رمانی وسیع، فوق العاده و توفانی.
به سیاهی خون ریخته شده بر زمین.
موفقیتی خارق العاده.
تصور مرگ یک نفر آسان تر است تا مرگ صد نفر یا هزار نفر. مصیبت وقتی تکثیر شود انتزاعی می شود. آدم از چیزهای انتزاعی کمتر ناراحت می شود.
همه ی روشنفکر ها خطرناکند. ضعیف، احساساتی و قادر به این هستند که بدترین کارهایشان را با بهترین فکرها توجیه کنند.
حالا می دانست که عشق، شادی و شعف جسم هم هست، شعله ور شدن همه ی حواس است، سرگیجه ای که آدم را به خرسندی و کام یافتگی می رساند.
این رمان نیز مانند سایر آثار «بارگاس یوسا»، روایتی جذاب و خوش ساخت دارد
می توان گفت که هدف اصلی این ژانر، «زندگی بخشیدن به تاریخ» از طریق ساختن داستان هایی درباره ی گذشته یا یک دوره ی تاریخی خاص است.
نویسندگی برای بارگاس یوسا همیشه سلاحی در برابر ناامیدی و استبداد بوده است و آثار او همواره تلاشی برای مقابله با امواج جریانات سیاسی و فکری آسیب زا بوده اند.
برگزیده هجدهمین دوره کتاب سال ایران👌
در خواندنش شک نکنید
چقدر کیفیت چاپای جدید پایین اومده، کتاب باز نمیشه انقدر جنس کاغذ و صحافی ضعیفه
جالبه اون هم با این قیمت..
چون کتاب گران هست دلیل نمیشه نویسنده ای مانند یوسا رو کوچک و خُرد بشماریم. قطعا یکی از پنج نویسنده برتر در قاره آمریکا ست در کنار نامهای بزرگی مثل جان استاین بک و هرمان ملویل .پی دی اف همین کتاب در نت موجوده حرص نخورید.
همینمون مونده با فردوسی سعدی و حافظ و مولوی و عطار و تالستوی داستایسفکی ادگار الن پو همینگوی چخوف و.... بیاییم واسه یه نویسنده اهل پرو در جزیره دزدان دریای کارائیب ۱ میلیون پول بدیم... تف به این شانس.
دریای کارائیب در اقیانوس اطلس قرار داره که در شرق امریکای لاتین است، پرو درغرب امریکای لاتین است و با اقیانوس آرام مجاورت داره.
طرف سال 2010 جایزه نوبل ادبی برده یکی از بزرگترین نویسندگان دنیاست بعد این کاربر سایت از دوقوزآباد اومده میگه یوسا نویسنده بزرگی نیست چون اهل پرو هستش! واقعا سواد ندارین چرا کامنت میگذارین؟ مجبورین؟
با بقیه موافقم ولی یوسای کبیر از همینگوی بزرگتره قطعا . سور بز و جنگ آخر زمانش میارزه به کل آثار همینگوی ، بقیه آثارش مثل گفتگو در کاتدرال و... بماند
برادر با فضلیت و اگاه توام شاعری فقط تو یه جور دیگه شعر میگی! کسیو ندیدم انقد سطحی و ••• راجب یه نویسندهی بزرگ و صاحب سبک اینجوری بگه! گفتگو در کاتدرال یه سر و گردن از هر رمانی که خوندی تا الان بزرگتر و بالاتره میتونی امتحانش کنی جنگ اخر زمان ک بماند
در برابر این اظهار فضل فقط میشه سکوت کرد و به افق خیره شد
رمانی که خیلی بولد شده چرا از جنگ و صلح یعنی سر تره؟ یعنی از همینگوی این اقای یوسا نویسنده تره؟ برو بابا هررری
حالا گرونه و عصبی شدی چرا ناسزا و حرف زشت میزنی؟ از کتابخونه امانت بگیر و بخون
هنوز ادبیات حرف زدن بلد نیستی بعد ادعای مطالعه و کتابخوانی هم داری! اول یاد بگیر درست حرف بزن بعد بیا و کامنت بگذار. در ضمن همین آقای یوسا برنده نوبل ادبیات شده که البته با سطح سواد و ادبیاتت بعید میدونم بدونی چی هست اصلا!
قطعا این کتاب مناسب شما نمیباشد چون فاقد عکس و تصویر هستش
ناشرین و سایتهای فروش کتاب وام میدهید با بهره خیلی کم آیا؟
ضامن میخواد. باید دو تا مترجم معتبر ضامن داشته باشی. یه نویسنده هم باید ضامن یدکی باشه. با بهره ۴۰ درصد
خیلی خیلی گران است، قسطی نمیدهید؟حداقل آگاهی رو اینقدر گران نکنید.
با این قیمت احتمالا کتاب خونه رو جارو میزنه صبحا نون هم میگیره
کتابی حجیم و خواندنی، توصیفات و تصویرسازیها عالی بود، جناب یوسا این رمان رو بر اساس یک رویداد واقعی نوشته و اکثر حوادث واقعا اتفاق افتادن، یوسا به تمامی دهکده هایی که مرشد از اونها عبور کرده، سر زده و با افراد صحبت کرده و از کانادوس هم دیدن کرده، در واقع این حادثه بر اثر یکسری سوتفاهم ها، تفاوت در باورها، ناآگاهی و بی سوادی مردم، تعصبات مذهبی و وجود یک رهبر مذهبی متعصب که با وجود عدم دانش کافی نسبت به پدیده هایی مثل سرشماری اونها رو مخالف دین و خدا و حکومت جمهوری رو ضدمسیح میدونسته اتفاق افتاده، دو یا سه باری هم جناب یوسا لابلای داستان از تفکر مارکسیستی دفاع کرده و مالکیت خصوصی رو تقبیح کرده
الان خداییش واسه چی قیمتش اینجوری شده؟ گفتگو در کاتدرال هم از یوسا ، کتاب قطوریه ولی الان ۲۵۰ تومنه اما این کتاب ۷۰۰ تومنه . جفتشونم عبدالله کوثری ترجمه کرده ، جفتشونم جلد سلفونه . الان دقیقا با چی متر و معیاری این قیمتو گذاشتن؟
برگه هاش از طلائه؟
چه خبره مگه؟ یکی یه دلیل قانع کننده بیاره که این همه افزایش قیمتها رو بپذیریم. با این قیمتها سرانه مطالعه از اینی که هست هم پایینتر میاد. ناشران یه دلیل برای این کارشون بیارن.
هر چقدر هم تورم باشه، هر چقدر هم تحریم باشیم، همه جوره حسابی کنی بازم منطقی نیست، موافقم با شما. ولی به کی بگیم؟
توانایی ماریو بارگاس یوسا در تلفیق تاریخ و داستان و به نمایش گذاشتن اتفاقات واقعی در بستر قصه ای هیجان انگیز واقعا بی نظیره! لحظه لحظهی این ماجرا پر از هیجان و جذابیته! و یوسا به شکل خارق العاده ای ایدههای سیاسی گوناگون رو، بدون قضاوت رو به روی هم قرار میده و به زیبایی نشون میده که چطور انسانهای عادی قربانی بازیهای سیاسی میشن و چطور خرافات و جهل میتونه اتفاقات بسیار وحشتناکی رو رقم بزنه و اینکه سیاسیون انقدر درگیر کشمکشهای جناحی هستن که هیچ درک درستی از فضای جامعه و خواستهها و اعتقادات واقعی مردم ندارند. این کتاب رو حتما بخونید بسیار جذاب و پر محتوا و با داستانی پر کشش که تنه به تنه هیجان انگیزترین فیلمها و سریالها میزنه!
طرح جلد قدیم آن با کاغذ تحریر چقدر زیبا بود. واقعا چه بلایی سر این کتاب آمد!
با بزرگترین رمانهای دنیا قابل قیاس است.
فقط میتونم بگم زنده باد یوسا✌✌✌ به شدت پیشنهاد میکنم
یوسا این کتاب رو بلندپروازانهترین کاری میدونه که تا حالا انجام داده و به گفتهٔ خودش بهترین رمانیست که تا حالا نوشته…در این کتاب یوسا نه از کشور زادگاهش پرو سخن گفته و نه از زندگی امروز بلکه این داستان در برزیل میگذره و ماجرایی رو حکایت میکنه که در قرن نوزدهم اتفاق افتاده…ترجمهٔ استاد کوثری هم مثل همیشه درخشان و درجه یک بود.
رمان ارزشمند و مفصلی که میتوانست حجم کمتری داشته باشد. رمان بر پایه وقایع یک شورش که در اواخر قرن نوزدهم در کشور برزیل اتفاق افتاده، میباشد. سردسته شورش یک فرد کاتولیک متعصب میباشد که معترض برخی عملکردهای حکومت مرکزی که جمهوری است، شده و آنان را به عنوان ضد مسیح که در آخر زمان میآید تلقی میکند. با توجه به وعده بهشتی که به پیروانش میدهد هیچ ارزشی برای جان آنان قائل نیست. نکته مرموز که در کتاب هم بحث میشود نحوه جذب پیروان توسط مرشد میباشد. کلا نکات سیاسی، مذهبی و عاشقانه قابل توجهی در رمان بود.
نویسنده و کتاب که نیاز به معرفى ندارن ولى کاش مترجم محترم دقت بیشترى در انتخاب فعل داشتند و اینهمه افعال سوم شخص جمع که به منظور حذف فاعل انجام شده و به نوعى شکل نوشتارى از گفتار پیدا کرده مثلا میبردندش یا مى آوردندش یا میکشیدندش و همچنین استفاده از حروف ربط غلط که خواندن کتاب رو کمى سخت میکنه اما چیزى که بیشتر آدم رو متاسف میکنه غلط هاى املایى و ویراستارى نادرسته و این در حالیه که انتشارات محترم آگه این کتاب رو با قیمت بالا در چاپ جدید به بازار عرضه کردن که مایه تاسف خیلى زیاده.