1. خانه
  2. /
  3. جسدی در کتابخانه

جسدی در کتابخانه

پیشنهاد ویژه
3.75 از 2 رأی

جسدی در کتابخانه

The Body in the Library
٪20
190000
152000
معرفی جسدی در کتابخانه
خانم بانتری داشت خواب می دید. نخودهایش در نمایشگاه گل و گیاه جایزه اول را برده بود. کشیش با قبا و ردا جایزه ها را در کلیسا توزیع می کرد. همسر کشیش با لباس شنا در رفت وآمد بود. ولی به رسم پسندیدۀ همه خواب ها، اهل محل آن طور که در زندگی واقعی از این مسئله ناراحت می شوند، ناراحت نبودند… خانم بانتری از خوابش حسابی کیف می کرد. معمولا از خواب های دم صبح که با آوردن سینی چای پایان می یافت لذت می برد…
درباره آگاتا کریستی
درباره آگاتا کریستی
آگاتا کریستی، زاده ی ۱۵ سپتامبر ۱۸۹۰ و درگذشته ی ۱۲ ژانویه ۱۹۷۶، نویسنده ی انگلیسی داستان های جنایی و ادبیات کارآگاهی بود.آگاتا کریستی با نام اصلی آگاتا مری کلاریسا میلر در شهر تورکی در ناحیه ی دوون انگلستان به دنیا آمد. پدر آمریکایی اش فردریک میلر نام داشت. مادرش کلارا بومر انگلیسی و از خانواده ای اشرافی بود. آگاتا به دلیل آمریکایی بودن پدر می توانست تبعه ی ایالات متحده نیز باشد، ولی هرگز از آن کشور تقاضای تابعیت نکرد. آگاتا دارای یک خواهر و یک برادر بود که هر دوی آن ها از وی بزرگ تر بودند.آگاتا در زمان جنگ جهانی اول در بیمارستان و سپس در داروخانه کار می کرد؛ شغلی که تأثیر زیادی بر نوشته های او داشته است: بسیاری از قتل هایی که در کتاب هایش رخ می دهند از طریق خوراندن سم به مقتولان صورت می گیرند.در هشتم دسامبر ۱۹۲۶ وقتی در سانینگ دیل واقع در برکشر زندگی می کرد به مدت ده روز ناپدید گردید و روزنامه ها در این مورد جاروجنجال فراوانی به پا کردند. اتومبیل او در یک گودال گچ پیدا شد و خود او را نیز نهایتا در هتلی واقع در هروگیت یافتند. آگاتا اتاق هتل را با نام خانمی که اخیرا شوهرش اعتراف کرده بود با وی رابطه عاشقانه دارد، کرایه کرده بود و در توضیح این ماجرا ادعا کرده بود که در اثر ضربه ی روحی ناشی از مرگ مادر و خیانت شوهر دچار فراموشی شده بوده است. آگاتا در سال ۱۹۳۰ با باستان شناسی به نام سر ماکس مالووان که ۱۴ سال از او جوان تر بود، ازدواج کرد و با او به سفرهای فراوانی رفت. رد پای این سفرها و شهرها و کشورهایی که او از آن ها دیدن می کرد را می توان در بیشتر داستان هایش که وقایع آن ها در کشورهای شرقی (خاورمیانه) رخ می دهند، دید. ازدواج او با مالووان در ابتدا ازدواجی موفق و شاد بود. این ازدواج توانست با وجود ماجراجویی های عشقی خارج از ازدواج مالووان، مدتی نسبتا طولانی دوام بیاورد.
مقالات مرتبط با جسدی در کتابخانه
ده کتاب برتر «آگاتا کریستی» به انتخاب «آگاتا کریستی»
ده کتاب برتر «آگاتا کریستی» به انتخاب «آگاتا کریستی»
ادامه مقاله
نگاهی به نویسندگان بزرگ با نام های مستعار
نگاهی به نویسندگان بزرگ با نام های مستعار

برخی از محبوب ترین و پرفروش ترین نویسندگان در دنیای ادبیات، تمام مسیر حرفه ای خود را با به کارگیری هویت هایی جایگزین خلق کرده اند.

آشنایی با عناصر «داستان نوآر»
آشنایی با عناصر «داستان نوآر»

در این مطلب قصد داریم به شکل خلاصه با ویژگی ها و عناصر مهم «داستان نوآر» بیشتر آشنا شویم.

نویسندگان بزرگی که آثارشان توسط ناشرین رد شد
نویسندگان بزرگی که آثارشان توسط ناشرین رد شد

این تجربه به نظر برای بسیاری از نویسندگان پرفروش و موفق اتفاق افتاده است: مواجه شدن با واکنش های منفی، قبل از دستیابی به موفقیت.

برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»
برترین نویسندگان در «ادبیات بریتانیا»

در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.

لذت کشف حقیقت در داستان های جنایی
لذت کشف حقیقت در داستان های جنایی

داستان های جنایی، یکی از قواعد اساسی قصه گویی را به آشکارترین شکل نشان می دهند: «علت و معلول»

ماجرای مرموز ناپدید شدن آگاتا کریستی
ماجرای مرموز ناپدید شدن آگاتا کریستی

آگاتا کریستی، نویسنده ای انگلیسی بود که بیشتر به خاطر داستان های معمایی و جنایی اش شناخته می شود.

داستان های معمایی و تریلر، قلمرو هیجان و تعلیق
داستان های معمایی و تریلر، قلمرو هیجان و تعلیق

این دسته از کتاب ها، ضربان قلب مخاطب را به بازی می گیرند و هیجان و احساس ورود به دنیایی جدید را برای او به ارمغان می آورند.

نظر کاربران در مورد "جسدی در کتابخانه"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

چرا موجودش نمیکنین؟

1403/05/01 | توسطکاربر سایت
0
|

من چاپ ۱۴۰۰ خوندم. از لحاظ ترجمه که خیلی روان بود.داستان جذابی هم داشت. ولی بنظرم سرنخ هایی که اخر کتاب گفته شده بود که قاتل رو باهاش پیدا کردن، غیرمنطقی بود!

1402/12/10 | توسطآتنا غیاثی
1
|

کتاب خوبی بود و بهتر از جلد یکش بود از نظرم ترجمه هم روون بود❤️

1402/04/15 | توسطکاربر سایت
0
|

داستان «جسدی در کتابخانه» ترجمه‌ی خیلی خوبی دارد و مجتبی عبدالله‌نژاد موفق شده روایت آگاتا کریستی را بخوبی به فارسی روان برگرداند. این داستان یک ادامه نیز دارد که با نام «آیینه سرتاسر ترک برداشت» مشهور است.

1401/12/11 | توسطافشین نقشینه
2
|

من چاپ سال 71 رو خوندم که 224 صفحس. داستان معمولی داشت ولی دوست داری تا آخر بخونی که ببینی کار کی بوده و...

1401/11/11 | توسطحسینx
1
|