کتاب جنگ آخر زمان

The War of the End of the World
کد کتاب : 229
مترجم :
شابک : 978-9643290139
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 919
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1981
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 19
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

نویسنده ی کتاب برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2010

معرفی کتاب جنگ آخر زمان اثر ماریو وارگاس یوسا

در دوردست های سرزمین های شمال شرقی برزیل، شهری به نام کانودوس وجود دارد که در قرن نوزدهم، خانه ی تمام نفرین شدگان زمین بوده است: فاحشه ها، راهزنان، گدایان و هر نوع طرد شده ی دیگر. این مکان، جایی است که تاریخ و تمدن از آن رخت بربسته اند و هیچ خبری از پول، مالیات، ازدواج و آمار و اطلاعات در آن به گوش نمی خورد. کانودوس، مکانی پرظرفیت برای پرورش روحیه ی انقلابی به منظور تشکیل آرمان شهری آزادی خواهانه و واقعی است،و البته محلی که دولت برزیل تصمیم دارد آن را به هر قیمتی نیست و نابود کند. ماریو بارگاس یوسا در این رمان بلندپروازانه و تراژیک، نسخه ی ساخته ی ذهن خود از اتفاقات واقعی جنگ کانودوس را روایت کرده و شخصیت هایی از دو طرف نبرد خونین و فاجعه بار بخشی از جامعه با نیروهای دولتی را به مخاطب معرفی می کند. رمان جنگ آخرزمان، حکایتی از تاریخ انقلابی آمریکای لاتین، داستانی فراموش نشدنی درباره ی عشق و شور، خشونت و تباهی ناشی شده از تعصبات کور است.

کتاب جنگ آخر زمان

ماریو وارگاس یوسا
ماریو بارگاس یوسا، در ۲۸ مارس سال ۱۹۳۶ در آرکیپای پرو به دنیا آمد. وی تنها فرزند پدر و مادرش بود و والدینش پنج ماه بعد از ازدواج از هم جدا شدند. ۱۰ سال اول زندگیش را در بولیوی و با مادرش گذراند. پس از آن که پدربزرگش مقام دولتی مهمی در پرو به دست آورد، همراه مادرش در سال ۱۹۴۶ به سرزمینش بازگشت. دوران کودکی او با سختی سپری شد.در ۱۴ سالگی پدرش وی را به دبیرستان نظام فرستاد که تأثیری ژرف و پایا بر او نهاد و ایده ی نخستین رمانش را در ذهنش پروراند. نگرش داروین گرایانه ی او نسبت به زندگی حاصل تجربه ...
نکوداشت های کتاب جنگ آخر زمان
A vast, fantastic, thunderous novel.
رمانی وسیع، فوق العاده و توفانی.
Times Times

As dark as spilled blood.
به سیاهی خون ریخته شده بر زمین.
New Republic New Republic

An extraordinary achievement.
موفقیتی خارق العاده.
Guardian Guardian

قسمت هایی از کتاب جنگ آخر زمان (لذت متن)
تصور مرگ یک نفر آسان تر است تا مرگ صد نفر یا هزار نفر. مصیبت وقتی تکثیر شود انتزاعی می شود. آدم از چیزهای انتزاعی کمتر ناراحت می شود.

همه ی روشنفکر ها خطرناکند. ضعیف، احساساتی و قادر به این هستند که بدترین کارهایشان را با بهترین فکرها توجیه کنند.

حالا می دانست که عشق، شادی و شعف جسم هم هست، شعله ور شدن همه ی حواس است، سرگیجه ای که آدم را به خرسندی و کام یافتگی می رساند.