1. خانه
  2. /
  3. کتاب همین حوالی

کتاب پاتوق ها

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3 از 3 رأی

کتاب پاتوق ها

Dove mi trovo
٪15
165000
140250
4.3 از 5 رأی

کتاب همین حوالی

Whereabouts
انتشارات: ماهی
٪15
125000
106250
معرفی کتاب همین حوالی
«جومپا لاهیری» از محبوب‌ترین نویسنده‌های دو دهه‌ی اخیر جهان است. نویسنده‌ای هندی‌تبار و بزرگ‌شده‌ی آمریکا که داستان‌هایش در حرکت مدام میان هویت، مهاجرت، وطن پدری، کشور محل زندگی، زبان مادری، خانواده، عشق و ... خوانندگان بسیاری در سرتاسر جهان یافته و هر کتابش به مثابه‌ی یک اتفاق در ادبیات داستانی معاصر است. لاهیری که از انتشار داستان‌هایش در مجله‌های ادبی مانند «نیویورکر» شروع کرد، با انتشار مجموعه داستان «مترجم دردها» موفق به دریافت جایزه‌ی پولیتزر شد و از آن پس دو رمان و چند مجموعه داستان و جستار منتشر کرد تا سال 2020 که رمان «همین حوالی» را به زبان ایتالیایی نوشت. این استاد ادبیات خلاقه که همیشه تا پیش از این نویسنده‌ای انگلیسی‌زبان بود، سومین رمانش را پس از هشت سال زندگی در شهر رم، به زبانی نوشت که مدت زیادی نبود که آن را فراگرفته بود. علاقه‌ی لاهیری به ایتالیا که در داستان‌های پیشین او از جمله داستان «رفتن به ساحل» از کتاب «خاک غریب» نیز مشهود بود، این بار در کتاب «همین حوالی» باز هم داستان زنی را در ایتالیا روایت می‌کند. راوی اول شخص رمان، زندگی و احوالات خودش را با ریزبینی و نکته‌سنجی در 46 قطعه‌ی کوتاه شرح داده که تنهایی‌اش در نیمه‌ی دوم زندگی و دگرگونی که نیاز اوست، وجه بارز آن است. در «همین حوالی» باز هم همان دغدغه‌های آشنای لاهیری در فرمی تازه‎‌تر و باشخصیتی دیگر به چشم می‌آید و بازگشت به گذشته، ذهن خاطره‌باز، خیال‌باف و سرشار از دردها و حسرت‌های نوستالژیک، مایه‌ی اصلی کار هستند. خواندن رمان کوتاه «همین حوالی» همراه شدن با تجربه‌ی نوشتاری زنی نویسنده است که میان فرهنگ‌های مختلف مسیرهایی را طی کرده و داستانی نوشته که تا مدت‌ها تأثیر آن در خواننده‌اش می‌ماند.
درباره جومپا لاهیری
درباره جومپا لاهیری
جومپا لاهیری با نام نیلانجانا سودشنا (زاده ی ۱۱ ژوئیه ۱۹۶۷ در لندن) نویسنده آمریکایی هندی تبار است.پدر و مادر لاهیری از مهاجران هندی (بنگالی) بودند که از کلکته به لندن مهاجرت کرده بودند. پدر جومپا کتابدار دانشگاه بود. او در لندن به دنیا آمد، خانواده اش وقتی که وی ۳ ساله بود به آمریکا مهاجرت کردند و به این ترتیب جومپا در رود آیلند آمریکا بزرگ شد. مادر جومپا علاقه مند بود که فرزندانش با فرهنگ بنگالی به خوبی آشنا باشند، از همین رو آن ها اغلب برای دیدن اقوامشان به کلکته می رفتند.لاهیری به کالج برنارد رفت و مدرک لیسانس در رشته ی ادبیات انگلیسی را در سال ۱۹۸۹ دریافت کرد. پس از آن به دانشگاه بوستون رفت و سه مدرک فوق لیسانس در رشته های زبان انگلیسی، نگارش خلاقانه و ادبیات تطبیقی و نیز مدرک دکترا در رشته ی مطالعات رنسانس را از این دانشگاه دریافت کرد.لاهیری در سال ۲۰۰۱ با آلبرتو ووروولیاس-بوش روزنامه نگار ازدواج کرد. آنها دارای دو فرزند به نام های اکتاویو و نور هستند و در بروکلین زندگی می کنند.لاهیری با نخستین اثرش، مجموعه داستان مترجم دردها (۱۹۹۹)، برنده ی جایزه ادبی پولیتزر در سال ۲۰۰۰ شد. همچنین نخستین رمان او به نام همنام (۲۰۰۳) در ساخت فیلمی به همین نام در سال ۲۰۰۷ مورد اقتباس قرار گرفت.
ویژگی های کتاب همین حوالی
  • «جومپا لاهیری» از نویسندگان پرفروش نیویورک تایمز
نکوداشت های کتاب همین حوالی

رمانی حیرت انگیز.

Barnes & Noble

«لاهیری» خود را به سطحی جدید از موفقیت هنری رسانده است.

Amazon

این کتاب بیش از آن که تصور می کنید، با شما همراه خواهد ماند.

USA Today
قسمت هایی از کتاب همین حوالی

تنها غذا می خورم، کنار دیگرانی که تنها غذا می خورند. آن ها را نمی شناسم، هرچند زیاد چهره های آشنا می بینم.

آسمان، برخلاف دریا، هرگز به کسانی که از آن می گذرند، چنگ نمی زند. آسمان چیزی از روح ما را در خود نگه نمی دارد. اصلا برایش مهم نیست. آسمان همیشه متغیر است، هر لحظه به یک رنگ، تعریف ناپذیر.

این چیزها برای من فقط یادآور فقدان و خیانت و سرخوردگی اند. بیزارم از این که صبح ها بیدار شوم و حس کنم مرا به زور به جلو هل می دهند.

مقالات مرتبط با کتاب همین حوالی
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته
برترین رمان های نخست نویسندگان برجسته
ادامه مقاله
تمام جزئیات عصیان یک مهاجر
تمام جزئیات عصیان یک مهاجر

جومپا لاهیری زن خوش فکر شرقی که اصالتاً بنگالی است، حتماً قصه گویی را از مادر قصه گویش شهرزاد به ارث برده است که این چنین شیرین و پرکشش داستان می نویسد.

نظر کاربران در مورد "کتاب همین حوالی"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

خواندن این کتاب را پیشنهاد میکنم.

1403/08/26 | توسطمحمد حسن سلطانی
0
|

تعداد زیادی داستان ظاهرا بی ربط به هم که کنار هم جمع شده اند. شاید نشود یک خط کلی از کل کتاب ارئه کرده، به همین دلیل کتابی هست که میشود بعد از مدتی دوباره آن را خواند.

1401/05/20 | توسطف. ا.
2
|