1. خانه
  2. /
  3. کتاب سوء قصد به ذات همایونی

کتاب سوء قصد به ذات همایونی

نویسنده: رضا جولایی
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
1 از 1 رأی

کتاب سوء قصد به ذات همایونی

Zate Homayooni
انتشارات: نشر چشمه
٪15
320000
272000
1 از 1 رأی

کتاب سوء قصد به ذات همیونی

Zate Homayooni
انتشارات: جویا
ناموجود
120000
معرفی کتاب سوء قصد به ذات همایونی
"سوء قصد به ذات همایونی" اثر "رضا جولایی"، داستانی است جذاب و خواندنی که در اواخر دوران مشروطه رخ می دهد. "رضا جولایی"، داستان را با ترور "محمدعلی شاه" آغاز نموده و سپس روایت زندگی یکایک افراد دخیل در ترور را به همراه نحوه ی آشنایی شان با همدیگر، از کودکی تا حال به تصویر می کشد. به این ترتیب هر یک از فصول کتاب "سوء قصد به ذات همایونی" مختص به یکی از این افراد بوده و "رضا جولایی" در لا به لای این فصل ها، نقش سایر افراد مرتبط به ترور را نیز بیان می کند. در انتهای داستان "سوء قصد به ذات همایونی" سرنوشت و سرانجام این افراد را پس از اتفاق اقتادن ترور در می یابیم.
این اثر موفق شده تصویر قابل توجهی را از شرایط فرهنگی و اجتماعی در دهه ی بیست تهران در اختیار مخاطب قرار دهد. شخصیت پردازی درخشان و قابل باور "رضا جولایی" در تلفیق با چندین شخصیت حقیقی، جنبه ی پویایی به داستان داده است و با وجود اینکه رمان "سوء قصد به ذات همایونی" به طور غالب از دریچه نگاه سوم شخص روایت می شود، لحن کنایی و طعنه های نویسنده به عملکرد و افکار شخصیت ها، فضایی مفرح و جذاب را در خواندن آن به وجود می آورد. این داستان گیرا و پرحادثه که حاصل تسلط نویسنده بر فضای اجتماعی و سیاسی حاکم بر آن دوره ی تاریخی است، آن چنان در گره زدن اتفاقات حقیقی با تخیل و قصه پردازی موفق بوده که خواننده را به هیچ وجه دچار دوگانگی نخواهد کرد و قصه ای یکپارچه و جذاب را پیش روی او خواهد گذاشت.
درباره رضا جولایی
درباره رضا جولایی
رضا جولایی متولد سال 1329 در تهران است. کتاب‌های «حکایت سلسله پشت کمانان»، «جامه به خوناب»، «شب ظلمانی یلدا»، «حدیث دردکشان»، «تالار طرب‌خانه»، «جاودانگان»، «نسترن‌های صورتی»، «باران‌های سبز» و «سیماب و کیمیای جان» از آثار این نویسنده‌اند.
قسمت هایی از کتاب سوء قصد به ذات همایونی

تا سال ها بعد هربار رفتار تازه ای در شخصیت او پیدا می کرد، ته دل از او خوف داشت نه برای آن که می توانست مثل آب خوردن، نفس انسانی را خفه کند و لحظه ای بعد به آرامی غذایش را تا آخر بخورد؛ بی رحمی را در وجود خیلی ها دیده بود. این مرد مقوله ی دیگری بود. از ظلماتی که در وجود او موج می زد می ترسید.

و در اصل شاید حقی برای شما وجود ندارد. دل تان را الکی خوش کرده اید. هرکس که کار کرد حق دارد؟ ابدا، هر کس که زور دارد حق دارد. حق بدون زور شوخی است. لطیفه است برای آدم های قلدر. شما حتا حق نفس کشیدن هم ندارید. می توانند نفس تان را هم ببرند و نمی توانید اعتراض کنید مگر آن که زور داشته باشید. اما یک نفر آدم مفلوک چه زوری دارد؟ صد نفر چی؟ هزار نفر؟ ده هزار و صد هزار ای… از طریق پیوستن به تشکیلات است که می توانید نفس کشیدن را شروع کنید.

ستاره ها در آسمان می درخشید. روز نهایی نزدیک بود. آیا عدالت به اجرا در می آمد؟ وقتی جوان تر بود فکر می کرد یک شبه می شود دیوارها را ویران کرد. به تدریج متوجه شده بود جامعه، مردم و کل جهان پچیده تر از آن است که بتوان تصور کرد. یاد گرفت که صبور باشد. در عین شتاب در کار جهان، می بایست انضباط و ظرافت با دقت بسیار مرعی شود و در عین حال آموخت که معنای عدالت در هر اقلیم و زبان و جماعت صدها تفسیر و معنا دارد. یک بار از خود پرسیده بود آیا به دنبال سراب نیست.

مقالات مرتبط با کتاب سوء قصد به ذات همایونی
جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی
جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی
ادامه مقاله
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

نظر کاربران در مورد "کتاب سوء قصد به ذات همایونی"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

چندساعت پیش کتاب رو تمام کردم متن خوب بود وروان ولی موضوع اصلا گیرایی نداشت وبنظرم جالب نبود وکل ماجرا سرو ته نداشت

1403/03/18 | توسطحجت الله احمدیان
1
|

کتاب‌های آقای جولایی واقعا حرف نداره. اونقدر جذاب بودند که همه آثارش رو خریدم. عجیبه که با این قلم زیاد معروف نیستند

1401/12/04 | توسطفاِئزه صادقیان
1
|

زمانی که وقایع داستانِ کتاب حادث می‌شود، بخش مهم و کمتر پرداخته شده ای از تاریخ ایران است. داستان پی رنگ خوبی دارد، تعلیق‌ها هم به قدر کفایت منطق محور هستند، در کل قصه جذاب و خوبی برای مخاطبِ (البته اهل تاریخ و سیاست) است. تنها ایراد کار در روایت داستان است که با توجه به شیوه‌ی (غیر خطی) که دارد، بیش از اندازه شلوغ و حتی گاهی درهم است، صادقانه عرض کنم، در این سبک شخصاَ قلم مهدی یزدانی خرم را بیشتر می‌پسندم...

1401/09/14 | توسطکاربر سایت
2
|

کتاب خوبی بود.. جذاب و خواندنی .. با اینکه نویسنده رو نمیشناختم هنگام مطالعه کتاب جذب توانایی ایشون در روایت داستان و قلم شیوا و جذابشون شدم

1401/03/25 | توسطعلی اکبر - کاربر سایت
1
|