میناتو کانائه (Kanae Minato؛زاده ۱۹۷۳ در استان هیروشیما) یک نویسنده اهل ژاپن است. او در دوران جوانی از طریق آثار آگاتا کریستی، ادوگاوا رانپو و موریس لوبلان با دنیای ادبیات ارتباط برقرار کرده و استعداد خود را در ژانر رمانهای معمایی پرورش داد. او در سال ۲۰۰۸ اولین رمان بلند خود را به نام "اعترافات" منتشر نمود که با استقبال چشمگیری روبرو شد و او را در زمرهٔ بزرگترین نویسندگان معاصر ژاپن قرار داد. ناکاشیما تتسویا یکی از برجستهترین سینماگران کنونی ژاپن "اعترافات" را بازسازی سینمایی کرده و به روی پرده برد. علاوه بر جوایز نفیس ادبی ژاپنی که این اثر بزرگ کسب کرد ، همچنین باید به جوایز بینالمللی نظیر جایزهٔ ادبی شرلی جکسون و همچنین جایزهٔ آلکس اشاره نمود. از ویژگیهای بارز ادبیات میناتو کانائه ، پیش بردن داستان با چند راوی گوناگون و از دیدگاههای متفاوت است که هر یک بر اساس جایگاه ، احساسات و شخصیت پردازی عمیق و روانشناسی عمیق خود ، اهدافی را دنبال کرده و اجزای داستان را در کنار هم می گذارند. یکی دیگر از ویژگیهای میناتو کانائه پرکاری و خستگی ناپذیری اوست. او پس از "اعترافات" بهطور متوسط در هر سال دو اثر بلند را نگارش و منتشر نموده است.
از زمانی که به خودم آمدم، در این اتاق همراه با مرد و زنی زندگی می کردم. جای من داخل قفسی بود که در گوشۀ اتاق درندشتی قرار داشت. از آنجا تنها چیزی که می دیدم، تختی بود که با پرده ای به رنگ بنفش کم رنگ پوشیده شده بود. من تا آن روزی که خواهم گفت، به غیر از خودمان هیچ موجودی را که با میل و ارادۀ خودش حرکت کند، ندیده بودم و به همین دلیل با خودم فکر می کردم که من هم از نژاد آن مرد و زن هستم و ظاهری مانند آن ها دارم، ولی هیچ گاه از این موضوع احساس خوشحالی نکرده بودم. مرد سیه چهره و درشت اندام بود، زن سفیدروی و ریزاندام. ظاهرشان این طور نشان می داد که مرد قوی تر است، ولی آنکه همیشه التماس می کرد، مرد بود. «دوستت دارم، دوستت دارم.» نمی دانم آن سوی پرده چه اتفاقی رخ می داد. من درحالیکه صدای مرد را که گویی به بند کشیده شده بود، گوش می کردم، به معنای آن جمله می اندیشیدم. دوستت دارم، چه معنایی می توانست داشته باشد؟ هرچه با خودم می اندیشیدم پی به معنای آن نمی بردم. اینکه نمی دانستم حتما به این خاطر بود که من در عالمی که با «دوستت دارم» بیگانه بود، زندگی می کردم. دانی را که زن به من می داد می خوردم و بعد وقتی که حس خواندن داشتم آواز می خواندم، و یا می خوابیدم. نمی توانستم بپذیرم که هیچ کجای این زندگی روزمرۀ من با «دوستت دارم» ارتباطی داشته باشد؛ چون من تابه حال مانند مرد، آن طور التماس آمیز دهان نگشوده بودم.
کتاب ماجرایی بود بیشتر تا جنایی ...در کل خوب بود
اینو دارم مینویسم برای دوستانی که تا آخر کتاب رو خوندن و گیج شدن:(اسپویل داره طبیعتا) معنی برای اِن یعنی هر کی برای یه شخص خاصی اونکارو کرد. نیشیزاکی برای خانم نائوکو، ناروسه برای سوگیشیتا و سوگیشیتا برای آندو. آندو هم قفل رو انداخت و در واقع باعث شد اون دو تا نتونن فرار کنن و دو تا قتل رخ بده. چون دوست داشت سوگیشیتا بهش تکیه کنه و وقتی نیشیزاکی گفت سوگیشیتا یکی دیگه رو دوست داره در حالی که فهمیده بود نقشه ای هست و حتی ازش کمک هم نخواستن ناراحت شد و یه کار ابلهانه کرد که قفل کردن بود.(برای همین گفت شاید منم مثل آقای نوگوچی ام. چون با قفل کردن میخواست عشقش به ناروسه نرسه).
ای کاش گزینه ای بود که میشد کتابها رو تعویض کرد. برای مثال من این اثر رو خوندم و کتاب نو هست و هیچ آسیب فیزیکی نداره و حالا دوست دارم کتاب دیگر این نویسنده رو بخونم.
من دوست نداشتم
خیلی زیبا بود. سبک کاملا متفاوتی در روایت داستان داشت. نکات بسیار ملموس و ظریفی هم داشت. لذت بردم