نظریه روانکاوی فروید همانند دیگر نظریه ها بر اصول دانسته ها و مدارک روانکاوانه از بیمار به دست می آید که شناخت بیمار از طریق گفت وگوی روانکاو با بیمار ممکن می شود که اختصارا این شیوه درمانی را روش مبنایی روانکاوی می نامند. این روش در ۵۰ ساله اخیر بسیار معمول شده و به صورتهای مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. اما برای هیچ یک از محققان علمی ارزش و اعتبار آن متعین و مشخص نشده.
زمانی که لئوناردو کوشید طبیعت را به همان طریق که وجود دارد و از همان دیدگاهی که می نگرد، نقاشی کند و ناتوانی خود را در این مورد، احساس می کرد، نسبت به هنر ناامید شد. اما او در شرایطی نبود که بتواند با این حقیقت روبه رو شود. لذا هنر را رها کرده به علم و تحقیقات علمی متمایل گشت تا از این راه یأس و نومیدی خود را از بین برده و کنجکاوی خود را ارضا کند
در واقع نام بسیاری از سندروم های روانی، ریشه در تحلیل روانشناختیِ شخصیت های داستانی دارد
«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.
خواندن زندگینامه افراد موفق و حتی افراد غیر موفق برای همه ما لازم است. اما واقعا چه فایده مهمی برای ما دارد؟
با وجود این که زیگموند فروید، پدر روانکاوی مدرن، اطلاعات زیادی از ساز و کارهای پشت پرده ی زندگی انسان ها به ما آموخت، خودش شخصیت شکننده و آسیب پذیری داشت.
یکی ۱۱۸ صفحه ؟ یکی نزدیک به ۲۰۰ صفحه ؟ هر کتابی میخوای بخری همین مشکلات با انتشارات به وجود میاد !
زیر هر کتابی یکیتون این حرفو میزنه، جواب همتونم یچیزه: یه انتشارات توضیحات و نقد و تفسیر بیشتر داره. همین
خیلی کتاب جالبیه. پیشنهاد میشه.
در ترجمه مهدی افشاری اشارت بسیاری به کودکی داوینچی شده است. اینکه اصل مقاله به چه موضوعاتی پرداخته مشخص نیست اما مترجم در اکثر مقاله به تمهای جنسی توجه بسیار و مفرط داشته است. بیشتر انتظار میرفت که مقاله در ابتدا بصورت کامل و بدون دخلوتصرف ترجمه شود و سپس نقدهایی در مجاورت آن صورت بگیرد، نه اینکه اکثر مقاله به نقد پرداخته شود.