1. خانه
  2. /
  3. کتاب مراقبه و آرامش درون

کتاب مراقبه و آرامش درون

3.67 از 3 رأی

کتاب مراقبه و آرامش درون

روانشناسی یوگای کندالینی
The Psychology of Kundalini Yoga
مترجم:
انتشارات: جامی(مصدق)
٪10
220000
198000
معرفی کتاب مراقبه و آرامش درون
کتاب مراقبه و آرامش درون، اثری نوشته ی کارل گوستاو یونگ است که اولین بار در سال 1933 انتشار یافت. سمینار یونگ درباره ی یوگای کندالینی، که در باشگاه روانشناسی زوریخ در سال 1932 برگزار شد، به شکلی گسترده به عنوان نقطه ی تحولی در درک روانشناسانه از اندیشه ی شرق و دگرگونی های سمبلیک تجارب درونی شناخته می شود. یوگای کندالینی، مدلی برای مراحل پیش رونده ی مراحل بالاتر آگاهی را در اختیار یونگ قرار داد و او، نمادهای آن را با توجه به فرآیند «فردیت یافتن» تعبیر نمود. سخنرانی ها و مباحثات مطرح شده در این سمینار، در کتاب مراقبه و آرامش درون گردآوری شده اند و تمام افرادی را که به کاوش های روانشناسانه و اطلاعات مربوط به مذاهب دیگر علاقه مند هستند، به خود جذب می کنند.
درباره کارل گوستاو یونگ
درباره کارل گوستاو یونگ
کارل گوستاو یونگ، زاده ی 26 جولای 1875 و درگذشته ی 6 جون 1961، روانپزشک، فیلسوف و نویسنده ای سوئیسی بود که به خاطر فعالیت هایش در روانشناسی و ارائه ی نظریاتش تحت عنوان «روان شناسی تحلیلی» شناخته می شود. یونگ در کسویل سوییس متولد شد. او در جوانی مجذوب علم و فلسفه شد و دانشگاه بازل برای تحصیل در رشته ی پزشکی به او بورس داد. یونگ پس از مدتی به عضویت انجمن مناظرات دانشگاه درآمد. او بیش از دو سال در جلسات احضار روح شرکت می کرد چرا که این جلسات را موضوعی برای تحقیقات خود در نظر می گرفت. یونگ دوران کارآموزی را در روان پزشکی از دسامبر 1900 به عنوان دستیار بیمارستان بورگهولتزلی از درمانگاه های وابسته به دانشگاه زوریخ آغاز کرد. او در مدت نه سال در بورگهولتزلی در برنامه ی پیشگام تجربی روانشناسی تحت سرپرستی اوژن بلویلر رئیس بیمارستان فعالیت کرد. یونگ را در کنار زیگموند فروید از پایه گذاران دانش نوین روانکاوی قلمداد و از او به عنوان پدر روانشناسی نوین یاد می کنند.
ویژگی های کتاب مراقبه و آرامش درون
  • کارل گوستاو یونگ از بزرگترین روانکاوان قرن بیستم
نکوداشت های کتاب مراقبه و آرامش درون

مقدمه ای عالی بر قلمروهای بالاتر آگاهی.

Psychoanalytic Books

این اثر، برخی از مفاهیم پیچیده ی هندی را در چارچوب ادراک های روانشناسانه ی غربی در زمان یونگ قرار داد و در نتیجه، به ما کمک کرد تا درکی بهتر از هر دو نظام فکری داشته باشیم.

Quadrant
قسمت هایی از کتاب مراقبه و آرامش درون

بله، اولین قالب وجودی ما، زندگی در کهن الگوهاست. بچه ها پیش از آن که بتوانند بگویند «من»، در این قالب زندگی می کنند. این دنیای ناخودآگاه جمعی آن قدر شگفت انگیز است که بچه ها همیشه به سوی آن برمی گردند و به سختی می توانند خودشان را از آن جدا کنند. بچه هایی هستند که هیچ وقت خاطره ی این پیشینه ی روانی را فراموش نمی کنند، چون شگفتی های موجود در آن، بسیار خارق العاده اند. این خاطرات در نمادها زنده می مانند. هندوها آن ها را «دنیای جواهر» یا «مانیدویپا» می نامند، یعنی جزیره ی جواهری که در دریای نوشیدنی ایزدان قرار گرفته است.

کودک با شوکی ناگهانی از این دنیای فوق العاده ی ناخودآگاه جمعی جدا شده و وارد جنبه ی استولای زندگی می شود، یا به عبارت دیگر، کودک به محض این که به بدن خود توجه می کند، ناراحت می شود و گریه می کند، وارد دنیای سوادهیستانا می شود. او از زندگی، و از اگو خودآگاه می شود و بعد مولادهارا را ترک می کند. حالا زندگی او آغاز شده است: حس هوشیاری او کم کم از کلیت روان جدا می شود، و دنیای تصاویر ازلی، دنیای معجزه آسا و شکوهمند، برای همیشه در پشت آن پنهان می شود.

مقالات مرتبط با کتاب مراقبه و آرامش درون
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
هدایای یونگ به دنیای روانشناسی
هدایای یونگ به دنیای روانشناسی

کمتر کسی را می توان یافت که مانند «کارل گوستاو یونگ» بر رواشناسی مدرن تأثیرگذار بوده باشد.

چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

کارل گوستاو یونگ و ارواح
کارل گوستاو یونگ و ارواح

حقایقی وجود دارند که در آینده به حقیقت می پیوندند. حقایقی نیز در گذشته حقیقت داشته اند و حقایقی دیگر نیز هست که در هیچ دوره ای حقیقت نداشته و نخواهند داشت.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مراقبه و آرامش درون" ثبت می‌کند