1. خانه
  2. /
  3. کتاب عشق به زندگی

کتاب عشق به زندگی

نویسنده: آلبر کامو
3.7 از 1 رأی

کتاب عشق به زندگی

Short stories collection
انتشارات: جامی(مصدق)
ناموجود
90000
معرفی کتاب عشق به زندگی

کتاب حاضر،مجموعه داستانی،از نویسنده الجزایری برنده نوبل "آلبرت کامو" میباشد."آلبرت کامو" در الجزایر بدنیا آمد و زندگی سراسر هیجانی را تجربه کرد.از دربازه بانی در تیم دانشگاه گرفته تا تبعید به پاریس و گرفتن نوبل ادبی و در نهایت هم مرگ به دلیل بیماری سل.

همچنین کامو به فعالیت های سیاسی دیگری نیز مشغول بود،که به تاسیس یک اتحادیه بین المللی میتوان اشاره کرد.او هدفش از تاسیس این اتحادیه محکوم ایدئولوژی های شکل گرفته در کشور آمریکا و جماهیر شوروی بود.

او یکی از جوان ترین برندگان جایزه نوبل نیز به شمار می آید که توسط کتاب "اندیشه هایی درباره گیوتین" از آن خود کرد.

قسمت های مختلف داستان کوتاهش در زیر آمده است:

اشاره
درختان بادام
پرومته در دوزخ
معما
عشق به زندگی
امید و نومیدی یا پشت و روی جهان
حرکت یا رشد سنگ
مرتد
داستان مهمان
ژیل برت ژونا
من هرگز به نومیدی رضا نداده ام
نوش در تیپازا
باد در کوهستان جمیلا
تابستان در الجزیره
تابستان
مینوتور یا توقفگاه اوران
خیابان
خلوتگاه اوران
بازی ها
بناها
سنگ آریان
درباره آلبر کامو
درباره آلبر کامو
آلبر کامو، زاده ی ۷ نوامبر ۱۹۱۳ و درگذشته ی ۴ ژانویه ۱۹۶۰، نویسنده، فیلسوف و روزنامه نگار فرانسوی بود. او یکی از نویسندگان بزرگ قرن بیستم و خالق کتاب مشهور بیگانه است.پدرش «لوسین کامو» فرانسوی فقیری بود که در الجزیره برزگری می کرد و در آنجا با زن خدمتکاری که اهل اسپانیا بود ازدواج کرد و صاحب دو فرزند به نام های لوسین (هم نام پدر) و آلبر شد. کودکی کامو در یک زندگی فقیرانه ی طبقه ی کارگری سپری شد. او در تعطیلات تابستانی در برابر دریافت دستمزدی اندک در مغازه ها کار می کرد؛ سپس به آموختن انگلیسی پرداخت و با زبان اسپانیایی آشنا شد، ولی نتیجه ی کار مطلوب نبود. در سال ۱۹۳۰ و با دریافت دیپلم، نخستین گام را به سوی ترقی برداشت. سپس در دسامبر همان سال نخستین نشانه های ابتلاء به بیماری سل در او نمایان شد و به همین خاطر مجبور شد فوتبال را کنار بگذارد، هرچند که تا آخر عمر کوتاهش یک تماشاچی فوتبال باقی ماند.در سال ۱۹۳۵ لیسانس فلسفه را گرفت و در ماه مه سال ۱۹۳۶ پایان نامه ی خود را درباره ی فلوطین ارائه داد.کامو در ۱۹۳۴ با «سیمون هیه»، دختری جوان، ثروتمند، زیبا و البته معتاد به مرفین ازدواج کرد و دو سال بعد در اثر خیانت هایی از هر دو طرف و با تحمل «تجربه ای دردناک» از هم جدا شدند. ازدواج دوم کامو در ۱۹۴۰ بود و او با فرانسین فور، که یک پیانیست و ریاضی دان بود، ازدواج کرد.در ۱۹ دسامبر ۱۹۴۱ کامو اعدام «گابریل پری» را شاهد بود که این واقعه به قول خودش موجب متبلور شدن حس شورش علیه آلمان ها در او شد. کامو در بعداز ظهر چهارم ژانویه ۱۹۶۰ و در سن ۴۷ سالگی بر اثر سانحه ی تصادف نزدیک سن، در شهر ویل بلویل درگذشت. در جیب کت او یک بلیط قطار استفاده نشده پیدا شد، او ابتدا قرار بود با قطار و به همراه همسر و فرزندانش به سفر برود ولی در آخرین لحظات پیشنهاد دوست ناشرش را برای همراهی پذیرفت تا با خودروی او سفر کند.
قسمت هایی از کتاب عشق به زندگی

زن، ایستاده در میانه جمع، با بدنی چسبناک از عرق و زلفان بهم ریخته، هیکل بزرگ خود را که در تور زردرنگ، پف کرده بود، صاف برافراشت. با رخساری ابلهانه و سرد و چشمان گود، به سان الهه ای ناپاک که از آب بیرون می آید، و با تنها لرزش مختصر زانوان به حیات خود ادامه می داد، همان لرزشی که اسب های مسابقه پس از دویدن در خود دارند. او در میان شادی پایکوبانی که پیرامونش را پر کرده بود، با آن ناامیدی چشمان تهی و بی حالت و عرق فراوان روی شکمش، به تصویری فرومایه و هوسناک زندگی می ماند.

بدون وجود کافه ها و روزنامه ها، سفر کار دشواری خواهد بود، امّا برگه کاغذی چاپ شده به زبان مادری، جایی که شب هنگام در آن جا با چند انسان به معاشرت می پردازیم، به ما امکان می دهد هر جا که هستیم حالت مأنوس انسانی را بازیابیم که در کشور خود داریم، انسانی که دوری وی، بس ناآشنا می نماید. زیرا آنچه که سفر را باارزش می سازد، ترس است. این ارزش، در وجود ما نوعی آرایه درونی را درهم می شکند. خدعه سازی و نیرنگ دیگر ممکن نیست پنهان کردن خود در پناه ساعت های کاری در اداره یا کارگاه (زمان هایی که ما با این شدت بسیار علیه آن به اعتراض می پردازیم و زمان هایی که با اطمینان بسیار از ما در برابر رنج تنها بودن محافظت می کنند) بدین گونه است که من همیشه تمایل دارم رمان هایی بنویسم که در آن ها، قهرمان هایش بگویند: «اگر ساعات کاری نبود، چه و چنان می کردیم» و یا «همسرم مرده، اما خوشبختانه یک نامه کوتاه دارم که فردا باید آن ها را بنویسم.» سفر، این مأمن ها را از ما سلب می کند. ما به دور از وابستگان خویش، به دور از زبان خود، جدا شده از تمامی تکیه گاه هایمان، محروم از نقاب هایمان (آدمی حتی تعرفه تراموا را هم نمی داند و همه ی چیزها همین طور است)، به تمامی در سطح خویشتن خویش هستیم. اما همچنین با احساس روان رنجور خویش، به هر موجودی، به هر شی ، ارزش اعجازآمیز آن را باز می گردانیم. زنی که بی خیال از هر اندیشه ای می رقصد با یک بطری شراب روی میز، گویی که همه از پشت پرده ای به چشم می خورد: هر تصویر به نمادی تبدیل می شود و از دیدگانمان زندگی به تمامی در آن منعکس می شود، زیرا که زندگی ما در این لحظه در آن به طور مختصر نمایان می گردد. با وجود حساسیتی که به تمامی قرایح داریم، چگونه می توان از مخموری های ضد و نقیضی که ممکن است به دست آوریم (مخموری ژرف بینی خویش را) چه بگویم؟ و شاید هرگز هیچ کشوری جز کشورهای مدیترانه مرا به خویشتن خویش همزمان اینقدر دور و اینقدر نزدیک نکرده است.

مقالات مرتبط با کتاب عشق به زندگی
مقایسه ترجمه‌های کتاب «بیگانه» اثر «آلبر کامو»
مقایسه ترجمه‌های کتاب «بیگانه» اثر «آلبر کامو»
ادامه مقاله
برترین نویسندگان در «ادبیات فرانسه»
برترین نویسندگان در «ادبیات فرانسه»

«ادبیات فرانسه» از اشعار قرون وسطایی گرفته تا رمان های مدرن، برخی از تأثیرگذارترین و جسورانه ترین آثار را در ادبیات اروپا و جهان به وجود آورده

سفر «آلبر کامو» از بی معنایی به امید
سفر «آلبر کامو» از بی معنایی به امید

اگر تا به حال کتابی از «آلبر کامو» خوانده باشید، آن اثر احتمالا کتاب «بیگانه» است. این رمان همچنان به عنوان شناخته شده ترین و ضروری ترین اثر او در نظر گرفته می شود

توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»

در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم

آلبر کامو و طاعون زندگی
آلبر کامو و طاعون زندگی

همه در درون خودشان این طاعون را دارند، چون هیچ کس در این جهان، هیچ کس، هیچ وقت نمی تواند مصون باشد.

کتاب «در کافه اگزیستانسیالیستی»: ماجرای «ژان پل سارتر» و جنبش جدید او
کتاب «در کافه اگزیستانسیالیستی»: ماجرای «ژان پل سارتر» و جنبش جدید او

بینش هایی به یاد ماندنی درباره ی جذابیت های «اگزیستانسیالیسم»

6 دلیل برای خواندن داستان های کوتاه
6 دلیل برای خواندن داستان های کوتاه

ضرباهنگ سریع، طرح داستانیِ یک وجهی، و وجود ایجاز از ویژگی های «داستان های کوتاه» هستند

آلبر کامو، قهرمان لذت بردن از سادگی های زندگی
آلبر کامو، قهرمان لذت بردن از سادگی های زندگی

در این مقاله سعی شده است با فلسفه و جهان بینی این نویسنده ی بزرگ و مبتکر آشنا شویم و علاوه بر آن، اطلاعات جالبی در مورد زندگی شخصی آلبر کامو نیز به دست آوریم.

نظر کاربران در مورد "کتاب عشق به زندگی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

مجموعه ای تقریبا کامل از تمام داستان کوتاه‌های آلبر کامو

1399/05/19 | توسطمحمد جواد آزادی مقدم
0
|