1. خانه
  2. /
  3. کتاب گزیده هایی از در جستجوی زمان از دست رفته

کتاب گزیده هایی از در جستجوی زمان از دست رفته

نویسنده: مارسل پروست
4 از 1 رأی

کتاب گزیده هایی از در جستجوی زمان از دست رفته

Selections from In Search of Lost Time
انتشارات: مرکز
ناموجود
75000
معرفی کتاب گزیده هایی از در جستجوی زمان از دست رفته

در جستجوی زمان از دست رفته، رمانی در هفت جلد از نویسنده فرانسوی مارسل پروست است. در واقع کتاب حاضر که توسط نشر مرکز به چاپ رسیده است، گزیده ای از بهترین قسمت های این هفت جلد است. این اثر از برجسته ترین اثار پروست است که هم بسیار مشهور است.

در جستجوی زمان از دست رفته ، خاطرات راوی از دوران کودکی و تجربیات خود را در بزرگسالی در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20 در جامعه بالا فرانسه دنبال می کند ، در حالی که از دست دادن زمان و عدم معنا در جهان را تأمل می کند. این رمان در سال 1909 شروع به شکل گیری کرد.
راوی با یادآوری این جمله شروع می کند: "مدت ها بود که زود می خوابیدم."

در جستجوی زمان از دست رفته ، از نظر بسیاری از محققان و منتقدان ، رمانی مدرن محسوب می شود. این اثر تأثیر عمیقی بر نویسندگان بعدی ، مانند نویسندگان انگلیسی که عضو گروه بلومزبری بودند ، داشته است. ویرجینیا وولف در سال 1922 نوشت: "اوه اگر می توانستم چنین بنویسم!"

هارولد بلوم نوشت که در جستجوی زمان از دست رفته اکنون "به طور گسترده ای به عنوان رمان اصلی قرن بیستم شناخته شده است." ولادیمیر نابوکوف ، در مصاحبه ای در سال 1965 ، بزرگترین آثار منثور قرن بیستم را به ترتیب ، "اولیس جویس ، دگردیسی کافکا ، پترزبورگ بل ، و نیمه اول افسانه پروست در جستجوی زمان از دست رفته" نامید. در دهه 1960 ، بنگت هولمویست ، منتقد ادبی سوئد ، این رمان را "به عنوان آخرین کلاسیک بزرگ سنت نثر حماسی فرانسوی و پیشرو برجسته" نو رومی "توصیف کرد ، که نشان دهنده رواج نثر تجربی جدید فرانسه است .

درباره مارسل پروست
درباره مارسل پروست
مارسل پروست با نام کامل والنتین لویی ژرژ اوژن مارسل پروست، زاده ی ۱۰ ژوئن ۱۸۷۱، درگذشته ی ۱۸ نوامبر ۱۹۲۲، نویسنده و مقاله نویس فرانسوی است. او به دلیل نگارش اثر عظیمش با عنوان در جستجوی زمان از دست رفته، یکی از بزرگ ترین نویسندگان تاریخ ادبیات قلمداد می شود.در سال ۱۸۹۲ فعالیت های ادبی جدی پروست آغاز شد و او همکاریش را با نشریه ی لو بانکه شروع کرد. در این نشریه ۱۵ مقاله از پروست چاپ شد که بعدها در کتاب خوشی ها و روزها دوباره منتشر شد. در سال ۱۸۹۶ رمان بی اعتنای وی در نشریه ی زندگی معاصر چاپ شد. همچنین ۴ شعر از او که رنالدو آن برای آن ها آهنگ ساخته بود، نیز به چاپ رسید. در ۱۳ ژوئن همان سال، چاپ کتاب خوشی ها و روزهای وی با مقدمه ی آناتول فرانس و تصاویر مادلن لومر منتشر شد.پروست از کودکی بیمار بود و سلامتی شکننده ای داشت. او در سال ۱۸۸۰ برای نخستین بار دچار حمله ی بیماری آسم شد. سرانجام در میانه ی اکتبر سال ۱۹۲۲ به برونشیت دچار شد و روز هجدهم نوامبر جان سپرد. او در گورستان پرلاشز به خاک سپرده شده است. پس از مرگ پروست، در سال ۱۹۲۳، اسیر در دو جلد، در سال ۱۹۲۵، گریخته در دو جلد، در سال ۱۹۲۷، زمان بازیافته در دو جلد، در سال ۱۹۵۲، رمان ژان سنتوی در دو جلد و در سال ۱۹۵۴ اثر ناتمام ضد سنت بوو به چاپ رسید.
دسته بندی های کتاب گزیده هایی از در جستجوی زمان از دست رفته
قسمت هایی از کتاب گزیده هایی از در جستجوی زمان از دست رفته

بهترین بخش از یاد ما در بیرون از ماست، در نسیمی بارانی، در بوی نای اتاقی یا بوی آتشی تازه افروخته، در هرآنچه آن بخشی از خویشتن را در آن باز می یابیم که هوش، چون به کاریش نمی آمد، نادیده گرفته بود.

مقالات مرتبط با کتاب گزیده هایی از در جستجوی زمان از دست رفته
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
ادامه مقاله
برترین نویسندگان در «ادبیات فرانسه»
برترین نویسندگان در «ادبیات فرانسه»

«ادبیات فرانسه» از اشعار قرون وسطایی گرفته تا رمان های مدرن، برخی از تأثیرگذارترین و جسورانه ترین آثار را در ادبیات اروپا و جهان به وجود آورده

چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم
مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم

در اوایل قرن بیستم و در اغلب کشورهای اروپایی، تمایزی میان نمایش های ساده و خیابانی با آثار جدی تر به وجود آمد.

چه کسی از مارسل پروست می ترسد؟
چه کسی از مارسل پروست می ترسد؟

پروست با کمال گرایی وسواس گونه ای می نوشت و هر چیزی را که از طریق هنر، موسیقی و کتاب در مورد فرهنگ، جامعه و زندگی آموخته بود، به ساختاری پویا از کلمات تبدیل می کرد.

رمان را هرچه صدا کردم برنگشت
رمان را هرچه صدا کردم برنگشت

نقدی بر ترجمه کتاب در جست‌وجوی زمان از دست رفته نوشته مارسل پروست، ترجمه مهدی سحابی

نظر کاربران در مورد "کتاب گزیده هایی از در جستجوی زمان از دست رفته"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

الماس گرانبهای جهان ادبیات چیزی نیست جز رمان جستوی زپان از دست رفته.

1402/11/21 | توسطکاربر سایت
0
|