد سخت)

Bani Adam
انتشارات: نشر چشمه
ناموجود
98000
معرفی کتاب بنی آدم (جلد سخت)
کتاب بنی آدم، مجموعه ای از داستان های کوتاه نوشته ی محمود دولت آبادی است که اولین بار در سال 2015 منتشر شد. این مجموعه داستان جذاب و ارزشمند از دولت آبادی، شامل شش داستان با عناوین «مولی و شازده»، «اسم نیست»، «یک شب دیگر»، «امیلیانو حسن»، «چوب خشک بلوط» و «اتفاقی نمی افتد» است. این مجموعه، داستان هایی دلگرم کننده و روح بخش دارد و محمود دولت آبادی مانند همیشه موفق شده تا با نثر شاعرانه و دلپذیر خود، مخاطبین را در داستان هایش غرق کند. این نویسنده ی بزرگ در کتاب بنی آدم، شخصیت هایی فوق العاده قابل همذات پنداری و به یاد ماندنی را خلق می کند و به اعماق تفکرات و احساسات آن ها سرک می کشد.
درباره محمود دولت آبادی
درباره محمود دولت آبادی
محمود دولت آبادی، زاده ی 10 مرداد 1319، نویسنده، نمایشنامه نویس و فیلمنامه نویس برجسته ی ایرانی است.دولت آبادی در روستای دولت آباد سبزوار متولد شد. او پس از پایان تحصیلات ادلیه در روستا، به سبزوار رفت و به مشاغل گوناگونی روی آورد. دولت آبادی سپس به مشهد رفت و آنجا با سینما و نمایش آشنا شد. او در سال 1338 به تهران نقل مکان کرد و یک سال بعد در تئاتر پارس مشغول کار شد. دولت آبادی از ابتدای دهه چهل خورشیدی در کلاس های نمایشی شرکت کرد و بازیگر نمایش شد. او در همین زمان، به تدریج به نوشتن نیز روی آورد. دولت آبادی در سال 1349 ازدواج کرد.آثار دولت آبادی به زبان های انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، نروژی، سوئدی، چینی، کردی، عربی، هلندی، عبری و آلمانی ترجمه شده اند. داستان اکثر نوشته های دولت آبادی در روستاهای خراسان رخ می دهد و رنج و مشقت روستاییان شرق ایران را به تصویر می کشد.
ویژگی های کتاب بنی آدم (جلد سخت)
  • در فهرست برترین آثار داستانی ایران
قسمت هایی از کتاب بنی آدم (جلد سخت)

عجیب آن که چهره ای رنگ پریده نداشت. بازوهایش را گرفتند و بردند طرف کاسه بیل جرثقیل، چارپایه و یک تن از کلاه پوشان هم با او برده شدند بالای ستون و مرد قوزی همچنان داشت آخرین تلاش هایش را می کرد مگر بتواند پایه ی چوبی پرچم را که تا حالا لق کرده بود، بیرون بیاورد؛ اما هنوز نتوانسته بود.

گفتند همین جا، کنار این تخته سنگ بگذاریمش تا بمیرد. گفتند زیاد دوام نمی آورد، تا هنوز شب نرسیده باشد، خودش می میرد. گفتند مگر نمی بینی نور از چشم هایش رفته؟ هم این که رمق به زانوهایش نمانده؟ گفتند دست که بگذاری روی دست هایش، ملتفت می شوی که چیزی به آخرش نمانده. کسی گفت بالاخره بیاورمش پایین از وری بار یا بگذارم باشد تا همان جا بمیرد؟

مقالات مرتبط با کتاب بنی آدم (جلد سخت)
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
ادامه مقاله
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»

در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم

6 دلیل برای خواندن داستان های کوتاه
6 دلیل برای خواندن داستان های کوتاه

ضرباهنگ سریع، طرح داستانیِ یک وجهی، و وجود ایجاز از ویژگی های «داستان های کوتاه» هستند

نظر کاربران در مورد "کتاب بنی آدم (جلد سخت)"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

دلش برای پروانه ای که پشت پنجره اسیر شده بود سوخت، کاری نمیتوانست بکند- یک شاخه گل نه صدا داشت و نه دست و پا تا کمکی بکند یا کسی را صدا بزند، با خودش فکر کرد، کاش آدم بودم، باورش نمی‌شد، ادم شده بود. به سمت پنجره رفت، پروانه قشنگی بود— حالا مدتهاست که کلکسیون پروانه‌های خشک شده اش کامل است. ( برداشتی آزاد از هیچ چیز و کتابهای نبتری ( جد آبادی) )

1403/10/02 | توسطعَنتر - کاربر سایت
0
|

حقیقتا با کمال احترام بیش‌تر 32ص نتونستم بخونم.دوسش نداشتم. منو ترغیب نمیکرد.

1402/07/11 | توسطمحمدرضا دهگان
0
|

کجای داستان‌ها دلگرم کننده و روح بخش بود؟اتفاقا کتاب بسیار ثقیل و کلافه کنندس و داستان‌ها مبهم و شخصیت‌ها سردرگمند. ناامیدی و کسالت در سراسر کتاب موج میزنه و فضاش سرده.

1402/03/18 | توسطفاطمه - کاربر سایت
2
|

با اینکه داستان آخر خیلی خوب بود ولی نظر اصلیم مثه بقیه ست : "بلند بنویس آقای نویسنده،بلند...."

1401/06/19 | توسطImfarza
1
|
پاسخ ها

داستان چی هست؟

1402/08/07|توسطکاربر سایت
0

شش داستان کوتاه از دولت آبادی. داستانها همان طور که از اسم کتاب پیداست درباره زندگی آدمهاست. داستان‌ها همگی در شهر اتفاق می‌افتند و به بیان مسائل و دغدغه‌های انسانهای ساکن شهر‌ها میپردازد. دو داستان مولی و شازده و چوب خشک بلوط را بیشتر دوست داشتم.

1399/06/15 | توسطسمیرا ستوده
5
|