1. خانه
  2. /
  3. کتاب اتاق جیکب

کتاب اتاق جیکب

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.13 از 4 رأی

کتاب اتاق جیکب

Jacob's Room
مترجم:
انتشارات: چترنگ
٪15
70000
59500
4 از 2 رأی

کتاب اتاق جیکب

Jacob's Room
٪15
250000
212500
3 از 3 رأی

کتاب اتاق جیکوب

Jacob's Room
انتشارات: روزگار
٪15
118000
100300
معرفی کتاب اتاق جیکب
کتاب اتاق جیکوب، رمانی نوشته ی ویرجینیا وولف است که اولین بار در سال 1922 انتشار یافت. این رمان که به عنوان اولین اثر نوآورانه و برجسته ی وولف شناخته می شود، به داستان مردی جوان و حساس به نام جیکوب فلندرز می پردازد. داستان زندگی، شخصیت و دوستان جیکوب در مجموعه ای از صحنه ها و لحظات به یاد ماندنی، از دوران کودکی، سپری کردن دوران کالج در کمبریج، روابط عاشقانه در لندن و سفرهایی به یونان گرفته تا اتفاقات تراژیک جنگ، با نثر جذاب و دلنشین وولف به تصویر کشیده شده اند. کتاب اتاق جیکوب، نام ویرجینیا وولف را به عنوان نویسنده ای نمادگرا با نثری بسیار شاعرانه مطرح کرد؛ نویسنده ی بزرگی که تمرکز خود را نه بر طرح داستانی یا رویدادهای مختلف، بلکه بر قلمروهای ذهنی و روانشناسانه ی شخصیت های داستان هایش معطوف می کرد.
درباره ویرجینیا وولف
درباره ویرجینیا وولف
آدلاین ویرجینیا وولف، زاده ی ۲۵ ژانویه ۱۸۸۲ و درگذشته ی ۲۸ مارس ۱۹۴۱، بانوی رمان نویس، مقاله نویس، ناشر، منتقد و فمینیست انگلیسی بود که آثار برجسته ای چون خانم دالووی (۱۹۲۵)، به سوی فانوس دریایی (۱۹۲۷) و اتاقی از آن خود (۱۹۲۹) را به رشته ی تحریر درآورده است.پدرش، لسلی استیون، منتقد برجسته آثار ادبی عصر ویکتوریا و از فیلسوفان مشهور لاادریگرا بود. اگرچه برادران او برای تحصیل به کمبریج فرستاده شدند، او تحصیلات رسمی دریافت نکرد و در منزل معلم خصوصی داشت. ویرجینیا از کتابخانه ی غنی پدر بهره بسیاری برد و از جوانی دیدگاه های ادبی خود را که متمایل به شیوه های بدیع نویسندگانی چون جیمز جویس، هنری جیمز و مارسل پروست بود، در مطبوعات به چاپ می رساند.از دست دادن ناگهانی مادرش در سیزده سالگی و به دنبال آن درگذشت خواهر ناتنی اش دو سال بعد منجر به اولین حمله ی از رشته حمله های عصبی ویرجینیا وولف شد. با وجود این بین سال های ۱۸۹۷ تا ۱۹۰۱، موفق شد در دانشکده زنان کالج سلطنتی لندن درس هایی (گاه تا حد مدرک) در زبان یونانی، لاتین، آلمانی و تاریخ بگذراند که مقدمات آشنایی او را با بعضی از پیشگامان مدافع آموزش زنان مانند کلارا پیتر، جرج وار و لیلیان فیتفول فراهم کرد. دومین حمله ی عصبی او پس از مرگ پدرش در ۱۹۰۴ بود. در این دوران برای اولین بار دست به خودکشی زد و سپس بستری شد.ویرجینیا پس از مرگ پدرش در ۲۲ سالگی اش (سال ۱۹۰۴)، بعد از آنکه توانست از زیر سلطه برادر ناتنی اش جورج داک ورت آزاد شود، استقلال تازه ای را تجربه کرد. برپایی جلسات بحث دوستانه همراه خواهرش ونسا و برادرش توبی و دوستان آن ها تجربه ی نو و روشنفکرانه ای بود. در این جلسه ها سر و وضع و جنسیت افراد مهم نبود بلکه قدرت تفکر و استدلال آن ها بود که اهمیت داشت. علاوه بر این، ویرجینیا همراه خواهر و برادرش به سفر و کسب تجربه نیز می پرداخت. استقلال مالی ویرجینیا در جوانی و پیش از مشهور شدن، از طریق ارثیه ی مختصر پدرش، ارثیه ی برادرش، توبی که در سال ۱۹۰۶ بر اثر حصبه درگذشت و ارثیه ی عمه اش، کارولاین امیلیا استیون (که در کتاب اتاقی از آن خود بدان اشاره کرده است) به دست آمد.او در سال ۱۹۱۲ با لئونارد وولف کارمند پیشین اداره دولتی سیلان و دوست قدیمی برادرش ازدواج کرد و همراه با همسرش انتشارات هوکارث را در سال ۱۹۱۷ برپا کردند؛ انتشاراتی که آثار نویسندگان جوان و گمنام آن هنگام (از جمله کاترین منسفیلد و تی.اس. الیوت) را منتشر کرد.ویرجینیا وولف طی جنگ های جهانی اول و دوم بسیاری از دوستان خود را از دست داد که باعث افسردگی شدید او شد و در نهایت در تاریخ (۲۸ مارس ۱۹۴۱) پس از پایان آخرین رمان خود به نام بین دو پرده نمایش، خسته و رنجور از رویدادهای جنگ جهانی دوم و تحت تأثیر روحیه ی حساس و شکننده ی خود، با جیب های پر از سنگ به «رودخانه اوز» در «رادمال» رفت و خود را غرق کرد.
ویژگی های کتاب اتاق جیکب
  • جزو فهرست برترین آثار نویسندگان زن
نکوداشت های کتاب اتاق جیکب

با نمونه هایی درجه یک از تکنیک های تأثیرگذار وولف.

Barnes & Noble

شایان توجه.

Guardian

شگفت انگیز... گونه ای جدید از داستان پا به عرصه ی وجود گذاشته است.

E.M. Forster
قسمت هایی از کتاب اتاق جیکب

درخت افتاده بود، با اینکه شب آرام و بی باد و طوفانی بود، و فانوس روی زمین بود و برگ های هنوز سبز و برگ های پژمرده ی درخت راس را روشن کرده بود. جای خشکی بود. یک وزغ هم آنجا بود. و شب پره ای که بال های عقبی سرخ داشت، گرد نور چرخی زد و برقی زد و رفت؛ و با اینکه جیکب منتظرش ماند، دیگر برنگشت. ساعت از دوازده گذشته بود که جیکب از چمنزار گذشت و مادرش را بی تاب و بی قرار، نشسته در اتاق روشن دید.

آدم های معصوم فوق العاده اند. جیکب با خود فکر کرد، باور به اینکه شخصیت این دختر فراتر از دروغ است (چون جیکب آن قدرها هم احمق نبود که چیزی را کورکورانه باور کند) و با غبطه از زندگی بی ثبات او در شگفت ماندن، زندگی خودش در مقام مقایسه با عزلت گزینی و انزوا توام بود، و در دست داشتن آدونیسو نمایشنامه های شکسپیر به عنوان داروی درد همه ی شگفتی ها و اختلالات روح. درک و فهم رفاقتی که از جانب دخر یکسره شور بود و حرارت و از طرف او حمایت و حفاظت، و در عین حال برای هر دو طرف برابر و یکسان،برای مردان و زنان دقیقا یک جور است، چنین معصومیتی واقعا خارق العاده است و شاید در مجموع چندان احمقانه هم نباشد.

فایده ی تلاش برای خواندن شکسپیر چیست، به خصوص در یکی از آن کتاب های کوچک با کاغذهای پوست پیازی که صفحاتشان چروک می شوند یا با آب شور دریا به هم می چسبند؟ با اینکه نمایشنامه های شکسپیر بارها مورد تحسین و ستایش قرار گرفته و حتی نقل شده و در جایگاهی برتر از آثار یونانی ها قرار داده شده بود، از زمانی که آغاز کرده بودند، جیکب نتوانسته بود حتی یکی از آثار او را به طور کامل بخواند. با این حال، چه فرصتی دست داده بود!

مقالات مرتبط با کتاب اتاق جیکب
نگاهی به کتاب «به سوی فانوس دریایی» اثر «ویرجینیا وولف»
نگاهی به کتاب «به سوی فانوس دریایی» اثر «ویرجینیا وولف»
ادامه مقاله
نویسندگان بزرگ با اختلال روانی
نویسندگان بزرگ با اختلال روانی

پژوهشگران در سال های اخیر، به ارتباطاتی میان شباهت های اعصاب شناختیِ بیماری های روانی، و خلاقیت در ذهن اشاره کرده اند.

برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»
برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»

در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.

«جریان سیال ذهن»، آینه ای از افکار انسان ها
«جریان سیال ذهن»، آینه ای از افکار انسان ها

نگارش به سبک «جریان سیال ذهن» این امکان را برای مخاطبین فراهم می آورد که افکار درونی شخصیت ها را «بشنوند»

نویسنده‌های معروف جا مانده از نوبل ادبیات
نویسنده‌های معروف جا مانده از نوبل ادبیات

در دست گرفتن جایزه نوبل ادبیات برای همه نویسندگان یک آرزو و رویا است. اما این رویا برای همه محقق نشد.

ویرجینیا وولف، ایزدبانوی ادبیات مدرن
ویرجینیا وولف، ایزدبانوی ادبیات مدرن

او زنی توانا و پرشهامت بود که چون قایقرانی بی ادعا، آثارش را بر امواج پر تلاطم ادبیات قرن نوزدهم سوار کرد

نظر کاربران در مورد "کتاب اتاق جیکب"
7 نظر تا این لحظه ثبت شده است

ترجمه مهدیه عباس پور از نشر چشمه را خواندم و لذت بردم.

1403/05/30 | توسطکاربر سایت
0
|

کتابی بسیار زجرآور(از این سبک خوشم نیومد). اون هم نشر چشمه با کیفیت بد چاپ!🫣

1403/02/08 | توسطکاربر سایت
0
|

در این کتاب، نویسنده برای اولین بار از جریان سیال ذهن استفاده کرده و درواقع تمرینی برای کتاب‌های بعدی‌ش به شمار میاد. کتاب را با ترجمه مهدیه عباس‌پور از نشر چشمه خوندم که ترجمه بدی نیست. نثر کتاب بسیار ادبی و شعرگونه‌ست. سرشار از توصیفات جزئی از طبیعت و دریا، رنگ ها، حشرات و گل‌ها و... است و مارو در کنار جیکوب فلاندرز از کودکی تا بزرگسالی از سواحل انگلیس، تا کمبریج، لندن، پاریس، ایتالیا و یونان با خودش همراه می‌کنه. اما در نظر داشته باشید که این کتاب به دلیل سبک نوشتار خاص خودش، بسیار مبهم و گنگه و گاهی درباره افراد و اتفاقات پیچیده و گیج‌کننده‌ست. این کتاب از آثار خوب ویرجینیا وولف نیست اما در صورتیکه از دوستداران قلم نویسنده هستید، کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم.

1402/04/04 | توسطرهی
5
|

ترجمه آقای متین کریمی را با نسخه زبان اصلی کتاب و همچنین دو ترجمه دیگر مقایسه کردم. ایراد‌های بسیاری دارد و جملات با مفهومی اشتباه ترجمه شده اند.

1402/02/01 | توسطرهی - کاربر سایت
2
|

درود و مهر. پروردگارا چقدر یک اثر میتونه گنگ، فضل فروشانه و بی حاصل و با سبک جویدن خشونت آمیز کلمات زبان باشد! اما چون نویسنده خارجی است عالی است! بسیار عالی است! و بردگان جهان سومی باید آن را بخرند و بخوانند و از آن تعریف نمایند!

1401/11/15 | توسطدنیا - کاربر سایت
4
|
پاسخ ها

خب شما نخر

1402/02/01|توسطوحید سلیمانیان
5

چه نظر خوبی.

1402/10/22|توسطکاربر سایت
1

دوستان کدام ترجمه بهتر است؟

1401/09/10 | توسطعرفان رستا
0
|
پاسخ ها

سهیل سمی نشر چترنگ

1401/09/23|توسطآرش ایجاد
2

این کتاب برای من مثل یه خواب بود. همونطور گذرا و چرخان بین وقایع و شخصیت‌ها. ، خوندمش و ازش لذت بردم.

1401/06/21 | توسطImfarza
2
|