در مجله های کارآگاهی دهه 1930 بود که اولین بار ریموند چندلر به عنوان کارآگاه ظاهر شد. پس از صفحات خوش ذوق "ماسک سیاه" و "مجله کارآگاه دیم" ، هشت داستان برتر وی از جمله "مردی که سگ ها را دوست داشت" ، "بانوی در دریاچه" و "Bay City Blues" انتشار یافت. آنها مملو از شعرهای پانچ و شوخ طبعی لاکچری هستند که باعث می شود چندلر استاد مسلم این ژانر باشد.
قاتل در باران به مجموعه ای از داستان های کوتاه اشاره دارد ،که توسط ریموند چندلر نوشته شده است.
داستان کتاب قاتل در باران درباره مردی به نام «تونیدراوک» است که از رفتارهای دخترش «کارمن» به تنگ آمده و سراغ یک کارآگاه خصوصی می رود تا از او بخواهد که رفتارهای اجتماعی دخترش را کنترل کند. امّا ماجرا قدری جالب تر از آن است که در نظر اول درمی یابیم، کارمن دختر حقیقی تونی نیست و این مرد قوی هیکل دخترک را، وقتی نوزاد بوده، در کنار خیابان یافته و بزرگ کرده است و حالا قصد ازدواج با او را دارد. از این رو بر روابط کارمن حساس است و سعی می کند به طرق مختلف، از تطمیع تا تهدید، او را کنترل کند. کارآگاه وارد ماجراهایی می شود و به زودی اتفاقاتی رخ می دهد که گره های داستان را زیاد می کند...
یکی از بزرگترین نویسندگان جنایات ، که استانداردهایی برای دیگران تعیین کرده است ، هنوز هم سعی در دستیابی به آن دارند.
پاکتی را از جیب داخل کت درآوردم و از روی بعضی از نوشته های پشت پاکت نامه چند جمله یی را با صدای بلند برایش خواندم. « دراوک. آنتونی یا تونی. کارگر سابق فولادسازی پتیس برگ، محافظ کامیون با ماهیچه های سفت توپر در کارش خطایی کرد و اخراج شد. شهر را ترک کرد و به غرب آمد. در مزرعه ی آووکادو در ال سگارو کار کرد و درنهایت مزرعه یی برای خودش فراهم کرد. زمانی که شهر نفتی ال سگارو منفجر شد، به اوج موفقیت رسید. ثروتمند شد. با خرید زمین های با خاک یکسان شده ی مردم، مقدار زیادی از پول های خود را از دست داد. با این وجود هنوز پول کافی دارد. او یک صربستانی است با شش فوت قد و دویست وچهل سانت. یک دختر دارد،البته هرگز کسی از وجود همسری در زندگی او اطلاعی نداشته است. هیچ سو پیشینه یی ندارد، هیچ سو پیشینه یی از زمان حضورش در پتیس برگ. »
در این مطلب قصد داریم به شکل خلاصه با ویژگی ها و عناصر مهم «داستان نوآر» بیشتر آشنا شویم.
داستان های جنایی، یکی از قواعد اساسی قصه گویی را به آشکارترین شکل نشان می دهند: «علت و معلول»
این دسته از کتاب ها، ضربان قلب مخاطب را به بازی می گیرند و هیجان و احساس ورود به دنیایی جدید را برای او به ارمغان می آورند.