کتاب قصه گو

The Storyteller
کد کتاب : 385
مترجم :
شابک : 978-964-362-549-8
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 280
سال انتشار شمسی : 1402
سال انتشار میلادی : 1987
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

ماریو بارگاس یوسا برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 2010

معرفی کتاب قصه گو اثر ماریو وارگاس یوسا

رمان قصه گو، رمانی است که نویسنده ی شهیر پرویی و برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات، ماریو بارگاس یوسا، آن را به رشته ی تحریر درآورده است. در این رمان، نویسنده ای پرویی در یک گالری کوچک در شهر فلورانس، به عکسی از یک رمان قصه گوی قبیله ای در دل جنگل های آمازون برمی خورد. پس از دیدن این عکس، حسی عجیب به او می گوید که این مرد را می شناسد و رمان قصه گوی درون عکس، نه تنها یکی از بومیان آمازون نیست بلکه دوست قدیمی او در مدرسه، سال زوراتاس است. همزمان با گذر خاطراتی از زوراتاس در ذهن نویسنده، او شروع به تصور کردن چگونگی تغییر و تحول زوراتاس از انسانی مدرن به عضو شدن در قبیله ی بدوی ماچیگوئنگا می کند. بارگاس یوسا با آمیزش رازهایی درباره ی هویت، داستان سرایی و حقیقت، موفق به خلق داستانی مسحورکننده شده است که به سفر مردی از دنیای مدرن به ریشه های انسانی و یافتن معنای حقیقی زندگی می پردازد.

کتاب قصه گو

ماریو وارگاس یوسا
ماریو بارگاس یوسا، در ۲۸ مارس سال ۱۹۳۶ در آرکیپای پرو به دنیا آمد. وی تنها فرزند پدر و مادرش بود و والدینش پنج ماه بعد از ازدواج از هم جدا شدند. ۱۰ سال اول زندگیش را در بولیوی و با مادرش گذراند. پس از آن که پدربزرگش مقام دولتی مهمی در پرو به دست آورد، همراه مادرش در سال ۱۹۴۶ به سرزمینش بازگشت. دوران کودکی او با سختی سپری شد.در ۱۴ سالگی پدرش وی را به دبیرستان نظام فرستاد که تأثیری ژرف و پایا بر او نهاد و ایده ی نخستین رمانش را در ذهنش پروراند. نگرش داروین گرایانه ی او نسبت به زندگی حاصل تجربه ...
نکوداشت های کتاب قصه گو
Intellectual, ethical, and artistic.
خردمندانه، اخلاق محور و هنرمندانه.
New York Times Book Review New York Times Book Review

A whole culture is contained within these dreamy narratives.
تمامی یک فرهنگ در این روایت رویایی جمع شده است.
Wall Street Journal Wall Street Journal

Engrossing, engaging and thought-provoking.
جذاب، گیرا و تفکربرانگیز.
Minneapolis Star-Tribune

قسمت هایی از کتاب قصه گو (لذت متن)
آن چه در پی گفتنش هستم، نه تغییر واقعیت است و نه حاصل حافظه ای نسیان زده. تقریبا مطمئنم پس از دیدن هر عکس، با اشتیاق تمام سراغ عکس بعدی می رفتم و گه گاه این اشتیاق تبدیل به اضطراب می شد. چه چیزی تو را این طور پریشان کرده است؟ در این عکس ها چه چیز وجود دارد که تو چنین تو را مضطرب کرده است؟ از همان ابتدا و با دیدن اولین عکس متوجه شدم دقیقا محلی را که نئبا لوز و نئبا موندو در آن ساخته اند، می شناسم.

اما من چه دارم؟ چیزهایی که می شنوم و چیزهایی که می گویم، همین. و تا جایی که می دانم، این چیزها تا به حال باعث پرواز هیچ کس نشده اند.

تصمیماتی که قدیس ها و دیوانه ها می گیرند، برای دیگران قابل فهم نیست. این تصمیمات، ذره ذره، در گوشه و کنار روح و در راستای منطق شکل می گیرند و از چشم های بی بصیرت، پنهان اند و به دنبال گرفتن تأیید از دیگران[که هیچ وقت هم تأیید نمی دهند]نیستند تا جایی که سرانجام عملی شوند.