کتاب خانه خوبرویان خفته

The House of the Sleeping Beauties
کد کتاب : 408
مترجم :
شابک : 978-964-6061-91-0
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 160
سال انتشار شمسی : 1401
سال انتشار میلادی : 1961
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 17
زودترین زمان ارسال : 5 اردیبهشت

خانه زیبارویان خفته
The House of the Sleeping Beauties
کد کتاب : 50437
مترجم :
شابک : 978-9645564931
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 120
سال انتشار شمسی : 1389
سال انتشار میلادی : 1960
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب خانه خوبرویان خفته اثر یاسوناری کاواباتا

خانه ی خوبرویان خفته، رمانی نوشته ی یاسوناری کاواباتا است که در سال 1961 به چاپ رسید. داستان کتاب به زندگی مردی تنها به نام اگوچی می پردازد که به امید داشتن چیزی بیشتر، دائما به خانه ی خوبرویان خفته سر می زند. این خانه، موسسه ای است که در آن، مردان مسن پول می دهند تا شب را در کنار «زیبارویان خفته» بگذرانند؛ این زیبارویان، دخترانی عریان هستند که شب را به زور مسکن در خواب به سر می برند. مشتریان این خانه باید قرص های خواب آور مصرف کرده باشند و شب را بدون دست درازی به دخترها به صبح برسانند. اگوچی، وقت و بی وقت به این خانه سر می زند و به خاطر همین موضوع، هربار با دختری متفاوت روبه رو می شود. اگوچی در یکی از شب ها، متوجه موضوعی می شود که او را وامی دارد به قوانین این خانه احترام بگذارد. در رمان خانه خوبرویان خفته، توصیفات اگوچی از کارهایش با رویاهای شبانه ی او در کنار «زیبارویان خفته»، در هم می آمیزند.

کتاب خانه خوبرویان خفته


ویژگی های کتاب خانه خوبرویان خفته

یاسوناری کاواباتا برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 1968

دو فیلم بر اساس این کتاب در سال های 2006 و 2011 ساخته شده است.

یاسوناری کاواباتا
یاسوناری کاواباتا، زاده ی ۱۸۹۹ و درگذشته ی ۱۹۷۲، نخستین ژاپنی برنده ی جایزه ی ادبیات نوبل است.او در کودکی (تا ۹ سالگی) خویشاوندان خود از جمله مادر، پدر، مادربزرگ و تنها خواهرش را از دست داد؛ دلیل حس انزوا و درون مایه ی مرگ در اکثر آثارش را همین یتیمی زودهنگام دانسته اند.او در سال ۱۹۲۴ از دانشگاه امپراتوری توکیو در رشته ی ادبیات فارغ التحصیل شد. اولین اثر موفق او، «رقاصه ایزو» در سال ۱۹۲۵ به چاپ رسید. در سال ۱۹۴۵ یکی از بهترین آثارش، «آوای کوهستان» را نوشت و در سال ۱۹۶۸ موفق به دریافت جایزه ی ...
نکوداشت های کتاب خانه خوبرویان خفته
As always, Kawabata’s writing style has a lyrical, philosophical tone.
مثل همیشه، سبک نگارش کاواباتا، لحنی غزل گونه و فلسفی دارد.
Japan Times

A poetic meditation on the themes of sexuality and death.
تأملی شعرگونه بر تم های جنسیت و مرگ.
Financial Times

Beautiful yet chilling, and richly poetic.
زیبا و درعین حال هراس انگیز، و بسیار شاعرانه.
E-reading

قسمت هایی از کتاب خانه خوبرویان خفته (لذت متن)
زشتی ها به دلیل عدم زیبایی چهره و اندام زنان نبود؛ بلکه سرگذشت غم انگیز و زندگی پرانحراف آن ها، چهره ای زشت و نامقبول به آن شب ها می بخشید.

دخترک یک عروسک زنده نبود. پیرمرد به خوبی می دانست که عروسک زنده وجود ندارد. ولی برای او که در واقع دیگر تمایلات مردانه نداشت، می توانست بازیچه ای زنده به شمار آید؛ نه، بازیچه نه، آن دختر برای پیرمردهایی چون او می توانست تجسم کاملی از حیات باشد. جلوه ای از حیات که می توان آن را با اطمینان لمس کرد.

به نظر می رسید در بدن دختران جوان غمی وجود دارد که مردان پیر را به خود می خواند و اشتیاق به مردن را در آن ها بر می انگیزد... شاید اگوچی تنها کسی بود که این احساس را داشت.