1. خانه
  2. /
  3. کتاب فریای هفت جزیره

کتاب فریای هفت جزیره

نویسنده: جوزف کنراد
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4 از 1 رأی

کتاب فریای هفت جزیره

Freya of the Seven Isles
انتشارات: به نگار
٪15
38000
32300
5 از 1 رأی

کتاب فریای هفت جزیره

Freya of the Seven Isles
انتشارات: بیدگل
ناموجود
99000
معرفی کتاب فریای هفت جزیره
کنرادی که «دل تاریکی» را بر اساس دیده‌هایش از شقاوت استعمارگران سفیدپوست در کنگو نوشت و چنان آن سرحدات پلیدی و پلشتی بر او اثر کرد که ماه‌ها در احتضار فرو رفت، در سال‌های اوج کارش رمانی کوتاه و عاشقانه به نام «فریای هفت ‌جزیره» خلق کرد که برآمده از ماجرایی بود که در یکی از بی شمار سفرهای دریایی‌اش، ملوانی اهل جنوب شرق آسیا برایش تعریف کرده بود. این داستان که به نوعی تنها داستان عاشقانه‌ی کنراد است، قصه‌ی زنی به نام «فریا»ست که در یکی مثلث عشقی گیر افتاده و هم‌زمان در خانه‌ی پدری زندگی می‌کند که دچار بلاهت ذاتی مردم عامی‌ست! دو مردی که این فریا، زنی با زیبایی و دلفریبی ونوس و هوش و دلیری آنتیگونه است، در میان دو عاشقش رو به سوی او دارد که خیر و نیک طینتی را در خود دارد و در آن سو افسری‌ست که همه‌ی شر را در خود جای داده است. در فریای هفت ‌جزیره همه‌چیز برای تبدیل شدن به ملودرامی کلاسیک مهیاست ولی کنراد جهان را این‌گونه نمی‌بیند و همیشه ذکاوت و مقید بودن کنار هم نمی‌نشینند و نمی‌توانند از پس شر بربیایند. فریا که به نوعی اولین زن مدرن در قصه‌های کنراد است، از زمانه‌ی خود پیش است ولی همین به تنهایی کافی نیست و برای سعادتمندی فراهم شدن خیلی چیزها لازم است. البته کتاب فریای هفت ‌جزیره فقط یک داستان عاشقانه نیست و مسائل همیشگی کنراد مثل استعمار، بی اخلاقی، نژادپرستی، خودبرتربینی و ضد انسانی بودن بسیاری از رفتارهای انسان سفیدپوست غربی بی محابا در آن مهیب می‌خورد و از این نظر نیز این داستان عجیب خواندنی و به یاد ماندنی‌ست.
درباره جوزف کنراد
درباره جوزف کنراد
جوزف کنراد با نام «تئودور یزف کنراد نالچ کوژینوسکی»، زاده ی ۳ دسامبر ۱۸۵۷ و درگذشته ی ۳ اوت ۱۹۲۴، نویسنده ی بریتانیایی-لهستانی بود.تئودور کنراد نالچ کورزینوسکی در سال ۱۸۵۷ در بردیچیف، امپراتوری روسیه (پادولیای، اوکراین کنونی) متولد شد. این منطقه از ملیت های مختلفی تشکیل شده بود که چهار مذهب و جهار زبان و چندین طبقه ی اجتماعی داشتند. آن بخشی که ساکنینش به زبان لهستانی حرف می زدند و خانواده ی کنراد هم از آن ها بود، آبا و اجدادی از طبقه ی سلاچتا بودند که طبقه ای پایین تر از آریستوکرات ها بود، ثروتمند و اصیل و دارای قدرت سیاسی بودند.آپولو کورزینوسکی، پدر کنراد، شاعر و مترجم ادبی از زبان های انگلیسی و فرانسه بود و جوزف در بچگی رمان های انگلیسی را به زبان های فرانسه و لهستانی پیش پدرش می خواند. آپولو کورزینوسکی که درگیر فعالیت های ضد تزاریست ها شده بود، در سال ۱۸۶۱ با خانواده اش به ولگودا در شمال روسیه تبعید شد. در این سفر جوزف مبتلا به سینه پهلو شد و در سال ۱۸۶۵ مادرش به همین مرض فوت کرد.پدر کنراد که تعلیم او را به عهده گرفته بود در سال ۱۸۶۹ به مرض سل درگذشت. جوزف را به سوئیس، پیش دایی اش «تادئوس بابروسکی» که تأثیر زیادی در زندگی کنراد داشت، فرستادند. جوزف که اصرار داشت دایی اش اجازه دهد دریانورد شود، در سال ۱۸۷۴ به فرانسه رفت و چند سالی در آن جا زبان فرانسه اش را بهتر کرد و دریانوردی آموخت. در فرانسه با محافل زیادی آشنا شد ولی به قول خودش دوستان بوهمیایی اش بودند که او را با نمایش نامه، اپرا و تئاتر آشنا کردند. در همین مدت ارتباط خوبی هم با دریانوردان داشت و چیزی نگذشت که دیده بان قایق های راهنما شد. کارگرانی که در کشتی دید و کارهایی که به او تحمیل کردند، همه زمینه ای برای جزئیات درخشان رمان هایش شد.جوزف کنراد در ۱۳ اوت سال ۱۹۲۰ در سن ۶۷ سالگی در اثر حمله ی قلبی درگذشت.
مقالات مرتبط با کتاب فریای هفت جزیره
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
حقایقی درباره «جوزف کنراد» و کتاب «دل تاریکی»
حقایقی درباره «جوزف کنراد» و کتاب «دل تاریکی»

با این مطلب همراه شوید تا درباره ی این نویسنده ی لهستانی-بریتانیایی برجستهاطلاعات بیشتری به دست آوریم.

توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»

در این مطلب، نکاتی ارزشمند را درباره ی چگونگی نوشتن داستان های کوتاه خوب با هم می خوانیم

داستان های معمایی و تریلر، قلمرو هیجان و تعلیق
داستان های معمایی و تریلر، قلمرو هیجان و تعلیق

این دسته از کتاب ها، ضربان قلب مخاطب را به بازی می گیرند و هیجان و احساس ورود به دنیایی جدید را برای او به ارمغان می آورند.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب فریای هفت جزیره" ثبت می‌کند