1. خانه
  2. /
  3. کتاب بازگشت به خانه

کتاب بازگشت به خانه

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.1 از 1 رأی

کتاب بازگشت به خانه

The Homecoming
٪15
110000
93500
3.7 از 1 رأی

کتاب بازگشت به خانه

The Homecoming
ناموجود
80000
معرفی کتاب بازگشت به خانه
کتاب بازگشت به خانه، نمایشنامه ای اثر برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات، هارولد پینتر، است که برای اولین بار در سال 1965 انتشار یافت. در خانه ای قدیمی و نیمه مخروب در شمال لندن، خانواده ای از مردها زندگی می کنند: مکس، بزرگترین فرد خانواده که پیرمردی پرخاشگر است، برادر جوانتر و به درد نخور او، سَم و دو تا از سه پسر مکس که هیچ کدام ازدواج نکرده اند. بزرگترین فرزند مکس، تدی نام دارد که شش سال گذشته را صرف تدریس فلسفه در آمریکا کرده و اکنون همسرش، روث، را برای اولین بار به خانه ی پدری اش می آورد. با پیشروی داستان و آمدن تدی و روث به خانه، همه چیز شکل دیگری به خود می گیرد و اتفاقات عجیب و غریب زیادی به وقوع می پیوندد.
درباره هارولد پینتر
درباره هارولد پینتر
هارولد پینتر، زاده ی 10 اکتبر 1930 و درگذشته ی 24 دسامبر 2008، نمایشنامه نویس، فیلمنامه نویس، کارگردان و بازیگر انگلیسی بود.پینتر در محله ی هکنی در شرق لندن به دنیا آمد و بزرگ شد. او دوران مدرسه را در همین محله گذراند و در رشته های دوی سرعت و کریکت فعالیت می کرد. پینتر در همان دوران، در نمایش های مدرسه بازیگری می کرد و شعر می نوشت. او سپس به آکادمی سلطنتی هنرهای دراماتیک رفت اما دوره ی تحصیلی اش را کامل نکرد. بعد از آن، پینتر به آموزشگاه مرکزی تئاتر رفت و در تئاترهای رپرتوار در ایرلند و انگلیس مشغول فعالیت شد. او در سال 1956 با بازیگری به نام ویوین مرچنت ازدواج کرد و سال بعد، صاحب یک پسر شد. پینتر در سال 1975 از همسرش جدا شد و در سال 1980 با آنتونیا فریزر ازدواج کرد.پینتر دوران حرفه ای خود را به عنوان نمایشنامه نویس با نگارش «اتاق» در سال 1957 آغاز کرد.او همچنین در اجرای نمایشنامه های خودش و چند نویسنده ی دیگر به عنوان بازیگر روی صحنه رفت و نزدیک به پنجاه اثر نمایشی را کارگردانی کرد. پینتر در دوران حرفه ای خود بالغ بر پنجاه جایزه ی مختلف کسب کرد که مهم ترین آن ها، جایزه ی نوبل ادبیات در سال 2005 بود.هارولد پینتر سرانجام در سال 2008 بر اثر سرطان کبد چشم از جهان فرو بست.
ویژگی های کتاب بازگشت به خانه
  • هارولد پینتر برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2005
  • فیلمی بر اساس این کتاب در سال 1973 ساخته شده است.
  • برنده جایزه ی نمایشنامه ی حلقه ی منتقدین نیویورک سال 1967
نکوداشت های کتاب بازگشت به خانه

یک نمایشنامه ی انگلیسی شگفت انگیز.

Stage Milk

این نمایشنامه ی پینتر، پس از گذشت پنجاه سال از اولین اجرا در لندن، همچنان مخاطبین را گیج و حیرت زده می کند.

Guardian

با زبانی غنی و سرشار از سطوح مختلفی از انتقادهای اجتماعی و شخصی، و شخصیت پردازی.

Culture Vulture
قسمت هایی از کتاب بازگشت به خانه

شما فقط یک سری شیء هستید. فقط این طرف و آن طرف می روید. من این را می فهمم. می بینم که چه می کنید. همان کاری را می کنید که من هم می کنم اما در آن گم شده اید. هیچ وقت نخواهید دید که من... من هیچوقت در آن گم نخواهم شد.

من، آن کسی هستم که می تواند ببیند. به همین خاطر می توانم آثار انتقادی ام را بنویسم. نگاهی به آن ها بیاندازید، شاید به دردتان بخورد. ببینید چگونه آدم هایی خاص به پیرامونشان می نگرند. چگونه آدم هایی خاص می توانند تعادل فکری خود را حفظ کنند. تعادل فکری.

روث: از کجا فهمیدی که مریض بود؟ لنی: از کجا فهمیدم؟ (مکث) تصمیم گرفتم که مریض باشد.

مقالات مرتبط با کتاب بازگشت به خانه
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
ادامه مقاله
مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم
مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم

در اوایل قرن بیستم و در اغلب کشورهای اروپایی، تمایزی میان نمایش های ساده و خیابانی با آثار جدی تر به وجود آمد.

«تئاتر ابزورد»: معناباختگی بر روی صحنه
«تئاتر ابزورد»: معناباختگی بر روی صحنه

اگرچه شروع «تئاتر ابزورد» اغلب در آثار آوانگارد مربوط به دهه های 1920 و 1930 در نظر گرفته می شود، خاستگاه های آن در حقیقت به مدت ها قبل باز می گردد.

هارولد پینتر، ساکن دنیای تهدیدها
هارولد پینتر، ساکن دنیای تهدیدها

اصلی ترین موضوعی که پینتر با آن زندگی می کرد و به آن می پرداخت، «بیگانگی انسان» بود.

مدرنیسم، غوطه وری در جریان سیال ذهن
مدرنیسم، غوطه وری در جریان سیال ذهن

مطالعه ی آثار مدرن به صخره نوردیِ ذهن تشبیه شده است. مدرنیسم به مخاطبی فعال و کنش گر نیاز دارد و خواننده ی اثر برای درک مفهوم آن، باید از ذهن خود کار بکشد.

نظر کاربران در مورد "کتاب بازگشت به خانه"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این نمایشنامه درباره یک استاد فلسفه( تدی) و همسرش (روت) هست که بعد از مدتها به خانه پدر تدی (مکس)- که با برادر و دو پسرش زندگی میکنه- وارد میشن.ماجراهای عجیبی که با برگشت این دو به خانه اتفاق میفته،خواننده را شگفت زده میکنه.مضامین مختلفی از جمله گسست روابط افراد یک خانواده، پیچیدگی روابط انسانها، حسادت و تنهایی در این نمایشنامه مطرح میشه.سبک کمدی تهدید بسیار خوب از کار در آمده و به مرور و پیشرفت نمایشنامه به خوبی این تهدید و ترس در کار نمایان‌تر میشه و تاثیر خود را بر خواننده نیز میگذارد.

1399/05/03 | توسطم. حسینی
1
|