داستان معمایی کلاسیک آگاتا کریستی.
موفقیتی برجسته.
هوشمندانه و جذاب.
پوآرو، راضی و خوشحال از چیزهایی که دستگیرش شده بود، منزل دوستش را ترک کرد. اطلاعاتی که لازم داشت دم دست بود. از این لحاظ مطمئن بود. اسپنس را به موضوع علاقه مند کرده بود و او هم وقتی سراغ چیزی می رفت، ول نمی کرد. افسر بازنشسته بخش تحقیقات جنایی اسکاتلندیارد بود و همین شهرت و افتخار باعث شده بود خیلی از پلیس های محلی هم با او دوست باشند.
جویس، دختر سیزده ساله ی بلندقدی بود که سنش بیشتر به نظر می رسید. حالا هم آمده بود سیب ها را ببرد. ولی به محض این که لگن را بلند کرد، دو تا از سیب ها افتادند و قل خوردند و درست جلوی پای خانم آلیور ایستادند، طوری که انگار با اشاره یا حرکت دست جادوگری جلوی پای خانم آلیور متوقف شدند.
حقیقتش را بخواهید... من جشن امشب را جشن هالووین نمی نامم، گو این که در اصل همان جشن هالووین است. منتها با توجه به سن و سال مهمانان ترجیح می دهم آن را مهمانی مثبت یازده بنامم. چون تمام شرکت کنندگان از مرز یازده سالگی گذشته و اکثرشان به تازگی مدرسه ی ابتدایی را تمام کرده اند و قرار است به راهنمایی بروند.
در این مطلب قصد داریم به تعدادی از کتاب های کلاسیک کوتاه بپردازیم که انتخاب هایی عالی برای ورود به جهان آثار کلاسیک به شمار می آیند.
برخی از محبوب ترین و پرفروش ترین نویسندگان در دنیای ادبیات، تمام مسیر حرفه ای خود را با به کارگیری هویت هایی جایگزین خلق کرده اند.
در این مطلب قصد داریم به شکل خلاصه با ویژگی ها و عناصر مهم «داستان نوآر» بیشتر آشنا شویم.
این تجربه به نظر برای بسیاری از نویسندگان پرفروش و موفق اتفاق افتاده است: مواجه شدن با واکنش های منفی، قبل از دستیابی به موفقیت.
در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.
فیلم ها و داستان ها دو رسانه ی متفاوت از هم هستند که هر کدام، نقاط قوت و ضعف مختص به خود را در زمینه های مختلف دارند
داستان های جنایی، یکی از قواعد اساسی قصه گویی را به آشکارترین شکل نشان می دهند: «علت و معلول»
آگاتا کریستی، نویسنده ای انگلیسی بود که بیشتر به خاطر داستان های معمایی و جنایی اش شناخته می شود.
این دسته از کتاب ها، ضربان قلب مخاطب را به بازی می گیرند و هیجان و احساس ورود به دنیایی جدید را برای او به ارمغان می آورند.
وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند
خوب هست اما برای بزرگتر ها است یا نه؟
بله. داستانهای آگاتا برای هر سنی مناسب هست.
کتاب نشر ثالث واقعا حرف نداره! هم ترجمه و هم صحافی و جلد کتاب فوق العاده هستن.
سلام، ببخشید چرا نشر ثالث 534 صفحس ولی نشر هرمس با اینکه قطعش پالتویی هست 272 صفحه؟
بهترین مترجم آثار آگاتا ، نشر هرمس ، تو ویکیپدیا هم صفحات رو زده ۲۶۵